İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
arkadaşlar ben yeni başladım oyuna gol yollarında çok büyük sıkıntılar çekiyorum.ne olur bana ucuzundan bir forvet söyleyin.diğer sitelere baktım ama hep pahalı oyuncular var.yada sizin taktiğiniz nedir?ben 4-4-2 oynuyorum bazende 4-5-1.ideal kadromda şu kalede sylva defansta song egemen bekler cale ve serkan.ortasaha selçuk colman kanatlar leonardo(ajaxtaki) yattara, forvette umut(isaac) gökhan.''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben yeni başladım oyuna gol yollarında çok büyük sıkıntılar çekiyorum.ne olur bana ucuzundan bir forvet söyleyin.diğer sitelere baktım ama hep pahalı oyuncular var.yada sizin taktiğiniz nedir?ben 4-4-2 oynuyorum bazende 4-5-1.ideal kadromda şu kalede sylva defansta song egemen bekler cale ve serkan.ortasaha selçuk colman kanatlar leonardo(ajaxtaki) yattara, forvette umut(isaac) gökhan.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Şampiyonlar Liginde !!
Son 4 Hafta'ya 4. Sırada Giren Bordo-Mavi'li Ekip Rakipleri Puan Kaybedince Kendisini Birden 2. Sırada Buldu . Ama Şampiyonlar Ligi Hedefine Ulaşmak İçin İBB Maçından Galip Ayrılmak Şart'dı .
Küme Düşmesine Rağmen Baskılı Oynayan İBB Karşısında Zorlanan Bordo-Mavili Ekip 2. Yarıda Bulduğu 3 Golle Maçın Seyrini Değiştirdi . Maç Sonunda Kolbastılar Ve Egemen'in 3'lü Çektirdiği Sahneler Görülmeye Değerdi
Lig Bitti Ve Trabzonspor Rotayı Transfer'e Çevirdi . Sezon Öncesi Sözleşme Ön Protokol İmzalayan Futbolcular 1 Temmuz Tarihinde Resmi Sözleşmeyi İmzaladılar , İşte O Futbolcular ;
Zafer Yelen
Hakan Aslantaş
Volkan Babacan
Ferhat Öztorun
Sezer Öztürk
Serkan Çalık
Ali Güzeldal
GÖkhan Zan
Olmak Üzere 8 Transfer' İmza Attı . Uzun Süredir İzletilen , Ve Hakkında Olumlu Rapor Alınan Atiba Hutchinson 11 Milyon Euroluk Ücretle Kendisini Bordo-Mavili Yapan İmzayı Attı .
Trabzonspor'un Yaşadığı Bu Başarıya Pilot Takımlarıda Ayak Uydurdu .
Orduspor Süper Lig'e , Karadenizspor BankAsya Ligine Yükseldi . Tekni Direktör Karaman Yaptığı Açıklama ;
2 Takımımızın Birden Bir Üst Basamak Çıkması Gerçekten Sevinç Verici , Ama Yeterli Desteği Orduspor'a Vereceğiz Genç Oyuncularımızıda Orduspor'da Yabancı Sıkıntısı Olmadığı İçin Yabancı Oyuncularımı Orada Pişirmek İstiyoruz '' Dedi .
Bu Arada Trabzonspor'da Kaleci Sıkıntısı Yaşanıyor Onur Kıvrak Transfer Listesine Konulmak İstedi Ve Yönetim İsteiğini Kabul Edince 3 Milyon Euro'ya Werder Bremen'e Transfer Oldu .
Diğer Kaleci Tolga Zengin İse 6 Ay Sonra 10 Milyon Karşılığında Dinamo Zagrep'e Transfer Oldu .
Trabzonsporun Transferdeki Şuanlık Hedefi Kaleci Sylva'ya Yerli Alternatifi Bulmak .
Önerilerinizi Beklerim
Ve Transfer Listesine Koydum Umut'u . Marsilya 6.5 Milyon Teklif Etti , Pazarlıklar Sonucu 8 Milyon'a Anlaştık . Bence Umut Bu Parayı Hak Edecek Kadar Uğraştı . Sezonu 23 Golle Bitirmişti .
Şimdi Bir Forvet Arayışı İçindeydim , Gençlerbirliğinde İlk Senesini 14 Asist 7 Golle Bitiren Seleznyov'u 5 Milyon + Ergün Teber'i Vererek Kadromuza Kattık .
Şampiyonlar Ligi Elemelerinde Glasgow Rangers'i Eledim . Tek Maç Kaldı O'da Olimpiakos'du . İlk Maçı Evimde 3-3 Kaldım . İkinci Maçta 4-3 Yenildim.
Artık Rota Uefa'ydı . Gruplarda Spartak Moscowa , Slavia Prag , Deportivo Çıkmıştı .
Moskova'yı 2 -1 Savia Prag'ı Deplasmanda 4-1 Mağlup Ettim .
Ligde 9 Maç 8 Galibiyet 1 Beraberlik İle Oynuyorum .
Karadenizspor BankAsya'da 7. Orduspor Süper Lig'de 9. Sırada .
Brüls'ün Ordusporda 3 Maç 2 Asisti Bulunuyor . Ve Milli Takıma Çağrıldı .
Ama Sorunumuz Brüls Fazla Şans Bulamıyor
- Alıntı
Yorum
-
Scoutlarınızın judging player potential ve judging player ability değerleri mutlaka çok yüksek olsun,yoksa hiç bir işe yaramıyorlar.Adamı gönderiyorsun Brezilya'ya,kırk tane işe yaramaz isim öneriyorlar,sonra da yok Brezilya'nın nüfusu şu kadar yok en büyük şehri bilmemneresi diye haberler gönderiyorlar.Lan!..Olm ben sizi oraya karnavala katılın diye mi gönderdim?..Girip takımların kadrolarına tek tek oyuncuların profiline baksam onlardan daha iyilerini bulurum.
Ama en sonunda, bahsettiğim iki değeri de 20 olan bir scout buldum,adam 2 hafta içinde Brezilya'da ne kadar yetenek varsa hepsini önüme döktü,ayrıntılı raporlarla beraber.Bu başlıktaki "Alınması gereken oyuncular" havuzumuzu da bu raporlar ışığında geliştireceğimizin müjdesini vermek isterimYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zmn o scout ismini bizede ver
sivassporun elinden almıştım tazminatını ödeyip.Baktım adamlar paso canavar gibi topçular buluyor,dur bakayım dedim kim buluyor bu adamları.İsmini hatırlayamıyorum şimdi,eve gidince bakarım ama yanılmıyorsam Özkan Doğan idi.Alın,gönderin dünyanın dört bir tarafına,çok iyi adamlar bulunca da listemize ekleyin,biz de nasiplenelim...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar Brüls Konusunda Kararsız Kaldım , Yararlı Olur mu ? Yoksa 1 Sene Kiralık Kalsın mı ?
The Crow ;
http://www.paylasimturkey.net/showth...71187.html?amp;
- Alıntı
Yorum
-
Kurulum için yardım edebilecek olan varmı ?En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 04.06.2009, 14:21.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Brüls Konusunda Kararsız Kaldım , Yararlı Olur mu ? Yoksa 1 Sene Kiralık Kalsın mı ?
The Crow ;
http://www.paylasimturkey.net/showth...71187.html?amp;
Bruls'u bir sene oynat,sonra satabilirsin,hafif gelir yeni kuracağın kadroya.Duygusal davranmamak lazımYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
öğlen 1 de oturdum biraz önce kalktım oyundan.trabzonsporla ilk yarıyı 5.bitirdim ama hedefim ilk 3 te bitirmek.ilk yarı oynadığım deplasman maçlarının hiç birini kazanamadım.deplasman maçlarından sadece 4 puan toplayabildimavni akerde ise 8 maçta 7 galibiyet 1 berabelik elde ettim.lafın kısası avni aker rakip takımı için cehennem olmuş durumda. sezon sonu mehmet yıldızla el sıkıştım.kontratıda bitmişte beleşe aldım.sezon sonu gelecek.hasan üçüncüde fransa 2.lig takımlarından birine gitti.ara transferde adnanı 500bin euro ya manisaya sattım.türkiye kupasında malasef gruplardan elendik.takımda gökhan ünalın 9 golü,colmanında 5 asisti var.ortasaha güven vermiyor gibi.hüseyinin sözleşmesini uzattım ama sezon sonu satmak için
.ayrıca aragones yattaranın peşini bırakmıyor.yattarada fenere gitmek istiyor uyuz oldum
''Bir gün herkes ön libero olacak.''
#Ziya Doğan
- Alıntı
Yorum
-
İlk Yarıyı Lider Kapattım . 2. Galatasaray İle Aramda 6 Puan Fark Var .
Orduspor'a İyi Destek Verdim Şuan'da Ligde 7.Sıradalar . Brüls'ü Oynatmıyorlar Gıcık Oldum .
Çocuğun 3 Maç 2 Asisti Var .
Uefa Kupasında Gruplardan 12 Puan İle Çıktım . Elemelerde Rakip Panathinaikos .
Çok Mücadeleci Bir Takımım Var . Bi Tane Brezilyalı Bi Tane Fransız Phsio Getirdim .
Yavaş Yavaş Teknik Kadroyu Yeniliyorum . Türkiye Kupasında 4 Puan'ım Var .
Kendi Saham'da Boluspor İle 1 - 1 Berabere Kaldım . Karadenizspor'da Umut Yok
9 Puan İle Son Sıradalar . Heralde Yine Düşecekler
- Alıntı
Yorum
Yorum