Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    DataEditör Programından Hepsini Attım Trabzonspor'a Sadece Trabzonspor Transferleri Değil , Dünya'daki Önemli Transferleride Yaptım .
    Güncellemeleri data açıyor mu..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ben Atıyorum Kaydederken İsim İstiyor Örneğin ; Güncel09 Bu İsmi Yazıp Kaydediyorum .

Oyunu Açarken Bu İsmi Seçiyorum Oyun Açıyor.

Yorum

• Anlamadım ki..Yani File - Load Database ordan en son eklediğin güncellemenin üzerinemi atıyorsun..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• brezilya liginden forvet önerileri
          marquinhos. çok gol atmaz ama asist yapar bolca. kanatlarda da değerlendirebilirsin.
          keirrison gol krallığının bir numaralı adayı olur.
          victor irineu gol makinesi.
          3'ünden birini al ilk olarak.

Yorum

• Abi Önerilerin İçin Saol . Keirrison Yeni Güncellemem'de Barcelona'da , Benfica'ya Kiralandı . Marquinhos Kiralık . Şu Victor İrineu'ya Bi Bakarım ..

Yorum

• Nottingham Forestle dün akşam ilk sezonumuzu ummadığımız bi yerde yani 12.bitirdik bunda en büyük etken sakatlıklar, forvetlerin formsuzlukları ve sezonun ilk yarısında istediğimiz transferleri yapamamız neden oldu (ilk yarıda küme düşme hattındaydık) buna rağmen taraftar ve yönetim gelecekten umutlu...

İkinici sezon için transfer çalışmalarına hızlı girdik Bordeauxtan Cavenaghi (forvet) , küme düşen Boltondan Gary Cahill (stoper) ve Lech Poznandan Robert Lewandowskiyi kadromuza dahil ettik böylece forvet hattımız baya güçlendi orta sahamızda sol kanat için çalışmalarımız var tabi bunun yanında sağ açıkda alınabilir takımda en belirgin eksiklik ise solbek hala neden solbek aramıyorum anlamış değilim galiba bizim Trabzonspor yönetimi benide etkiledi..

Akşam eve gidincede kadromu yazarım buraya resimli bi şekilde koymak istiyorum ama o nasıl oluyo bilmiyorum..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sezonun ilk yarısında istediğimiz transferleri yapamamız neden oldu (ilk yarıda küme düşme hattındaydık) buna rağmen taraftar ve yönetim gelecekten umutlu...

Akşam eve gidincede kadromu yazarım buraya resimli bi şekilde koymak istiyorum ama o nasıl oluyo bilmiyorum..
                Bülent Uygun gibi konuştun şimdi

print screen ile görüntü al oyundan eklersin kadroyu..

Yorum

• kadromun son hali

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bülent Uygun gibi konuştun şimdi

print screen ile görüntü al oyundan eklersin kadroyu..
                    Gerçekten öyle oldu alamadım kimseyi bi türlü ilk tarıda küme düşme potasındaydık sezonun son 5 maçında ilk 6 ile aramda 6-7 puan fark vardı ama kapatamadım kaybettiğimiz puanlarla ligi 12. bitirdik ne yazıkki..

Ayrıca sağolasın..

Yorum

• Oyuncu alırken futbolcu etkileşimi diye bi yer vardı yanlış hatırlamıyosam futbolcuyla ilgili güzel konuşunca geleceği yoksa bile ikna oluyo adam

Yorum

Oyuncu alırken futbolcu etkileşimi diye bi yer vardı yanlış hatırlamıyosam futbolcuyla ilgili güzel konuşunca geleceği yoksa bile ikna oluyo adam
                        Ya da tam tersi, "kendi teknik direktörümden başkasının övgüsüne ihtiyacım yok" deyip seni rezil de edebiliyor ama
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ya da tam tersi, "kendi teknik direktörümden başkasının övgüsüne ihtiyacım yok" deyip seni rezil de edebiliyor ama
                          Mats Hummels için aynısını yaptım rezil kepaze olduk

Yalnız işe yarıyor abi ismini hatırlamıyorum bi futbolcu gelmek istemiyodu o şekilde yaptım adam geldi..
                          En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 13:51.

Yorum

• 2.Seneme başladım uefa da ön eleme macında fiorentina ile eşleştim ilk maçı 2-1 kaybetmeme ragmen ikinci maçta ezici bir üstünlükle Fiorantinayı 5-1 maglup ettim evimde ve uefa da gruplara kaldım...Grubuma LİLLE,M.CİTY VE DİNAMO KİEV DÜŞTÜ İLK MACIMDA M.CİTY İLE ORDA 3-3 BERABERE KALDIM......
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• Bendeki oyun orjinal değil 9.0.3 yamasını yüklesem bi problem oluşurmu..?

Yorum

Bendeki oyun orjinal değil 9.0.3 yamasını yüklesem bi problem oluşurmu..?
                                Orjinalse oluşmaz ancak korsan falansa key ister onunda yapılması baya zor.....
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X