Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni güncellemenin ne etkisi oldu ki Yiğidim?
    Maç motoru baştan aşağı değişti neredeyse (ağırlıklı olarak garafiksel)

Bir de transfer ücretlerinde ve yıllık ücretlerde düzenlemeye gidilmiş. Onu deneyemedim henüz. Sezonun bitmesine bir kaç hafta var.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Ademilson yazıyor durduramıyoruz...

Bu arada Guidetti'yi sözleşmesi biterken yakaladım. Bonservis ücreti ödemeden bastırdım imzayı. Çok hayin transfer yapayrım
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bende kariyeri paylaşayım 4. Sezonuma giriyorum UEFA Çeyrek finali hariç hiç bir başarım yoktu Trabzonspor'da ama 2015 sezonunda Şampiyonluğa , göreve geldiğim günden beri ilk kupama ulaştım vedemin oynadığım Süper Kupa maçındada GS yenerek yönetimin gözünde artık bir efsane olmuş bulunmaktayım.. Şampiyonluğun akabinde IBB'nin kovmuş olduğu Şenol Güneş direkt olarak Futbol Direktörü yaptım bu sezon Boca'dan Fernandez dışında önemli bir transfer yapmadım fakat ilk sezon Sparta'dan almış olduğum Kadlec beni sırtlayan eleman oldu diyebilirim

Batalla'yı kesinlikle alın ne var ne yok basın ama alın adam OOS'de ortalığı yarıp geçiyor

Ve Şampiyonluğu kazandığım sezon FB'nin ve GS'nin 1er puan önünde gidiyordum " Ulan yine gitti " dediğim 31. Hafta'da bakın Fenerbahçe'ye ne yaptım

Buda başarının mimarları

Bir oyuncuyu transfer edecekseniz önce onun hakkında sıkça beyanatta bulunun daha sonra klübün bütçesi az diye üzülmeyin 48 Aylık bir teklif paketi hazırlayın ve talebinizi " Müzakeresiz " olacak şekilde yollayın...
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• arkadaşlar fm 2012 full indirebileceğimiz güvenli bir site var mı?yıllar sonra dönüş yapacağım.

Yorum

• @uğur

ne kadar eski topçu var hepsini teknik ekibe katmışsın. hayırlı kariyer diliyorum

Yorum

• vay arkadas millet oynuyor biz hala ... .D
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ademilson yazıyor durduramıyoruz...

Bu arada Guidetti'yi sözleşmesi biterken yakaladım. Bonservis ücreti ödemeden bastırdım imzayı. Çok hayin transfer yapayrım
                14 milyon Euro'ya Roma'ya sattım.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  14 milyon Euro'ya Roma'ya sattım.
                  15 yaşında bir uşak buldum. Onu alabilirsem ben de sezon başlamadan kaktırmayı düşünüyorum.

Geçen sezon toplamda 49 maçta 37 gol 12 asist yaptı

Altyapıdan takıma direk koyabileceğim oyuncu çıkmadı hala. Çıldırmak üzereyim
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @uğur

ne kadar eski topçu var hepsini teknik ekibe katmışsın. hayırlı kariyer diliyorum
                    aynen aga özellikle Şenol Güneş faktörü çok pozitif hissediliyor
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Guidetti'yi bedelsiz, Aymen Abdennour'u da söylemek istemediğim bir fiyata takıma kazandırdım. Artık 3'lü defansa dönüyorum

Abdennour,Bamba,Aykut
                      Ayağa KALK!

Yorum

15 yaşında bir uşak buldum. Onu alabilirsem ben de sezon başlamadan kaktırmayı düşünüyorum.

Geçen sezon toplamda 49 maçta 37 gol 12 asist yaptı

Altyapıdan takıma direk koyabileceğim oyuncu çıkmadı hala. Çıldırmak üzereyim
                        Bende çıktı Veysi Palaz 4 yıldız.

Başka forvetin yoksa Ademilson'u satma nedense onun vatandaşlık günü diğerlerinden daha az bikaç seneye Türk olur.

Bu arada güncelleme geldikten sonra Colman'a birşeyler oldu her frikiği gol
                        Bordomavi.net

Yorum

Bende çıktı Veysi Palaz 4 yıldız.

Başka forvetin yoksa Ademilson'u satma nedense onun vatandaşlık günü diğerlerinden daha az bikaç seneye Türk olur.

Bu arada güncelleme geldikten sonra Colman'a birşeyler oldu her frikiği gol
                          Frikikten gol oranı arttı

Bende 4.5 yıldızlı genç çıktı da direk oynayacak durumda değil.

Guidetti geldi, Muhammet'i zaten almıştım bir de 16 yaşında Cruzzo diye bir uşak aldım Ademilson'un şu anki özelliklerinde ve potansiyelinin 3'te 1'ine erişmiş durumda

Bu şartlar altında Ademilson'u sattım 15 milyon €'ya Marsilya'ya gitti Ademilson'un bende geçirdiği tek sezonla ilgili yegane üzüntüm; gol krallığını tek golle kaçırmasıdır
                          Ayağa KALK!

Yorum

Frikikten gol oranı arttı

Bende 4.5 yıldızlı genç çıktı da direk oynayacak durumda değil.

Guidetti geldi, Muhammet'i zaten almıştım bir de 16 yaşında Cruzzo diye bir uşak aldım Ademilson'un şu anki özelliklerinde ve potansiyelinin 3'te 1'ine erişmiş durumda

Bu şartlar altında Ademilson'u sattım 15 milyon €'ya Marsilya'ya gitti Ademilson'un bende geçirdiği tek sezonla ilgili yegane üzüntüm; gol krallığını tek golle kaçırmasıdır

Sercan Sararer'i aldım 9.5 milyon Euro sağ açıkta fena değil.

Çift forvet mi oynuyorsun?
                            Bordomavi.net

Yorum

Sercan Sararer'i aldım 9.5 milyon Euro sağ açıkta fena değil.

Çift forvet mi oynuyorsun?
                              Bu sezon başıyla birlikte 3-5-2'ye döndüm
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Artık elimde Rasmus Elm gibi müthiş bir duran top ustası ve pasör var.
                                Adam affetmiyor beyler. (=
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X