Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ziya efendinin toplama takımına yenilmek bence leke bu benim görüşüm...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• toulouse takımını içerde yenersek şöyle 2-0 veya 3-0 gibi bu galibiyet bizi ilk derbiye kadar götürür

Yorum

• Erdal abi Gabriç ile istihbaratın varmı nasıl yararlı olurmu sence...

Yorum

• yüz kızartacak durum, namussuzluk, kara, şaibe TDK nın leke ile ilgili anlamlarından biri sence hangisine uyuyor Hodlu
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Erdal abi Gabriç ile istihbaratın varmı nasıl yararlı olurmu sence...
            İyi olmasa geldiği hafta ilk 11 çıkmazdı ( yani çıkacaktı)...
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Ziya efendinin toplama takımına yenilmek bence leke bu benim görüşüm...
              Tekrar yazmama gerek varmı bilmiyorum yukarıda yazıyor bence...

Yorum

• Hodlu, ısrar etme bu konuda...Yara diyelim ne bileyim başka kelime bulalım...Leke demeyelim...Geri adım atmak kötü bir şey değil yahu...Bak Fatih i bu yüzden almadık işte ...Kızdığın adamların yaptıklarını yapma
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Forvet şart abi , şart

inşallah alırız bi tane

Yorum

• Siz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?

Yorum

• Leke kelimesine bu kadar takılmayalım çünkü aldığımız yenilginin ne kadar üzüntü verici bir yenilgi olduğunu anlatmak için kullandım sonuçta.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?
                        diyar maçının en iyisi alanzinhodan sonra giraydı zaten başkada yoktu bizim takımda iyi oynayan..tjikuzuda kötü değildi aslında..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Leke kelimesine bu kadar takılmayalım çünkü aldığımız yenilginin ne kadar üzüntü verici bir yenilgi olduğunu anlatmak için kullandım sonuçta.
                          Tamam yarı adım sayıyorum bunu ki bir Trabzonlu için "dev"adım hükmündedir

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?
                            Bende Giray'i begendim. Kimi oynatir Broos sizce? Zor secim bence... Ya Song, Egemen yada Giray. 2si oynayacak..
                            1

Yorum

• hocanın istediği 4 takviye

sağbek:vanden borre
                              sol açık:gabriç
                              ortasaha:arango , atiba
                              forvet:f.tekke veya ayarında forvet

şu an takımdaki yabancılar konusunda cale ve yattara dışında tümünün satılması
                              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Ceyhun bence direkt 11'de oynamaya hazır değil, ben maçta ondan umutlu değildim yanılmadım.Fakat Tjikuzu ve Engin çok vasat oynuyorlar bu yanındakilere de yansıyor biraz...

Yorum

Çalışıyor...
                                X