İlk olarak Birtan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Nottingham Forestle dün akşam ilk sezonumuzu ummadığımız bi yerde yani 12.bitirdik bunda en büyük etken sakatlıklar, forvetlerin formsuzlukları ve sezonun ilk yarısında istediğimiz transferleri yapamamız neden oldu (ilk yarıda küme düşme hattındaydık) buna rağmen taraftar ve yönetim gelecekten umutlu...
İkinici sezon için transfer çalışmalarına hızlı girdik Bordeauxtan Cavenaghi (forvet) , küme düşen Boltondan Gary Cahill (stoper) ve Lech Poznandan Robert Lewandowskiyi kadromuza dahil ettik böylece forvet hattımız baya güçlendi orta sahamızda sol kanat için çalışmalarımız var tabi bunun yanında sağ açıkda alınabilir takımda en belirgin eksiklik ise solbek hala neden solbek aramıyorum anlamış değilim galiba bizim Trabzonspor yönetimi benide etkiledi..
Akşam eve gidincede kadromu yazarım buraya resimli bi şekilde koymak istiyorum ama o nasıl oluyo bilmiyorum.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezonun ilk yarısında istediğimiz transferleri yapamamız neden oldu (ilk yarıda küme düşme hattındaydık) buna rağmen taraftar ve yönetim gelecekten umutlu...
Akşam eve gidincede kadromu yazarım buraya resimli bi şekilde koymak istiyorum ama o nasıl oluyo bilmiyorum..
print screen ile görüntü al oyundan eklersin kadroyu..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBülent Uygun gibi konuştun şimdi
print screen ile görüntü al oyundan eklersin kadroyu..
Ayrıca sağolasın.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu alırken futbolcu etkileşimi diye bi yer vardı yanlış hatırlamıyosam futbolcuyla ilgili güzel konuşunca geleceği yoksa bile ikna oluyo adamYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da tam tersi, "kendi teknik direktörümden başkasının övgüsüne ihtiyacım yok" deyip seni rezil de edebiliyor ama
Yalnız işe yarıyor abi ismini hatırlamıyorum bi futbolcu gelmek istemiyodu o şekilde yaptım adam geldi..En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 13:51."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
- Alıntı
Yorum
-
2.Seneme başladım uefa da ön eleme macında fiorentina ile eşleştim ilk maçı 2-1 kaybetmeme ragmen ikinci maçta ezici bir üstünlükle Fiorantinayı 5-1 maglup ettim evimde ve uefa da gruplara kaldım...Grubuma LİLLE,M.CİTY VE DİNAMO KİEV DÜŞTÜ İLK MACIMDA M.CİTY İLE ORDA 3-3 BERABERE KALDIM......S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBendeki oyun orjinal değil 9.0.3 yamasını yüklesem bi problem oluşurmu..?yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
- Alıntı
Yorum
Yorum