Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Boyd gelirse hangi yabancı gidecek ?

Ki gelirse tam bize göre bi adam ilerde top tutar fizik gücünü çok iyi kullanıyor, beğendiğim bir futbolcu....
    .

Yorum

• Bugün eğer avantajlı bir skor alırsak forvet transferi şart oğlu şart. Alamazsak da Mehmet Batdal ile sözleşme imzalanır bence.

Yorum

• Tomas Jun Türkiye'de hangi takıma gitse sonu aynı olurdu.çek liginde 14 gol o kadar da sağlam bir referans değil.

Bence çok kötü bir futbolcuydu, hatta futbolcu değildi.Atay aktuğ sağolsun başımıza bela etti ihmalkarlık yüzünden.Allah göstermesin bir daha.
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eskiden bize gol atanları alırdık genelde..
          Onu fb yapmıyormudu zafer biryolu aldılar oynatmadan sattılar...
          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Arkadaslar Roy Makaaya ne dersiniz???

Takimi Feyenoord göndermek istiyormus kendisini.
            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Jun'a nerden bağlandık bilmiyorum ancak bence de ciddi bir kazıktı. 21 yaşında milli Çek oyuncu gözüyle bakınca gerçekten eder dedirtmişti bana. Ancak üst düzey bir sporcu değil, malesef. Kendisini insan olarak çok sevdim hatta başarısız olmasına da çok üzüldüm ama var olan yeteneklerini kullanamadığını düşünmüyorum. Yetenekleri o ölçüdeydi ve yapabileceklerini yaptı.

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar Roy Makaaya ne dersiniz???

Yabancı kontejanı var...

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar Roy Makaaya ne dersiniz???

Usta adam 34 yaşına gelmiş hırsı gitmiştir onun....
                  .

Yorum

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tjikuzu gitsin.
                    Ceyhun-Selçuk gibi 2 adam varken ön liberoda ona çokta ihtiyacımız yok.
                    Ama ilk tercihim SONG gitsin.
                    Takımdaki tek ön liberoyu gönderelim dimi.. Ceyhun geçen sene 3-4 maç ön libero da oynadı futbol hayatı başlamadan bitecekti.. Ceyhun seri bir oyuncu değil ön liberoda yapamıyor.. 2.saydığın isim Selçuk'da ön libero değil ne yazık ki. Ayrıca Song'da bir yere gitmesin.

Yorum

• tomas jun'u aldıgımız yaz aylarında önce bugun fenerdekı deıvıd i uzun sure ısteyıp pahalı geldı dye vazgecmıstık htta grafite ısmı bıle dolanıyodu o zamanlar brezılyadan forvet alcaz dyodu bızımkıler sora hepsı pahalı gelnce son dkkada jun'u almıstık.
                      Çok istemıstım deivid'ın o zaman bıze gelmesını robınho'yla baya costusmustu oncekı sezonunda.
                      İmkânın sınırını görmek için imkansızı denemek lazım.
                      Fatih Sultan Mehmet

Yorum

• Birini göndermek yerine nasıl yapılır bilemem ama şu Yattara'ya en azından geçici bir izin alsak, alabilsek yok mudur bir çözümü bu işin. Muhakkak vardır.

Yorum

• Song gönderelim diyorsunuz...sivasspor maçını yenincede işte song kalmalıydı...Ne garip şey....Tjıkuzu yılın transferi olucak...Hüseyinin yerine...ceyhun da okadar seri değil...Selçuk ileride daha etkili...

Yorum

• İlk olarak orion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            tomas jun'u aldıgımız yaz aylarında önce bugun fenerdekı deıvıd i uzun sure ısteyıp pahalı geldı dye vazgecmıstık htta grafite ısmı bıle dolanıyodu o zamanlar brezılyadan forvet alcaz dyodu bızımkıler sora hepsı pahalı gelnce son dkkada jun'u almıstık.
                            Çok istemıstım deivid'ın o zaman bıze gelmesını robınho'yla baya costusmustu oncekı sezonunda.
                            zurawski ile çok uğraştı o zamanki yönetim, paraya sebep elimizden kaçırdık, sonra daha fazla verip jun'u almıştık.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Usta adam 34 yaşına gelmiş hırsı gitmiştir onun....

Hooijdonk fenere geldiginde kac yasindaydi?? 40?? 50??

Bence bize gelse iyi is yapar.
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• Yabancı kontenjanı dolu olduğu için mecburen yerli golcülere yönelmemiz geremektedir.

Bu sebepten dolayı yedekten gelip maç kurtarıcı goller atan ve şuanda Rusya'da Rubin Kazan'da oynayan Hasan KABZE düşünülebilir.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X