Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben denilson'u alacağım
    Enerrjisi oldukça iyi fiyatıda güzel1.300

Yorum

• Arkadaslar oyun nasil bende var ama daha kurup oynamak nasip olmadi.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar oyun nasil bende var ama daha kurup oynamak nasip olmadi.
        Kısaca izlenimlerimi aktarayım.

3D versiyonunu beğendim. Maç atmosferine daha çok ısınabiliyorum, daha gerçekçi oluyor. Pozisyonları daha ayrıntılı görüyor, oyuncuların nasıl oynadığını konusunda team ratings kısmındaki rakamlara ve istatistiklere mecbur kalmıyorum. Taktiklerin varyasyonların dizilişlerin hangisinin daha iyi olduğuna daha iyi karar verebiliyorum.

Basın toplantıları da güzel olmuş. Edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım. Bir maçtan önce basın toplantısında sorulan "Şampiyon kim olur?" sorusuna yorum yapmamıştım. Sonraki maçta, "gereksiz zaman alıyor, her maçtan önce de basın toplantısındaki sorular teker teker okuyup cevaplandıramam ki" düşüncesiyle, toplantıya Kemal Özdeş'i yolladım, şampiyon fener olur dedi.
        İşe bak şimdi.
        Sonra oyuncular açıklamadan kötü etkilendi, maçta puan kaybı yaşadık.

O yüzden, basın toplantılarına kendiniz katılın ve aynı doğrultuda mesajlar verin yoksa benim gibi olursunuz.
        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Antreman sistemi nasil. Oyunun genel anlamda zorlugu 2008'e nazaran nasil mac kazanma orani vs. 3d maclar gercekci oluyormu ben sahsen 2 boyutlu maclari gayet gercekci buluyodum futbolcularin oyun mantigi olarak.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Antreman sistemi nasil. Oyunun genel anlamda zorlugu 2008'e nazaran nasil mac kazanma orani vs. 3d maclar gercekci oluyormu ben sahsen 2 boyutlu maclari gayet gercekci buluyodum futbolcularin oyun mantigi olarak.
            Bence 3D, 2D'den geri kalmıyor. Denemelisin.

Antrenman sistemi olayında bir değişiklik yok. Aynen eski yıllardaki oyunlar gibi.

Oyun şimdilik FM 2008'den farklı gelmedi bana, zorluk bakımından.

Yorum

• İlk 6 maçım 1-1 bitti (sadece birisi 2-2 ) deli oldum son maçımda sivası 3-0 yendim ama
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk 6 maçım 1-1 bitti (sadece birisi 2-2 ) deli oldum son maçımda sivası 3-0 yendim ama
                Benim hazırlık maçlarım da böyleydi, sonra sürdüm hepsini forvete Ersun Hoca gibi, takım oynamaya başladı.

Ligde senin gibiyim ama, 3 maç yaptım, hepsinde de 1'er gol attım.

Yorum

• ilk sezonum iyi geçti diyebilirim ama ikinci sezonda maç başına 1 gole oynuyorum ama golde yemiyorum.. 18 maçta 23 gol attım 5 gol yedim.. liderim ama çok şaşırdım bu duruma

Yorum

• Onumuzde bi haftalik tatil var nasip olursa baslicam insallah ama hangi takimi secsem bilmiyorum. En fakir en gucsuz takimlan baslamayi seviyorum gecen sefer Usakspor'u super lig'e getirmistim baya guclu bir takim olmustuk.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bios Güncelleme zaten sıkıntılı ve riskli bir iş.DirectX veya ekran kartı problemi olsa Half-Life2'yi de çalıştırmaz,çünkü daha yüksek donanım gerektiren bir oyun...Anlamadım gitti,format atınca düzelir büyük ihtimal ama bu aralar yapamam.Çok sinir bozucu bir durum,Pardus'ta oyun oynanabilse de şu windows belasından bir kurtarabilsek.

İşin ilginç tarafı oyunun demosunu sorunsuz oynayabiliyorum,ama orjinalini install edemiyorum.
                      Q Flash yokmu sizin anakartta

Bencede zahmetli Bios
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bios Güncelleme zaten sıkıntılı ve riskli bir iş.DirectX veya ekran kartı problemi olsa Half-Life2'yi de çalıştırmaz,çünkü daha yüksek donanım gerektiren bir oyun...Anlamadım gitti,format atınca düzelir büyük ihtimal ama bu aralar yapamam.Çok sinir bozucu bir durum,Pardus'ta oyun oynanabilse de şu windows belasından bir kurtarabilsek.

İşin ilginç tarafı oyunun demosunu sorunsuz oynayabiliyorum,ama orjinalini install edemiyorum.
                        yüksek affına sığınarakdan, acaba stream programınımı yüklüyosun??

hiç orjinal cd sahibi olmadım

Yorum

• Bizim takımı yeterli yapmamışlar gibi geldi bana insanın oynama isteğini kaçırıyor . Transfer bütçesi yok neredeyse ama hasan erdinç jabi üçlüsünden hızlı bir şekilde kurtulabilmemiz sevindirici Oyuncu satmak daha kolaylaşmış gibi . Serhat Koç ve Taner Taktak alınabilecek iyi gurbetçiler .

Yorum

• Bilgisayar artık 30 dk'lik aralıklarla kapandığından kendimi pek veremedim.Ama takımımız hakkında diyeceklerim var;Isaac,Colman yetersiz.Heleki Isaac,Barış geleceği var.Tolga'yı,Erdinç,Jabi hemen satabilirsiniz.Hasan'ı satmadım,iyi yapmışlar.
                            Oyun şablonum şimdilik;
                            ----------
                            ------- ------- ---------

-------- ----------

-------- ----------

----------

--------- -----------

Yorum

• Alın size türkçe yama.

Més Que Un Club

Yorum

• oyunda bir şey dikkatimi cekti genelde kaleciler süper ara paslar atıyorlar taca atması gereken bir top geliyor ayağına bir bakıyorsun top forvet oyuncusunda oda gole gidiyor
                                ayrıca uzakdan şutları iyi olarak bildiğimiz tüm oyuncular şutları dışarı cıkıyor.
                                oyun genel olarak güzel
                                Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim