Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bak bak. Herkes damlıyor tek tek
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Sevilla'ya karar kıldım
      .

Yorum

• Bu saatte başlasak olmamı :P
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Serdar yok ki
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Gs de aklımdan geçti ama kendime yediremedim
            .

Yorum

• Serdaer
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Herkese iyi günler.Akşam misafirlikte olacağım başlama durumu olursa twitterdan da yazabilirsiniz. @acbilici twitterım. Gece başlar yine tahminimce
                .

Yorum

• Son Durum;

1) alihan >>> CSKA MOSKOVA
                  2) Yiğit Gayretli >>> SCHALKE 04
                  3) Serdær >>> EVERTON
                  4) Çağdaş Topal >>> AJAX
                  5) bangkook_61 >>> LAZİO
                  6) Hüseyin İlkin >>> MARSİLYA
                  7)
                  DNA-TS >>> BAYER LEVERKUSEN
                  8)
                  Mücahid Erdoğan >>> WERDER BREMEN
                  9) Muhammet Can >>> NAPOLİ
                  10) ilyas Bahadır >>> FiORENTİNA
                  11) Bilici >>> SEVİLLA
                  12) MuratJ >>> PALERMO

İki ayrı ligle başlayacağız. 6 takımdan oluşacak liglerde daha sonra başarı gösteren takımlar arasında birleşik bir lig daha oluşacak. Ve bu son ligin sonucuna göre BMN Online FM Turnuvası'nın şampiyonunu belirleyeceğiz.

An itibariyle oyuna katılım yapılmayacaktır.

Oyunun başlangıcına kadar katılımcılar oynayacakları takımlarda 1 seferliğe mahsus değişim yapabilirler.
                  En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 15:37.

Yorum

• Transferler ve taktik belirlendi sıra canınızı okumaya geldi

Ajax çok kırılgan bir takım 5 maçta gözlemlediğim bu Gruplar nasıl belirlenecek Alihan ?
                    En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 14:49.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transferler ve taktik belirlendi sıra canınızı okumaya geldi

Ajax çok kırılgan bir takım 5 maçta gözlemlediğim bu Gruplar nasıl belirlenecek Alihan ?
                      Kura çekimi için siteler var, birini kullanır gruplarımızı belirleriz.

Şu ilk listede ismi olup da dün gece gelmeyenlere biriniz ulaşabilir mi 1 kişi eksiğiz onu tamamlayalım.
                      (Burak Zihni, OFFLI, ve Cihad Varlı)

*polatmu cezalı döneme denk geldiği için oyunda olamayacak.
                      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.02.2013, 14:54.

Yorum

• Hadi ilk grupta ben server oldum. İkinci grup?
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi ilk grupta ben server oldum. İkinci grup?
                          Senle ben aynı gruba düşmeyecek şekilde ayarlar, diğerinde de ben olurum.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kura çekimi için siteler var, birini kullanır gruplarımızı belirleriz.

Şu ilk listede ismi olup da dün gece gelmeyenlere biriniz ulaşabilir mi 1 kişi eksiğiz onu tamamlayalım.
                            (Burak Zihni, OFFLI, ve Cihad Varlı)

*polatmu cezalı döneme denk geldiği için oyunda olamayacak.
                            Kupa şeklinde kura çekimi var internette

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kupa şeklinde kura çekimi var internette
                              BMN Radyo'da canlı çektiririz o zaman olm neyi sorun ettin ya.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN Radyo'da canlı çektiririz o zaman olm neyi sorun ettin ya.
                                Son takım belirlensin biri kura çeksin birde gece onunla uğraşmayalım olm . Sonra 3 oluyor saat hala maç yapamamış oluyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim