Ziya efendinin toplama takımına yenilmek bence leke bu benim görüşüm...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi Gabriç ile istihbaratın varmı nasıl yararlı olurmu sence...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya efendinin toplama takımına yenilmek bence leke bu benim görüşüm...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Hodlu, ısrar etme bu konuda...Yara diyelim ne bileyim başka kelime bulalım...Leke demeyelim...Geri adım atmak kötü bir şey değil yahu...Bak Fatih i bu yüzden almadık işte...Kızdığın adamların yaptıklarını yapma
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Siz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeke kelimesine bu kadar takılmayalım çünkü aldığımız yenilginin ne kadar üzüntü verici bir yenilgi olduğunu anlatmak için kullandım sonuçta.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz ne derseniz deyin bu hafta Ceyhun yanılttı bizi...Bu arada Giray ı beğenen tek benmiyim yahu?1
Yorum
-
hocanın istediği 4 takviye
sağbek:vanden borre
sol açık:gabriç
ortasaha:arango , atiba
forvet:f.tekke veya ayarında forvet
şu an takımdaki yabancılar konusunda cale ve yattara dışında tümünün satılmasıBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
Ceyhun bence direkt 11'de oynamaya hazır değil, ben maçta ondan umutlu değildim yanılmadım.Fakat Tjikuzu ve Engin çok vasat oynuyorlar bu yanındakilere de yansıyor biraz...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
Yorum