Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar lig usulü olması benim için sıkıntılı. 1 Şubat'ta memlekete gidiyorum, çok yoğun olacağım zaman ayıramam.

Yorum

• bukadar kötü bi çeviri tahmin etmiyodum... yeniden ingilizceye döndüm başlar başlamaz..
      En son Gökhan Topsakal tarafından düzenlendi; 24.01.2013, 03:48.

Yorum

• Bende kurdum ama crash dump mudur nedir öyle bir hata veriyor.Yardımcı olabilecek biri var mı?

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
        Lazanat' lı

Yorum

• İlk olarak hakankurt1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bende kurdum ama crash dump mudur nedir öyle bir hata veriyor.Yardımcı olabilecek biri var mı?
          Orjinal mi oyun?

Korsansa yapılacak hiçbir şey yok. Orjinalse sürekli vermemesi lazım.

Çok seyrek de olsa bu hatayı alanlar var. Ama çok seyrek.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Ağalar yarın burda olmayan bizden değildir, başlıyoruz, takım seçimi vs konuları nasıl halledeceğiz, aydınlatın beni
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Gençler kuralları yazıyorum kabataslak.

1) Turnuva lig usulü olacak.

2) Barça, Real, ATM, ManU, City, Arsenal, Chelsea, Liver, PSG, Bayern, Juve, Milan, İnter, Porto, Dortmund, Tottenham, Newcastle, Zenit, Anzhi, Shaktar, Malaga ve Valencia takımları alınamaz.

3) Üst üste iki kez iştirak etmeyen turnuvadan çıkartılır.

4) İnternet bağlantısı en kuvvetli kişi seçilir ve server o olur.

Kurallarda ekleme-çıkarma yapılabilir.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Oynamayacak olan birinden tavsiye: Trabzonsporda olmasin. Girmeyin birbirinize sonra...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Öğrenci kardeşlerimiz için kampanya başlatıldı. Oyun neredeyse tüm teknolojik marketlerde 29,90 tl ye düştü. Öğrenci kimliğinizi göstermeniz şartıyla.

Gençliğimizin oyunuydu menejerlik. Keşke zaman bulabilsekte oynasak.

Yorum

• Bu lig muhabbeti saat kaçta ve ne kadar süreyle yapılıyor? Her hafta mı oynanacak yoksa bugün bitecek mi herkes birbiriyle 2'şer maç yaptıktan sonra? Ben o muhabbete biraz uzak kaldım.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu lig muhabbeti saat kaçta ve ne kadar süreyle yapılıyor? Her hafta mı oynanacak yoksa bugün bitecek mi herkes birbiriyle 2'şer maç yaptıktan sonra? Ben o muhabbete biraz uzak kaldım.
                      Bunu zamana yayacağız bir anda bitmesin istiyoruz
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Bu lig muhabbeti saat kaçta ve ne kadar süreyle yapılıyor? Her hafta mı oynanacak yoksa bugün bitecek mi herkes birbiriyle 2'şer maç yaptıktan sonra? Ben o muhabbete biraz uzak kaldım.
                        Her seferinde en az 1'er maç yapmak üzere belirli bir süreci kapsayacak.
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her seferinde en az 1'er maç yapmak üzere belirli bir süreci kapsayacak.
                          O zaman 1 saati geçmeyecektir oyun süresi bugün başlayacaksanız? Yanlış mı anladım. Sadece 2'şer maç yapacak olsa herkes. Saati belli mi bugün başlıyorsunuz değil mi?

Yorum

O zaman 1 saati geçmeyecektir oyun süresi bugün başlayacaksanız? Yanlış mı anladım. Sadece 2'şer maç yapacak olsa herkes. Saati belli mi bugün başlıyorsunuz değil mi?
                            En az 1 maç

Kısmetse bu akşam başlayacağız.
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En az 1 maç

Kısmetse bu akşam başlayacağız.
                              Eğer 7-8 gibi ise akşamdan kasıt bende size katılabilirim kardeşim, çok iyi değilim ama mücadele ederiz. Ama 11 gibi filan olursa müsait olamayabilirim.

Yorum

• Argadaş nerdesiniz _?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X