Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kimsenin başına geldi mi bilmiyorum 2013 yılında kulübün gelirleri artınca yeni bi stadyum inşaatı başladı.Stadın adı da " Özkan Sümer Park"

Yorum

• Ben de Fm 2009 indirmeyi düşünüyordum ancak bir sitede yorumları okurken özellikle bir konu tüm hevesimi kırdı ve indirmekten vazgeçtim.

''Toplar çok direkten dönüyormuş.''

Doğru mudur?

Yorum

• İlk olarak Barış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kimsenin başına geldi mi bilmiyorum 2013 yılında kulübün gelirleri artınca yeni bi stadyum inşaatı başladı.Stadın adı da " Özkan Sümer Park"
        Giray Bulak Arena olmadığına şükret

Yorum

• Bu heyecana yürek dayanmaz. Football Manager 2009 , Football Manager 2009 olalı böyle kapışma görmedi

36. Hafta Puan Durumu.

37. Hafta Puan Durumu

Ve maalesef şampiyonluğu avaraj farkı yüzünden kaybetmiş bulunuyorum.
          Ama bu takımda çöküşe sebep olmayacak aksine bu şampiyonluk yoluna daha da inanarak çıkmamızı sağlayacaktır
          Şampiyonluğu son haftaya kadar taşıyan oyuncularıma büyük şükranlarımı sunuyorum.

Bu da son hafta Puan Durumu

Oyuncu İstatistikleri

Ve son olarak Yılın Menajeri Ödülleri

En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 01:48.

Yorum

• Zaragoza ile yeni bir heyecana adım atıyorum

Güzel bir atraksiyon olur inşallah

Yorum

• bu oyunu nerden indirip oynayabiliriz ark.lar ..?
              ben hala 01-02 yi oynuyorum
              HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak Barış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimsenin başına geldi mi bilmiyorum 2013 yılında kulübün gelirleri artınca yeni bi stadyum inşaatı başladı.Stadın adı da " Özkan Sümer Park"
                Bende de oldu ama Stadyuma benim adımı verdiler Sonu da Park değil Arena.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İsviçre ve Arjantin milli takımları teklif götürdü bana. Seçimim tabiki Arjantin olacak.

Yorum

• Bizim taraftarlar Fm de bile aynı..Orlando Engelaar ı aldım taraftar ayağa kalktı 30 yaşında adam aldım diye...Yıllarca Hüseyinin izlediler şimdi Engelaar ı beğenmiyorlar...
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim taraftarlar Fm de bile aynı..Orlando Engelaar ı aldım taraftar ayağa kalktı 30 yaşında adam aldım diye...Yıllarca Hüseyinin izlediler şimdi Engelaar ı beğenmiyorlar...

Ben Timothee Atouba'yı aldım diye de çok fena kızdılar.Bu iş menajerlikte bu kadar zor ise gerçeğini varın siz düşünün...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Trabzon'da 3. sezon bitmek üzere.Belki bende sözleşmem bitince İngiltere 3. veya 4. ligine gidebilirim.
                        Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bilgisayarın özelliklerine bağlı , çok iyi değilse özellikleri fazla lig seçmeni tavsiye etmem kasabilir.

Bende şu an 8 ülkeden 19 lig var .
                          Ne fayda sağlıyor bu kadar lig seçmen? Bende Sadece Türkiye'den süper lig var.

Yorum

• Türkiye'den sıkılırsan diğer liglere gidebiliyorsun 1
                            2.si de o ligin regenleri açılıyor.
                            Daha bir sürü var.
                            Més Que Un Club

Yorum

• sizdede her hafta oyunculariniz sakatlaniyormu ?

Yorum

• Oyuncu sakatlanmaları oluyorda, öyle her hafta değil. Bu konuda geniş kadrom sayesinde işi götürebiliyorum.

Kral Fatih Tekke sakatlandı mesela. Gerçi aldığımdan beri bir verim alamadım kendisinden. Sakatlanmasına sevindim yani. Yoksa Kral'ı yedek bırakmayı sevmiyorum.

En çok sakatlanan oyuncum Özer. Kurtulamıyor bir türlü. İlk sezonun devre arasında almıştım, 10 maça çıkmamıştır. Bu seneye bomba gibi girdi dedim, 8 ay daha sahalardan uzak kalacak. Nobre ve Viduka'da hafif sakatlıklarla boğuşuyor şuanda.

İkinci sezondayım, 8-9 hafta geçti. Yenilgim yok. Ama Liverpool gibiyim. Beraberlikler takımı oldum. Liderin 5 puan gerisindeyim. Takip ediyoruz işte. Şampiyonluğa inanıyoruz. UEFA'da ise grup maçlarındayım. PSG-AEK-Tottenham... Üçüncü sıradayım, PSG'nin iki maçı dışarıda. Puan kaybetmeleri lazım. Bende kazandığım an üst turdayım... Fortis'te grubum kek. Manisa, İstanbulspor, Orduspor, Elazığ... Karadeniz'de a grubunda...

Taraftarlar Bilica'yı çok sevdi. Bende öyle... Viduka transferini beğenmiyorlar...
                                En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 19.06.2009, 13:54.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X