Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• M.boro ile ilk üç hafta sonunda 17.yim 1 puanla....

Abim ise A.villa ile 14. 3 puanla...
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oyunda yabanci oyunculari türk vatandasi yapilabiliniyormu?
      örnegin yattara mesela onu turk yapip bir baska yabanci futbolcu daha alabilirmiyim takima?
      10 yıl falan gecince otomatikmen Türk oluyolar..
      Futbolcunun bilgilerinden vatandaslıga kac gun kaldıgını gosterir...

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2008-2009 Ara Transfer Dönemine girmiş bulunmaktayım.

Ceyhun Gülselam - 5 M Euro (Ajax)
        Tony Sylva - 4M Euro (Reggina)

Yattara'yı da Ruslara kakalayacağım
        Ceyhunu sattıgına pişman olabilirsin...
        2010 yılındayım dunya devleri Ceyhunun peşinde...

Yorum

• arkadaşlar türkçe yama nereden buldunuz? ben 9.0.3 orjinal versiyonunu oynuyorum ama türkçe yama yükleyemedim. yardımcı olurmusunuz

Yorum

• Tonyi sattigim paraya Sinan bolat'i aldim.. 4.4 civari birsey
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Takımda şuana kadar transfer etmiş olduğumuz oyuncuları ve ne kadar aldığımızı nerden görebiliriz ?

Bunun dışında hazırlık maçı teklifini nasıl yapıyoruz ?
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik :

Şampiyon...

....

Mutluyuz..

Yönetim de öyle.

.......

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• FM 09 Full Linki Veya LinkLeri Varsa Özelden Yollayabilir misiniz ?
                    Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• Piatti

Ilk Sezondakiler Alsin 20 Mio yakin paraya satabiliyorlar
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• BerkTS teşekkürler...
                        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Ali Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          FM 09 Full Linki Veya LinkLeri Varsa Özelden Yollayabilir misiniz ?
                          Yeni Sayfaya Geçtik. Görmeyenler Olabilir.
                          Bir Trabzon'lu Size "Ne Dedun ?" Diyorsa , Kurduğun Cümleyi Değiştirme Şansı Vermiyor Bilakis Aynı Cümleyi Bir Daha Kurmaya ..... Yiyomu Ona Bakıyodur..

Yorum

• Dün akşam net bağlantım gitti, bende verdim kendimi fm'ye.

Müthiş bir şekilde üst tura çıktık Uefa'da, rakip Cska, onu da geçersem L.Moskova-Villareal ikilisinden biri. Ama üst tura çıkma olayım, heyecan dolu bir yol. Son maçlara girilirken PSG ile yarışıyordum ikincilik için. Averajım kötü, Fransa'da 4 yemiştim arkadaşlardan. PSG'den en az bir puan daha fazla alması lazım takımın. İyi, hoş, güzelde. Tottenham deplasmanındayız. İngiltere'nin Londra'sına gidecektik. Biraz umutsuz şekilde.

İlk yarı çıkan sonuçlar çok güzeldi bizim adımıza, grupta iddaası olmayan AEK, PSG önünde 2-0 öndeydi. Bizim maç ise 0-0, bu sonuçlar bizi üst tura çıkaracaktı. Her şey güzel gidiyor derken önce PSG'nin gol haberi geldi, 2-1 oldu orası. Dakikalar 65'i gösterirkende Defoe çıktı sahneye. Üzdü beni, umutlarımı yok etti. Ama ne demişler, hayat varsa umut vardır! 1-0 geriye düştüğümüz maçta durdurduk oyunu, rakip takımdan skor almak için canlı skorlara bağlandık. Ne görelim? PSG ikinciyi atmış Yunanistan deplasmanında. Ömer Üründül, Trabzonspor bu sonuçlarla eleniyor hoahohaoh derken dakikalar 88'i gösteriyordu. PSG maçı hala 2-2, Trabzonspor'da hala 1-0 gerideydi.

Ve Cabanas çıktı sahneye, uzaktan öyle bir vurdu ki, Tottenham kalecisi Cudicini seyretmekten başka bir şey yapamadı. Durum 1-1, ancak PSG maçının skorunu bilen Trabzonspor'lular bu gole sevinemedi. Maç 1-1 biterken, herkes Trabzonspor'un elendiğini düşünüyor, başta Ömer Üründül olmak üzere Türk Medyasında bazı isimlerin yüzü gülüyordu. Ama komşu Yunanistan'ın güzel temsilcisi AEK, 90+4'te üçüncü golünü atıyor, bunu haber alan Trabzonspor'lular UEFA'da bir üst tura çıkmanın sevincini yaşıyordu.

Çok zor oldu, umutsuzluğa kapıldık, ancak futbol güzel yüzünü gösterdi bizlere. Cabanas'ın pozisyon yokken uzaktan bir şutunun devamında gelen AEK'nın gol haberi Trabzonspor'u bir üst tura çıkarıyordu.

Ligde de namağlup bir şekilde yoluna devam eden Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanından aldığı bir puanla altıncı beraberliğini alıyordu on altıncı haftada. Aynı zamanda bu maçta Fenerbahçe'nin durum 1-1 iken iki penaltı kaçırdığını belirtmekte fayda var. Alex'in vuruşu Onur'un ellerinde kaldı, Deivid ise 90'da dağlara taşlara yolladı. Averajla dördüncü sıradayız, lider 38 puanla geçen senenin şampiyonu Galatasaray, ikinci 37 puanla Fenerbahçe ve üçüncü 36 puanla Beşiktaş. Kıyasıya bir yarış var, böyle de devam edecek gibi gözüküyor.

Türkiye Kupasında kolay gruba düşüp, rehavete giren Trabzonspor, Manisaspor deplasmanında aldığı mağlubiyetle birinciliği onlara kaptırdı ve Fenerbahçe ile eşleşti. İlk maç Şükrü Saraçoğlu'nda 2-1 yenildik, Avni Aker'de bu işi bitiririz diye düşünüyorum.

Üç kulvarda yolumuza devam ediyoruz, kadro derin, güzel. Kerim Zengin ağlamaya başlamıştı. Oynamak istiyorum, oynamak istiyorum diye! Fenerbahçe'ye sattım. Bonservisi yoktu aldığımda, ufakta olsa kar yaptık Kerim'den. Sene sonu bu yolda altı isim alacağım takıma. Daha çok 61'ler. Onur'u da sattım bu arada, ikinci kaleci olmaktan sıkılmıştı. Werder ve Lyon'da onu isteyince gitmek istiyorum dedi, bende kapı şurada dedim. Sinan'a yedek almam lazım. Alamazsam sorun değil, Sinan sakatlanmazsa tabii.
                            En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 21.06.2009, 10:13.

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              10 yıl falan gecince otomatikmen Türk oluyolar..
                              Futbolcunun bilgilerinden vatandaslıga kac gun kaldıgını gosterir...
                              10 yıl mı ?
                              İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2008-2009 Ara Transfer Dönemine girmiş bulunmaktayım.

Ceyhun Gülselam - 5 M Euro (Ajax)
                              Tony Sylva - 4M Euro (Reggina)

Yattara'yı da Ruslara kakalayacağım
                              Halit Abi Ceyhun'unu hem ucuza hem de zamansız satmışsın.Çok iyi gelişiyordu.
                              Ama sağlık olsun.
                              Més Que Un Club

Yorum

• @atakan
                                10 yılda turk olunuyor personelden bakabilirsin

ve ilk kupayı aldım Bjk yi 3 yenerek Turkiye kupasını kazandım...
                                Ligde ise son 3 hafta 5 paun ondeyim aslında arada baya puan farkı vardı ama ben cekişme olsun diye asistana bıraktım macları o da paso kaybediyo

ilk kupamızı Alexe borcluyuz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X