Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Görüyoruz o iyileriiiiii
    ne saçma bi yorum..biz batuhan ile bizim forvetlerimi karşılaştırıyoz sen ne diyosun..? Ben forvetlerimiz iy demedm.. Batuhandan ,iy dedim anladınmı;9
    İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ

Yorum

• Toulouse maçından/maçlarından sonra transfer çalışmaları canlanabilir.
      Sadece bir tahmin ve dilek benimkisi...
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bana göre daha iyi..batuhan bu takımda eğer 15 gol atsın daha da bişe demem..
        tamam bana görede Batuhan daha kaliteli sorun yok

Yorum

• ben de semih diyorum...bu gidişle kulübede kalacak fenerde.bize gelmeye sıcak bakabilir
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Toulouse maçından/maçlarından sonra transfer çalışmaları canlanabilir.
            Sadece bir tahmin ve dilek benimkisi...
            iyibir skorla ayrılırsak ilk maçtan sana hak veriyorum

Yorum

• Az önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak.....
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Az önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak.....
                Güzel haber.. Geliyomuymuş peki

Yorum

• Fb'nin zaten 2 forveti var.Birini bize mi verecek ?
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben de semih diyorum...bu gidişle kulübede kalacak fenerde.bize gelmeye sıcak bakabilir
                    1- Fenerde de kesin oynayan 2 forvet var riske atıp satmazlar
                    2- Daha Mehmet Batdal ı bile alamayan yönetim milyon dolarlar verip Semihi alır mı ? (cevap kesin : asla almaz )

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Az önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak.....
                    aynısını diyorum bu haberi okuyorlar uydurma diyorum sallıyorlar Fatih e hemen gaza gelmeyelim bu arada çok sevindirici bir haber.... devamı gelir inşallah
                    ...

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fb'nin zaten 2 forveti var.Birini bize mi verecek ?
                      daum semihiilk 11e almayabilir..semih bu durumda belki gelebilir bize...Tabi benimki sadece bi umut

Yorum

• ha bu arada olayın yönetim kısmını katmıyorum umutlarıma

Yorum

• Gökhan'a güveniyorum ama kimse Fatih'e hayır demez.
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sen röpartajını okudun ben canlı canlı dinledim sende bunu kaçırıyorsun....
                            sen nerde dinledin bu ropartjı kardeşm???
                            ...

Yorum

• Eger Trabzon,Toulouse turu gecerse,transfer olacagina yüzde yüz inaniyorum. Ben Gabricin transferinden daha önce yazmistim. Iki forvetle giren kulüb avrupada olmadigini ve Gabric transferi sacma dir. Bu kalite sorusu deyil,sadece dagilim sorusu. Bir ara ziya Doganin zamaninda 55tane stoperlerimiz vardi üc tane orta saha. Burdada Batuhan, Umut veya Gökhan dan daha iyi tartismasi cok komik. Konu iyi alternatif olmasi gerekiyor. Ve bence hemen hemen ayni ayarda:lar

Yorum

• Batuhanın özel hayatı berbat diye batuhan kötü topçu diyemeyızki,kafasını çalıştırsan büyük topçu olucak,ama bizim barış gibi oda aklı 5 karış havada..
                                Umut ben forvet demıyorum kim nederse dedin Trabzonsporun topçusu değil..İyi insan özverili çalışkan akmaz kokmaz,ama ayıp kardesim olmuyor işte anla.

Batuhan Malesefki umuttan kat kat iyi bir forvet..
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

Çalışıyor...
                                X