Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fazla.

Gökdeniz ve Fatih Tekke'yle anlaşmak üzereyim. Gökdeniz'i rotasyonda kullanmayı düşünüyorum, Fatih Tekke'nin de kariyerini yuvasında bitirmesini istiyorum. Sakatlıklardan dolayı bazen forvetler yetersiz kalıyor, belki o zaman forma şansı bulabilir. Maliyeti çok düşük zaten.

Yorum

• Orduspor'la 60.000 euro'ya anlaşmamıza rağmen 36 yaşına gelmiş Fatih Tekke'nin haftalık 20.000 euro istemesi nedeniyle transfer görüşmelerini durdurduk. Yerine Milan'da sözleşmesi sona ermiş İnzaghi'yle anlaştık. Ocak ayında aramıza katılacak, genç oyuncularımıza yardımcı olacak. Gökdeniz de Ocak ayında takıma geliyor.

Yorum

• Takımın 7 as oyuncusu bizim lig maçımızı bırakıp A2 takımıyla maça çıkıyor. Hey Allah'ım ya, böyle saçmalık olur mu. Bizim maçta oynayamadıkları için b.ku b.kuna fark yedik.

Yorum

• Fatih Tekke'ye bak yahu Alper Potuk için 7 veriyorum yine hayir diyorlar yahu, deger mi 8 9 verip alsam ?
          Inzaghi adamim yaaa onu unutmusum bakalim bir ara almaya çalisirim
          a2'ye gitmelerini engelleyebilirsin, ben oynatmiyorum, sadece hiç oynatmadiklarimi a2 ile oynayabilir seklinde ayarliyorum o kadar, as oyunculardan hiç oynayan olmadi a2 ile
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• FM'in en büyük saçmalığıdır sıradan oyuncuların bonservis bedelini ne kadar yüksek öderseniz ödeyin reddedilmesi.CM'de ise bu yok.Bu yüzden CM hep ilk tercihim olmuştur.

Birde eklemeden geçmeyelim Porto'dan önünüze geleni alın arkadaş.Bu kadar mı verimli bir takım olur
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Vossen

Jaja-Taarabt-Burak

Colman-Topal

G.Süzen-Kara-Giray-Celustka

Onur

Tolga,Ediz,Tayfun,Serkan,Zokora,Hargreaves,Henriqu e,Wilfried,Volkan,Halil

Yorum

• Jaja'ya 9 milyon istiyor ya El-Ahli yuh. Alamıyorum malesef, seneye inşallah
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• 4'e bıraktılar valla

edit: 2.9'a almışım
                  En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 12.11.2011, 11:41.

Yorum

• Beyler sonunda yükledim,
                    orjinal ama cd üzeri oynamak istemiyorum
                    nocd crack varmi? birde yillardir oynamadim önerileriniz?
                    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• bilgisayarlariniza hayranim ben hala fm 2008 oynuyorum.ne tur bir donanim lazim bu oyunu oynayabilmek icin?

Yorum

• İlk olarak gosif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bilgisayarlariniza hayranim ben hala fm 2008 oynuyorum.ne tur bir donanim lazim bu oyunu oynayabilmek icin?
                        MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
                        Intel Pentium IV a 2,4 GHz o equivalente
                        1 GB di RAM
                        DirectX 9.0c, scheda video compatibile. 128MB Pixel Shader 3.0
                        (NVIDIA GeForce 6600 o ATI Radeon X1300 scheda grafica AMD)

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Windows XP SP3, Vista SP2, 7
                        Intel Core 2 Duo 2.0 GHz o equivalente
                        2 GB di RAM
                        DirectX 9.0c, scheda video compatibile. 512MB Pixel Shader 3.0
                        (ATI Radeon 2600 AMD o Nvidia GeForce 7900 o superiore)

Öyle Çok Bir Gereksinim İstemiyor Aslında
                        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ivelin Popov için 8.75m € fazla sanki, degil mi ?
                          eğer tutarsa çok iyi oynuyor ama popov

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• simdi orjinal cdden yükledim
                            seriali arkadas kullanmis o yüzden olmuyor
                            neyapmam lazim?
                            [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              simdi orjinal cdden yükledim
                              seriali arkadas kullanmis o yüzden olmuyor
                              neyapmam lazim?

crack yapman lazım versiyon kaç bilmiyorum ama bu craği bide eğer versiyonu biliyorsan o crack i arattır

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• Ölüm grubuna düştük ! Barça, M.City
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X