Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alex'i ben AML oynatıyordum çok daha iyiydi. 2 maçtır forvet arkası oynatıyorum puanı düşük geliyor. Sence ne yapmalıyım?
    Şuan bile macın 60. dakikası alex ceza sahası dısından gol attı..
    Hemen hemen her mac boyle bir gol atıyor..
    İstersen taktigi bi 4 4 2 diamond attackinge cevir bi de oyle dene..
    Bende Alexin 21 macta 17 golu var 7.5 ortalama ile oynuyor...
    Eger sadece kanat ozelligi olan cok iyi bi oyuncun yoksa 4 4 2 diamond taktigini dene..
    Ek olarak forvet arkası oyuncularının gol atamıyınca genelde puanı cok dusuk geliyor,Alexe sut cekme talimatı verirsen cok gol atar...

Yorum

• Düşüncesizce Borges'i kulüplere önerdim unutmuştum performansının düşeceğini bu yüzden. Oyuncunun moralini geri yerine nasıl getirebilirim?

Yorum

Düşüncesizce Borges'i kulüplere önerdim unutmuştum performansının düşeceğini bu yüzden. Oyuncunun moralini geri yerine nasıl getirebilirim?
        Ben oyle bişi olunca oyuncuyu oynatoyorsam yogun mac temposundan dolayı ilerdei tatil vercegimi soyleyip 1 hafta tatile yolluyorum ve futbolcu ya da antrenor onermesini soyleyebilirsin Bigliaya boyle yapmıstım performansı artmıstı..Bi de kabul ederse yeni sozlesme her zaman oyuncunun moralini duzeltir...
        Sendeki kleber sol bek olan mı??
        Bana Defans oyuncularını kornerlerde 6 pasa nasıl yonlendircegimi soylucek yok mu??

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben oyle bişi olunca oyuncuyu oynatoyorsam yogun mac temposundan dolayı ilerdei tatil vercegimi soyleyip 1 hafta tatile yolluyorum ve futbolcu ya da antrenor onermesini soyleyebilirsin Bigliaya boyle yapmıstım performansı artmıstı..Bi de kabul ederse yeni sozlesme her zaman oyuncunun moralini duzeltir...
          Sendeki kleber sol bek olan mı??
          Bana Defans oyuncularını kornerlerde 6 pasa nasıl yonlendircegimi soylucek yok mu??
          Kaleciyi sıkıştır yap, ofansif korner ayarlarından. Kornerleride 6 pas ya da penaltı noktasına yollat. 2 maçtan birinde muhakkak gol geliyor.
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaleciyi sıkıştır yap, ofansif korner ayarlarından. Kornerleride 6 pas ya da penaltı noktasına yollat. 2 maçtan birinde muhakkak gol geliyor.
            Kornerleri 6 pasa attırdım 2 mac 2 sinde de gol oldu ama forvetlerim attı ben defansın atmasını istiyodum...
            Şimdi kaleciyi sıkıstır secenegini seciyim inşallah defanslar atar...

Yorum

• İki defansını birden göndereceksen ve rakibin hızlı adamları varsa dikkatli ol dönen topta kendi kalene yeme golü. Elbette forvetlerde atabilir gol olsun da kim atarsa atsın :d
              Mevcut kadroda Giray ve Egemen iyi atıyor
              İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki defansını birden göndereceksen ve rakibin hızlı adamları varsa dikkatli ol dönen topta kendi kalene yeme golü. Elbette forvetlerde atabilir gol olsun da kim atarsa atsın :d
                Mevcut kadroda Giray ve Egemen iyi atıyor
                Egemen yedek Ceyhun ve Girayı oynatıyorum..
                Zaten ataga yonelik bi kadro var kornerlerde cale ve hamit orta sahada duruyor bir şey farketmicek..

Yorum

• Jem Karacan ile de anlaştım.

Yorum

Jem Karacan ile de anlaştım.
                    adamım işte benim ya. Jem Karacan daima banko oynattığım ve daima üst düzey verim aldığım oyunculardan biri. Orta sahada ofansif yönde yüksek performansla oynuyor. Uzaktan attığı gollerin yanı sıra, kritik anlardaki asist ve golleriyle son kariyerimde geriden gelip şampiyon olmamı sağlayan en önemli oyuncumdu.
                    Bu akşam yeni bir kariyere başlayacağım, bilgisayarı düzelttim. Bakalım neler olcak.
                    İşte BMN!*

Yorum

• ilk sezonumda son macta fb ye karsi 1-1 kalarak sampiyonlugumu ilan ettim.
                      25 yillik özleme son vermenin mutlulugunu yasiyorum
                      yilin 11´inde ts mizden 5 tane futbolcumuz var
                      en iyi türk futbolcusu gökhan ünal secildi.
                      yilin teknik direktörü ise ben oldum

Yorum

• Ya benmi simdiye kadar hic sampiyon Olamadim
                        Buarada Sene 2012
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya benmi simdiye kadar hic sampiyon Olamadim
                          Buarada Sene 2012
                          Bırak muhtarım olursun elbet..)
                          Twitter Adresim

Yorum

• Manchester'da il senemi başarıyla tamamaldım.Her ne kadar Ronaldo'yu satamasamda mutluyum.

Transferde Agüero'yu 60 milyonu peşinde 15'i taksitle toplamda 75 milyon euro'ya kadromuza kattık.Bunun dışında orta sahaya oyunu iki yönlü oynayabilen Veloso'yu ve geleceğin Casillas'ı, Buffon'u olmaya aday Asenjo'yu renklermize bağladık ve transferi kapadık..

Son 6 haftasına 7-8 puanla lider girdiğimiz ligde son haftalardaki berbat sonuçlardan sonra 38. haftaya Arsenal'in 3 puan önünde girdik.Portsmouth deplasmanında 1 puan yetiyordu kupa için.1-0 öne geçtiğimiz maçta 2-1 geriye düştük.Arsenal'de diğer tarafta skoru 3-0 yapmıştı.Bu sonuçlarla Arsenal üstmüze çıktı.Tam herşey gitti derken 82. dakikada Veloso skoru 2-2'ye taşıdı ve bize şampiyonluğu getirdi..

Kısa süre içerisinde Manchester taraftarlarının sevgilisi olduk..

Şampiyonlar Ligi'nde ise sırasıyla Sevilla, Milan ve Inter'i eleyip finale çıktık ve rakibimiz belalımız Arsenal'di.Sezn içerisinde 2'si lig 1'i FA Cup olmak üzere yaptığımız 3 maçtada Arsenal'e kaybetmiştik.Bunu da kaybedersek teknik direktörlüğü bırakabilirdim.

Maçın başında korktuğumuz oldu ve Fabregas'ın golüyle 1-0 yenik duruma düştük.Neyse ki gole yanıtımız gecikmedi ve Agüero ile skoru eşitledik, ardında da Rooney ile 2-1'i bulduk.Herşey yolunda giderken 56. dakikada Tosic ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.Bu kartın ardından kullanılan serbest vuruşta da Toure topu ağlarımıza gönderdi.Maçın 64. dakikasında Almunia'nın müthiş hatasında Rooney topu kaptı ve Anderson'a 'Al da at' dedi.Geri kalan bölümde Arsenal pek etkili olamadı.Son dakikada da bulduğumuz penaltı golü sezonu kapadık..

''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İngiltere premier lige transfer olma şartı tam olarak ne izin çıkmamasının sebebi az çok biliyorum ama tam olarak açıklayabilirmisiniz.
                              Twitter Adresim

Yorum

• Work Permit; Avrupa statüsünde olmayan bir oyuncunun, ülkesinin milli takımında son 2 yılda oynanan maçlarında %75'inde forma giymesi şartıdır..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X