Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pione sisto nun 3.2m euro serbest kalma maddesi var. çok az miktarda peşin para + taksitlerle parayı 3.2m euro ya tamamlıyorum ama kulübü reddediyor. bu nasıl oluyor yaw ? şak diye teklifi kabul etmeleri gerekmez mi ? bug mudur acaba size de oluyor mu bu mevzu ?

aylık taksitler devreye girince bu serbest kalma maddesi devre dışı mı kalıyor peşin mi ödemek lazım ? peşin 3.2m euro veriyorum o zaman teklif kabul görüyor...
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      pione sisto nun 3.2m euro serbest kalma maddesi var. çok az miktarda peşin para + taksitlerle parayı 3.2m euro ya tamamlıyorum ama kulübü reddediyor. bu nasıl oluyor yaw ? şak diye teklifi kabul etmeleri gerekmez mi ? bug mudur acaba size de oluyor mu bu mevzu ?

aylık taksitler devreye girince bu serbest kalma maddesi devre dışı mı kalıyor peşin mi ödemek lazım ? peşin 3.2m euro veriyorum o zaman teklif kabul görüyor...
      Muhtemelen peşin para ile alakalı bi durumdur. Çünkü benim bildiğim normal hayatta da paranın tamamını ilgili federasyona yatırıp alıyorsun.

Not: FM 15ten zerre anlamıyorum Adana Demirspor ile kırıkhandan 6 yiyince oyunu bıraktım Çözemedim sistemi
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muhtemelen peşin para ile alakalı bi durumdur. Çünkü benim bildiğim normal hayatta da paranın tamamını ilgili federasyona yatırıp alıyorsun.

Not: FM 15ten zerre anlamıyorum Adana Demirspor ile kırıkhandan 6 yiyince oyunu bıraktım Çözemedim sistemi

ligin bitimine 5 hafta kala ilk sezonumda şampiyon oldum, iho 11.9m euro bütçe verdi düz hesap 12 yapamadı. neyse iyidir. türkiye kupasında finale koşuyorum, gs yi ilk maçta evimde 1-0 yendim onları da elerim. bu kupayı da alacağım xd uefa da gruplardan çıktım, porto yu ve mönşıngladbach ı eledim tottenham a elendim.

cardozo daha ilk senesi bitmeden yeni sözleşme istiyor yaw menajeriyle sinir ettiler beni. ağzına emzik verdim he he yeni sözleşme imzalayacağım dedim söz verdim ama anlayacak yakında onu kandırdığımı. oyunun saçmalığı işte adam daha ilk senesi bitmeden zaten takımın en fazla kazanan oyuncusuyken yıllık 5m euro + bonuslarla acayip bir rakam istiyor benden. verir miyim ? tabiki hayır. artislik yaparsa çık oyna atar yapma bana diyeceğim.
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 22.02.2015, 17:29.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

ligin bitimine 5 hafta kala ilk sezonumda şampiyon oldum, iho 11.9m euro bütçe verdi düz hesap 12 yapamadı. neyse iyidir. türkiye kupasında finale koşuyorum, gs yi ilk maçta evimde 1-0 yendim onları da elerim. bu kupayı da alacağım xd uefa da gruplardan çıktım, porto yu ve mönşıngladbach ı eledim tottenham a elendim.

cardozo daha ilk senesi bitmeden yeni sözleşme istiyor yaw menajeriyle sinir ettiler beni. ağzına emzik verdim he he yeni sözleşme imzalayacağım dedim söz verdim ama anlayacak yakında onu kandırdığımı. oyunun saçmalığı işte adam daha ilk senesi bitmeden zaten takımın en fazla kazanan oyuncusuyken yıllık 5m euro + bonuslarla acayip bir rakam istiyor benden. verir miyim ? tabiki hayır. artislik yaparsa çık oyna atar yapma bana diyeceğim.
          Ben Career mode Master league falan takılayım en iyisi Sat Cardo'yu al Burnley den Ings'i al paran varsa Lacazatte tabi ki

Yorum

pione sisto nun 3.2m euro serbest kalma maddesi var. çok az miktarda peşin para + taksitlerle parayı 3.2m euro ya tamamlıyorum ama kulübü reddediyor. bu nasıl oluyor yaw ? şak diye teklifi kabul etmeleri gerekmez mi ? bug mudur acaba size de oluyor mu bu mevzu ?

Taksit girerse kabul etmeme şansları var hacı.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben Career mode Master league falan takılayım en iyisi Sat Cardo'yu al Burnley den Ings'i al paran varsa Lacazatte tabi ki

çok pahalı adamlar önerdin ama yok mu şöyle Ts ye getirebileceğim, canavar gibi ve birazcık ucuz golcü ? ))

Yorum

• Oyunu oynamayı bıraktım, yıllar geçtikçe oyun geriliyor resmen

Yorum

çok pahalı adamlar önerdin ama yok mu şöyle Ts ye getirebileceğim, canavar gibi ve birazcık ucuz golcü ? ))
                  Vallahi bi ara forvet olan Alexander Esswein vardı canavar gibiydi hem boy uzum hem çok hızlı sonra kanda kaydirdilar ne halde bilmiyorum. Bir de yedek forvetim var A. Asante o çok iyi değil Es ese aliyordum. Ajaxta genç bi forvet var 2.3 £ ve tabi ki Bast Dost

Yorum

• crash dumps hatasi nasil çözülür ? bilen var midir

ayrica oyunu logosuz resimsiz kupkuru oynayanlar nasil yapiyor arkadas, ben sirf "paket"leri indirmek için site site dolastim yahu =) topçuya baktin mi tipini görecen, takimi seçtin mi logosu olacak, ne o öyle pes gibi çakma logolar saçma seyler, koy bordo koy mavi oldu Trabzonspor hee yok yaa
                    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 23.02.2015, 20:40.
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      crash dumps hatasi nasil çözülür ? bilen var midir

ayrica oyunu logosuz resimsiz kupkuru oynayanlar nasil yapiyor arkadas, ben sirf "paket"leri indirmek için site site dolastim yahu =) topçuya baktin mi tipini görecen, takimi seçtin mi logosu olacak, ne o öyle pes gibi çakma logolar saçma seyler, koy bordo koy mavi oldu Trabzonspor hee yok yaa

fm de bir dosya engellemeye takılıyor. varsa virüs programından yoksa güvenlik duvarından dosyayı korumaya alacaksın, oyunu açarken o dosya yüzünden güvenlik virüs uyarısı veriyor ve oyun açılmıyor. kesin çözümdür bende işe yaradı, arada sırada dosyayı benim güvenlik oyunu açarken şak diye içeri alıyor ama gidip mapustan kurtarıyorum geri yükle diyerek. sonra oyun kaldığı yerden devam ediyor sıkıntı olmuyor.

dün itibariyle pione sisto yu 3.2m euro bonservis, yıllık olarakta bonkör davranıp 1.7m euro + 500 er bin imza parası ve temsilci ücreti karşılığında renklerimize bağlamış bulunmaktayız. devre arası bossman kuralından faydalanıp, bedavaya belçikalı bir başka wonderkid orta sahayı renklerimize katmıştık. baş harfi P idi adını hep unutuyorum, aldığım takımı bile unuttum. neyse isteyen olursa söylerim, ilk sezon devre arası beleşe çıkıyor kulübünden önce davranıp imza attırın uygun fiyata geliyor müthiş topçu.

sisto ve onun profillerini atardım buraya da ekran görüntüsü alamıyorum yaw. helal transfer başarısı budur derdiniz yani, işte bu kadar kolay transfer yapmak efendim gidip 6m waris, 4m sefa felan geçiniz... 8-9m euro daha bütçem var ozan tufan ı almaya çalışacağım bosigwa reyizin veliahtı olacak.

Yorum

• Football Manager 2015 Çıktı!

Humam tarıq, pavel savitsky bu ikili para makinesi ikisi toplam 500k etmez. Hatta Pavel bedavayada alınır ama bi devrede zaten verilecek parayı katlar
                        ( ゚д゚)

Yorum

• ilk yıl ts ile sampiyon olan hile yapıyordur net

Yorum

• Ben oyunu kurdum uzun süre ara verdiğim için taktik ile uğraşmadan 3-2-5 dizilişli bir taktik buldum yabancı forumlardan o taktikle oynadım Ligde gol rekoru kırarak şampiyon olduk uefa'da finale çıkıp Tottenhama kaybedip Türkiye kupasını kazandım hile falanda yapmadım. Oyunun açıklarını bulan bir taktikle rahat rahat oynarsınız bu oyunu.

Oyunda transfer yapmak çok zor. Kimseyi alamaıyorum gerçi bu deneme oyunuydu. Güncelleme geldikden sonra çıkar oyunun keyfi.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Humam tarıq, pavel savitsky bu ikili para makinesi ikisi toplam 500k etmez. Hatta Pavel bedavayada alınır ama bi devrede zaten verilecek parayı katlar

pavel i sol kanada almak istiyorum ama yusuf ta yılın oyuncusu seçildi yardırıyor sol kanatta, kesik atmak istemiyorum da işte pavel de ucuz gibi şuan, özellikleri süper. uygun fiyat çekerlerse onuda alacağım, sağda pione solda savitsky wuhuu

İlk olarak Tansu Onur Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ilk yıl ts ile sampiyon olan hile yapıyordur net

ligde sadece 2 yada 3 maçta şike yaptım, ligi etkilemedi bence sahaya çokta yansımadı yani zaten 5 hafta önceden şampiyonluğumu ilan ettim. peki 2-3 maçta niye şike yaptım ? çok ağır sakatlıklar oluyor, cardozo 4 ay yok mesela. ağır sakatlığa gelemem, eğer sakatlık süresi 2 aydan fazlaysa ve önemli bir oyuncumsa hiç acımam şikeyi yaparım.

türkiye kupası finaline çıktım bursa yendi böyle bir şey olamaz dedim maçı tekrarlattırdım, 6-0 yendik. sağlam şike yaptığım tek maçtı. aziz yıldırım olmak gerçekten çok zevkli, bazen vicdan azabı oluyor yani olmuyor değil ama yapacak bir şey yok, oraya kadar gelip kupayı kaldıramamak dokunuyor, sanalda olsa bile kaldıramam bu olayı.

gönül bağım olmayan bir takımla yeni kariyer yapabilirim o zaman daha gerçekçi deneyim olur şikeye bulaşmam ama şuanki kariyerimden zevk alıyorum, devam edeceğim. ))))

Yorum

• İlk sezon 4. Sonraki iki sezon 1. Sonraki iki sezon 2. Sonraki üç sezon 1.
                                Ayrıca 4 Türkiye kupası. Ve son olarak Şampiyonlar Ligi'ni kazandım 2023'te.. Bir kaç haftadır da oynamadım zirve de bıraktım şuan.
                                Genel istatistik olarak 316 galibiyet, 102 beraberlik, 77 mağlubiyet var..
                                En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 25.02.2015, 01:49.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X