İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana göre daha iyi..batuhan bu takımda eğer 15 gol atsın daha da bişe demem..
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToulouse maçından/maçlarından sonra transfer çalışmaları canlanabilir.
Sadece bir tahmin ve dilek benimkisi...YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
Az önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak.....
Yorum
-
İlk olarak Barış Kaptanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de semih diyorum...bu gidişle kulübede kalacak fenerde.bize gelmeye sıcak bakabilir
2- Daha Mehmet Batdal ı bile alamayan yönetim milyon dolarlar verip Semihi alır mı ? (cevap kesin : asla almaz )
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Fatih ile görüştüm. Sabah gazetesindeki herif 15 gün önce gitmiş kaptan ile görüşmeye...Yani bu gün ki hadise değil bir. Ayrıca üstüne basa basa NTV de ne söylediysem aynısını söyledim kafasına göre yazmış diyor... Yarın NTV de açıklama yapacak........
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFb'nin zaten 2 forveti var.Birini bize mi verecek ?YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen röpartajını okudun ben canlı canlı dinledim sende bunu kaçırıyorsun.......
Yorum
-
Eger Trabzon,Toulouse turu gecerse,transfer olacagina yüzde yüz inaniyorum. Ben Gabricin transferinden daha önce yazmistim. Iki forvetle giren kulüb avrupada olmadigini ve Gabric transferi sacma dir. Bu kalite sorusu deyil,sadece dagilim sorusu. Bir ara ziya Doganin zamaninda 55tane stoperlerimiz vardi üc tane orta saha. Burdada Batuhan, Umut veya Gökhan dan daha iyi tartismasi cok komik. Konu iyi alternatif olmasi gerekiyor. Ve bence hemen hemen ayni ayarda:lar
Yorum
-
Batuhanın özel hayatı berbat diye batuhan kötü topçu diyemeyızki,kafasını çalıştırsan büyük topçu olucak,ama bizim barış gibi oda aklı 5 karış havada..
Umut ben forvet demıyorum kim nederse dedin Trabzonsporun topçusu değil..İyi insan özverili çalışkan akmaz kokmaz,ama ayıp kardesim olmuyor işte anla.
Batuhan Malesefki umuttan kat kat iyi bir forvet..ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
KÜLTÜRÜ!
KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI
Yorum
Yorum