Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cevap verebilecek olan varmı?
    eğer profilinde bilmem kaç tarihinde trabzonspora katılıyor diyorsa yapacak bişeyin yok. Geldikten sonra direk transfer listesine koyup bir iki gün sonra sözleşmeyi feshedebilirsin. ama harcadığın transfer parası mokoko yani
    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cevap verebilecek olan varmı?
      Transfer iptali söz konusu değil Ömer.
      Bordomavi.net

Yorum

• Ve Wolfsburg'u deplasmanda Alan'ın golleriyle 2-1 yendik .

Çeyrek Finaldeki rakibimiz İnter , ilk maç Trabzon'da .

Yorum

• arkaşlar ben fm 2009 cd den yükledim ama editör yok nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinitrim
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ve Wolfsburg'u deplasmanda Alan'ın golleriyle 2-1 yendik .

Çeyrek Finaldeki rakibimiz İnter , ilk maç Trabzon'da .
            İbramço dağıtır valla
            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• yukarıda 16. hafta puan durumunda Fb nin 9 puan gerisindeyim...
              devre arası Yattarayı cok satmaya calıstım sakatlık sorunu yasadıgım için ama Yattarayı bi turlu satamadım..2.yarı ise ard arda 4 mac kazandım hepsi yattaranın sayesinde 4 macta da gol attı 2 tanesi frikikten...şuan 13 mac 4 gol 9 asist ile oynuyor...
              4 mac ard arda kazandıktan sonra şoyle bi puan durumu oluştu

şimdiki takip fenerbahce..
              En son Bekir tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 17:51.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İbramço dağıtır valla
                İlk maçı İbra'nın golüyle 1-0 kaybettik .

Deplasmanda ise 3-0 yenildik ama İbra atamadı .

Neyse 13-14 milyon euro gibi bir gelir elde ettik elenmemize rağmen .

Yorum

• ve ilk sezonumda şampiyon oldum...

ilk 11 e herhangi takviye yapmadım...ilk devreyi 9 puan geride bitirmeme ragmen 2. yarıda sakatlıktan kurtulan yattaranın performansı sayesinde neredeyse her macı kazandım..
                  ilk devre gol konusunda takımı Umut sırtladı,2.devre ise Gokhan sırtladı..
                  Yattara 25 mac 7 gol 15 asist ile yılın en iyi yabancısı secildi
                  Umut ise 24 mac 14 gol 10 asist ile en iyi yerli secildi...
                  En iyi 11 de takımımdan Cale,Tayfun,Yattara ve Umut yer aldı..

Bir dahaki sezon için transfer çalısmalarına basladım
                  Antalyaspordan Ugur Kavuk,Bursadan Mustafa Sarp ile anlastım..
                  Serkan Balcı ile sozlesme yenilemicegim ve birkac oyuncu daha satmayı dusunuyorum...
                  Yedeklerim de dahil olmak uzere cogu oyuncum izleniyor...
                  En son Bekir tarafından düzenlendi; 17.06.2009, 22:30.

Yorum

• Ve 3. sezonumuzda 2. şampiyonluğumuzu kazandık , Türkiye Kupasını da bu sezon kaldırdık .

Herşey güzeldi , Ilsınho asist kralı oldu takıma çok şey kattı gerçekten Sporting Lisbon 12 milyon euro önerdi ama satmadım , satmayı da düşünmüyorum .

Artık hedef avrupada başarı .

[IMG][/IMG]

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 9.0.3 Kurdum fakat active edemiyorum. İnternette bağlantıyı kesin phone activation cıkacak yazıyor ama bende bağlantıyı kessem bile sadece online activation var. Ne yapmalıyım?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          9.0.3 Kurdum fakat active edemiyorum. İnternette bağlantıyı kesin phone activation cıkacak yazıyor ama bende bağlantıyı kessem bile sadece online activation var. Ne yapmalıyım?
                          Bende de aynısı olmuştu , oyunu kaldırıp bir daha kur ama internet bağlantısı olmasın oyunu kurarken .

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Sorunu hallettim çok sağolun. Oyuna ilk defa başlıyorum şu anda. Oynanılabilir kaç adet lig seçmeliyim?

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sorunu hallettim çok sağolun. Oyuna ilk defa başlıyorum şu anda. Oynanılabilir kaç adet lig seçmeliyim?
                                Bilgisayarın özelliklerine bağlı , çok iyi değilse özellikleri fazla lig seçmeni tavsiye etmem kasabilir.

Bende şu an 8 ülkeden 19 lig var .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X