Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlhan, ha bunlar geleceğine san kal takımın başında.
    Yok oğlum, beni istemeyeni ben de istemem.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şampiyonlar Ligi grupları belli oldu.
      Juventus
      Sevilla
      CSK Moskow
      Trabzonspor

Lige iyi başlayamadık.Sakatlıklar var ama ondan değil.Taktik değiştirince oldu.Neyse...
      Trabzonspor 1-1 Boluspor
      Konyaspor 1-0 Trabzonspor
      Trabzonspor 3-1 Karşıyaka

Not:Fatih Tekke kariyerindeki 150. benim kariyerimde 1. golünü attı.
      En son Atakan tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 21:19.
      Més Que Un Club

Yorum

• Sadri baba, 3 yıllık sözleşme teklif etti. Parada indirime gitmiş ama yapacak bir şey yok. Gözüm kapalı kabul ettim.

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

• Burda böle anlatıyonuz ben de oyunu yüklüyorum ama sonucu hüsran oluyor tekrar kaldırıyorum

Yorum

• Bülent Uygun'u kovdu Sivasspor.

ççç ççç ççç ççç

“Ben basit bir '
            Eduardo Galeano

Yorum

• 2014-2015 sezonundayım. 3 sezondur uefa benim. 2 defa da şampiyonlar liginde yarı finalde barcelonaya elendim.

Hau kupayı almadan rahat yüzü yok bana. Takımda sadece 4 yabancım var. Gerisi ÖZEVLADIM

Bu arada Fatih TEKKE de Gençlerbirliğine hoca oldu. Ligdeki iki mağlubiyetimden biri ona (manevi değeri var, verdim maçı )

Yorum

• Bıktım futboldan yahu. Pes de bu da sarmıyor beni. Bana yeni heyecanlar lazım.. Valla..
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bana türkce Yama lazim offf

Ama biri aciklasin nasil oldugunu
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bıktım futboldan yahu. Pes de bu da sarmıyor beni. Bana yeni heyecanlar lazım.. Valla..
                    Age Of Empires serisini tavsiye edebilirim sana Muhammet..Roma Total War da iyi oyundur
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• yok böle bişey
                      İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şok!Şok!Şok!

Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü ÖmerFarukYılmaz bitkisel hayatta..

Dün akşam saatlerinde başkanla son transfer görüşmelerini yapan Yılmaz oyuna devam ederken,Solucan adlı terörist grupları tarafından laptopu ele geçerildi..Trojanlarla ortak çalışan Solucanlar laptopu çökertip(büyük ihtimalle) kayıtlı oyununu sildiler..Olanlar bundan sonra oldu,Ve Yılmaz bitkisel hayata girdi..Tek umut save dosyasının bulunup,bilgisayarın yeniden kurulması..

Çöken bilgisayarı kurtarmaya çalışan Delibay computer yetkilileri Yılmaz için kayıtlı dosyayı bulacaklarını söylerken,Numune Hastanesi önünüdeki sevenleri Yılmaz ve save dosyası için dua edip,namaz kılıyorlar...

Trojan ve Solucanların peşine düşen Eset NOD32 emniyet güçleri suçluluların en yakın zamanda yakalanıp,Kibritçi Cevat'a teslim edileceğini söylediler..Bu arada mesya mensuplarının Sadri Şener'e yönelttiği '' Neden antivirüssüz yaşıyorsunuz'' sorusuna ''Hocaya sorun'' cevabını vermesi dikkat çekti...

Yılmaz'ın çok yakın dostu namı diğer Laptop Ersun Yanal ise'' Ben bu çöküntülerden çok yaşadım,dosyayı bulamazsa terapilerde yardımcı olabilirim'' dedi..

Bütün dualarımız seninle Save dosyası..

Not: Save dosyasını bulana yada getirene 100 bin lira veriyorum..

Şimdilik bu kadar sayın Birand..
                      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                      KAZIM KOYUNCU
                      MEHMET DALMAN

Yorum

• Muhammet,

İçin gidiyor.

“Ben basit bir '
                        Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Age Of Empires serisini tavsiye edebilirim sana Muhammet..Roma Total War da iyi oyundur
                          Yok Cem oyun bazında değil. Hayat bazında.. Trabzonspor sömürür adamı..

İlhan,

Bildin valla.
                          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Age Of sarmazsa Süper Mario felan oynarsın baba ççç

“Ben basit bir '
                            Eduardo Galeano

Yorum

• 2 mac 2 Gol atip 2 gol yedim

3 Puandayim
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Roma Total War da iyi oyundur
                                Roma olsun da gerekirse savaş oyunu olsun.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X