Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yürü be Mahmut
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yürü be Mahmut
      Saol ilhancim

buarda 3-5-2 taktigini deneme

Sende Ingilizcemi türkcemi? Bu oyun
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Türkçe kardeşim. BerkTs gelsin ona bir sor. Bana attığı özel mesajı silmişim geçenlerde temizlik yaparken. Türkçe yamayı kurarken oyun dosyasından birisini siliyordun.

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        Eduardo Galeano

Yorum

Türkçe kardeşim. BerkTs gelsin ona bir sor. Bana attığı özel mesajı silmişim geçenlerde temizlik yaparken. Türkçe yamayı kurarken oyun dosyasından birisini siliyordun.
          Dur ben simdi Msn den hallederim TSk buarda kaleye ONur u koyun

Yorum

• İlhan, Trabzonspor'dan ayrılabilir

Jose İlhan adlı teknik adam sezon sonu sözleşmesinin bitmesi halinde Trabzonspor'dan ayrılabilir.

Yönetimin İlhan isimli teknik adamla masaya oturacağı belirtilirken, durumunun ileride netlik kazanacağı öğrenildi.

Jose İlhan'ın takımdan ayrılması durumunda yerine geçmesi beklenen ve spekülasyonlara karışan isim Hami Mandıralı. Diğer isimler Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Sakıp Özberk.

“Ben basit bir '
            Eduardo Galeano

Yorum

İlhan, Trabzonspor'dan ayrılabilir

Jose İlhan adlı teknik adam sezon sonu sözleşmesinin bitmesi halinde Trabzonspor'dan ayrılabilir.

Yönetimin İlhan isimli teknik adamla masaya oturacağı belirtilirken, durumunun ileride netlik kazanacağı öğrenildi.

Jose İlhan'ın takımdan ayrılması durumunda yerine geçmesi beklenen ve spekülasyonlara karışan isim Hami Mandıralı. Diğer isimler Bülent Korkmaz, Ertuğrul Sağlam ve Sakıp Özberk.
              Kovulacak gibisin

Yorum

• Bülent Korkmaz, Sakıp Özberk.

Jose ilhan bunlar ne. ççç

Yorum

• Benim bir ismim var. Kovulmam, istifa ederim.

“Ben basit bir '
                  Eduardo Galeano

Yorum

• 9.0.1 ile oyuna başlıyorum, hodri meydan
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlhan, ha bunlar geleceğine sen kal takımın başında.
                      En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 21:13.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ne hilesi arkadaşım ? Kimse hile yapmıyor burda.İlk sezon 9.0.3'te ilk sezon transfersiz şampiyon olmak bence çok zor değil.
                        yok arkadaşım yanlış anlaşılmasın.önceki fm serilerinde (2007 ve 2008) ligi hep orta sıralarda bitiriyodum ve sezon sonu kovuluyodum.şimdiki nasıl?oyunu dün yükledim
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• Şok!Şok!Şok!

Trabzonspor'un başarılı teknik direktörü ÖmerFarukYılmaz bitkisel hayatta..

Dün akşam saatlerinde başkanla son transfer görüşmelerini yapan Yılmaz oyuna devam ederken,Solucan adlı terörist grupları tarafından laptopu ele geçerildi..Trojanlarla ortak çalışan Solucanlar laptopu çökertip(büyük ihtimalle) kayıtlı oyununu sildiler..Olanlar bundan sonra oldu,Ve Yılmaz bitkisel hayata girdi..Tek umut save dosyasının bulunup,bilgisayarın yeniden kurulması..

Çöken bilgisayarı kurtarmaya çalışan Delibay computer yetkilileri Yılmaz için kayıtlı dosyayı bulacaklarını söylerken,Numune Hastanesi önünüdeki sevenleri Yılmaz ve save dosyası için dua edip,namaz kılıyorlar...

Trojan ve Solucanların peşine düşen Eset NOD32 emniyet güçleri suçluluların en yakın zamanda yakalanıp,Kibritçi Cevat'a teslim edileceğini söylediler..Bu arada mesya mensuplarının Sadri Şener'e yönelttiği '' Neden antivirüssüz yaşıyorsunuz'' sorusuna ''Hocaya sorun'' cevabını vermesi dikkat çekti...

Yılmaz'ın çok yakın dostu namı diğer Laptop Ersun Yanal ise'' Ben bu çöküntülerden çok yaşadım,dosyayı bulamazsa terapilerde yardımcı olabilirim'' dedi..

Bütün dualarımız seninle Save dosyası..

Not: Save dosyasını bulana yada getirene 100 bin lira veriyorum..

Şimdilik bu kadar sayın Birand..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 100 bin lira para mı diyecektim ama artık anlamını yitirdi bu cümle

Geçmiş olsun.

Ben de birkaç saat önce kurdum oyunu ve az önce başladım oyuna.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ilk macimda 5-0 gbi bir skorla kaybettim Sanli urfa belediyeye karsi

tabi ilk 10dakika ceyhunla olman Kirmizi yiyince Ne palim
                              pendik 2-0 kaybettim

Samsun a 1-0 kaybettim baslaamdan Biraksam mi ne?

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonsporun Transferdeki Şuanlık Hedefi Kaleci Sylva'ya Yerli Alternatifi Bulmak .

Önerilerinizi Beklerim
                                Onur 2,5 senedir kalemde...Hem piyasası mükemmel şekilde arttı..Hem milli takıma yükseldi..Hemde 10 numara kalecilik yapıyor..

Tek geçerim..

Her transfer dönemi satmamak için uğraşıyorum...
                                İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tam o şekilde oynuyorum forvet gökhan geçen sezon 33 maçda 28 gol atsada bu sezon paso sakat ısaacle umutuda sattım acıl forvet almam lazım ama kımı
                                ? yardım edersenız iyi olur )
                                Sercan Yıldırım diyorum..Başka da bir şey demiyorum..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X