Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• song, sylva veya cale.
    bunlar benim gözümde satilabilecek oyuncular. Sylvanin alternatifi onur, calinin ki ferhat.
    songu söylemem gerek yok, sirf kariyerli adam diye illa oynayacak diye bir kanun yok, giray oynadigi maclarin 80% gidiyor birde gol atiyor.

Yorum

• Tuttum ben bu hocayı...Yönetim de muhtemelen bu isteklerinizi seneye karşılarız demiştir...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İyide davraz kampında yabancıları görmemiştiki Hoca nerden vardı bu kanıya geçen sene izlediği maç kasetlerinden mi ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Matrix abi tahminen kac para tutar?
          o iş geçti şimdi futbolcuların hiçbirini satamadılar ama haladaha vizyon yapıyolar biraz geç artık
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tuttum ben bu hocayı...Yönetim de muhtemelen bu isteklerinizi seneye karşılarız demiştir...
            seneye bu hocayla devam eder miyiz peki

Yorum

• Broos saglam hoca. Bizden bir farki yok. Baksana butun aciklarimizi goruyor. Broos ile istikrar lutfen .

1

Yorum

• Atiba, Tijikuzu'dan çok mu iyi?...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o iş geçti şimdi futbolcuların hiçbirini satamadılar ama haladaha vizyon yapıyolar biraz geç artık
                  Bence onumuzdeki yil olur bu dedikleri?
                  1

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    seneye bu hocayla devam eder miyiz peki
                    Bu yönetimle belki...Bu hoca ile inşallah..ve Sanırım evet...

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      forvetin şart olmadığını gökhan ünal oynayınca da göreceksiniz-buraya dikkat-gökhan ünal da eksiği var fazlası yok umut gibi oynayacaktır.
                      bu senenin sistemi ortasahanın başrol oynaması gerektiğini gösteriyor.

fatih tekke'nin tek artısı olurdu pasör özelliğini kullanırdı,ben bazı maçlara forvetsiz çıkılabileceği kanaatindeyim,barcelonanın birçok maçında etoo ve henry yokken bojan krkic vardı ki o santrafor değil forvettir.

Asıl sorun stoper,sağ bek ve tjikuzu da.Tjikuzu'yu savunanlar gardlarını iyi almalılar.
                      Forvet şart değil mi?

Bu adamlar hiç mi sakatlanmayacak veya cezalı duruma düşmeyecek?Hadi onu geçtim maç içinde 2. veya 3.forveti oyuna almamız gereken durumlar olmayacak mı?

Bunların dışında Lig,Türkiye Kupası ve Avrupa Ligini de dahil edersek 45-50'ye yakın maç oynayacaklar.Sadece 2 forvetle koca sezonu nasıl geçireceğiz?

Bu takım 3. Forvet şart!
                      Bordomavi.net

Yorum

Atiba, Tijikuzu'dan çok mu iyi?...
                        tjikuzu iyi mi ki abi!

Yorum

Atiba, Tijikuzu'dan çok mu iyi?...
                          Bence daha iyi. Bence onumuzdeki sezon 4-4-2 oynayalim. Atiba ve Faty Papy yanyana..!
                          1

Yorum

• hoca bu mevkilere oyuncu alınmazsa şampiyonluğun çok zor olduğunu sölemişti

çok beklentiniz olmasın açıkcası bu sezondan
                            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• tjikuzu hazirlik maclarinda cok iyidi ama oynadigimiz iki lig macinda ben hic begenmedim. Cok korkak oynadi, aldigi toplari yine rakibe kaptirdi.
                              Alisamadi mi takima bilmem ama cok heyecanli oynuyor sanki. Insallah düzelir

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tjikuzu iyi mi ki abi!
                                Valla Selçuk benim Belediye'de epeyi seyretmişliğim var. Gürcan abi bir sezon canlı seyretmiş...Ben kötü olduğunu düşünmüyorum...Çok iyi- iyi- kötü...Kötü değil

Yorum

Çalışıyor...
                                X