Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökhan Güleç'in 2008 - 2009 sezonun ilk maçında , Hacettepe'ye attığı gol izlemeyi unutmayın

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gökhan Güleç'i beğenirim fakat santrafor değil ki, forvet o çocuk...
      Aslında Gökhan Güleç santrafor. Özellikle Gaziantep çıkışında santrafor oynadı.

Ondan sonraki takımlarında takım yapısı gereği tam bir santrafor gibi hareket edemedi. Ama gerçek yeri santrafor. Yani ceza sahası.

Yorum

• Batuhan adam edilirse ciddi verim alınbilecek bir çocuk. Ancak Gökhan Güleç transferine gerek görmüyorum. Tıpkı Burak Yılmaz gibi, iyi ki alamıştık onu da.

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim çok iyi futbolcu tanımımıza uyan İbrahimovic ve Fernando Torres bunların özelliklerine sahip yerli varsa oda olur..
          bazılarına taş attın galiba
          benim için var bi kaç yerli ama artık çok zor...
          Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
          Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Sadri Şener : Ligde zirve yarışının 6-7 takım arasında geçmesinin iyi olacağını dile getiren Şener, “Kulübümüz adına transfer bitti diyemeyiz. Hocamızın talebi olursa biz de durumumuza göre hareket ederiz” açıklamasında bulundu.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bazılarına taş attın galiba
              benim için var bi kaç yerli ama artık çok zor...
              Senle ilgili demedim önce bunu söyleyeyim..

Üzerine almak isteyen alır neyse gerçekten kolay kolay oyuncu beğenmiyoruz yok o olmaz yok şu şöyle yok bu böyle al kaldı elde 2 forvet bakalım sonumuz hayır olsun...
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bızım aradıgımız santrofor tıpı adatlar ıcınde sanırım burak dıger adayları tanımadıgım ıcın bu torumu yapıyorum
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Gökhan ortalama 3 maçta 1 gol atmış, sürekli takım değiştirdiği ve bjk de tam süre oynamadığını da varsayarsak bence çok iyi bir alternatif olur.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Büyük Ustalara SAYGIYLA...
                    Bize yakaladımı ayakları titremeden gol atabilecek adam lazım tıpkı büyük ustalar gibi...

Necmi Perekli

Şota Arveladze

Hami Mandıralı

61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Senle ilgili demedim önce bunu söyleyeyim..

Üzerine almak isteyen alır neyse gerçekten kolay kolay oyuncu beğenmiyoruz yok o olmaz yok şu şöyle yok bu böyle al kaldı elde 2 forvet bakalım sonumuz hayır olsun...
                      öyle bencede...emin ol ibrahimovic ve torres yazdın ya onlar gelse yine karşı çıkanlar olacaktır...buna eminim...ama bu duruma yönetim getirdi olayları birazda...yüzde 90 dan fazla çoğunluğun çıt çıkarmayacağı bi adamı getirmedi takıma...neyse ben gökhanla umuta güveniyorum sakatlık falan olmazsa sorun yaşamayız...
                      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gökhan Güleç bursasporla anlaşması fesh edilmiş ne dersiniz ???
                        ben yazınca başlıyorsunuz eleştirmeye o alınır mı artık topçu bize yakışmaz pişman oldum yazdığıma aradan yaklaşık 3-4 gün geçti haberlerde gördünüz başladınız gelirse iyi olur bonservisi yok ben zaten böyle düşünüyorum lütfen çok ağır eleştirilerde bulunmayalım transfer döneminde taraftarımızı anlayamıyorum gerçekten . . .
                        ...

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Batuhan adam edilirse ciddi verim alınbilecek bir çocuk. Ancak Gökhan Güleç transferine gerek görmüyorum. Tıpkı Burak Yılmaz gibi, iyi ki alamıştık onu da.
                          Gökhan'ın bonservisi elinde alırsak bedava gelecek.Bizde alternatif golcü aradığımıza göre Gökhan iyi bir alternatif olabilir.

Yorum

• Eren Derdiyok bizim takıma cuk otururdu. Fakat yöneticilerin vizyonsuzlukları nedeniyle almamışız zamanında
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sivas Hacettepe den İbrahim Şahin le Kadri Pekmezci yi almış. Bence İbrahim şahin iyi bir alternatif olabilirdi. Trabzonluydu de mi ibrahim şahin...
                              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• Bonservisi elinde diye adam almamılıyız. Alternatif olsun istiyorsak Göksu'da ısrar etmek daha mantıklı bence.

Süleyman aynı mesajı başka bir başlıkta daha yazmışsın. Tamam Fatih Tekke'yi seviyorsun anlıyoruz, bizde seviyoruz senin kadar olmasa da. Ancak bu iş kabak tadı verdi artık. Çok sevdiğin Fatih'ten senin gibiler yüzünden uzaklaşıyorum(z).
                                Bu arada Gökhan'ın da bu ligde kral olduğunu sanırım bilmiyorsun. Bu sene sonunda da kendisi 20+ gol atacak. Geçen yıl ki performansı da 15 gol +14 asisti. İlk sezonunda bize neler yapabileceğini gösterdi. Tıpkı Fatih gibi, o da bizde 31 golü 3. gelişinin 2. sezonunda atmıştı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X