Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Gökhan Ünal'ı niye bu kadar basit görüyoruz anlamış değilim. Dün de dedim bu oyuncu alındığında forum nerdeyse yıkılacaktı tüm takımlar bu transfere imrenerek bakmıştı.

Kimse kimseyi kandırmasın burdaki herkes Gökhan'ın rakip için çok tehlikeli oyuncu olduğunu biliyor ama inkar ediyor. Geçen yıl formda olmamasına rağmen bir çok maçı kurtaran isim oldu. Hazırlık maçlarında ben Gökhan'daki performans artışını gerçekten sezdim tamamen takıma oyuna endekslenmiş Gökhan vardı. Yine ısrarla söylüyorum Gökhan takıma pozitif yönde katkı sağlayacak ofansif anlamda takımı olumlu yönde şekillendirecek, gol atcak attıracak.
    Gökhan i kücümsemiyorum,tek forvet oynayamaz diyorum.

Mesela rakibi savunmayi yipratan bir forvetin yaninda gökhan cok daha etkili olur diye düsünüyorum.

Ayrica gökhan bize yabanci oyuncu da degil yani,gecen sezonki hallerini de gördük.

Hazirlik maclarinda ise ben pozitif oynayan bir gökhan degil,habire top ezen bir oyuncu izlemistim.

Bence sen gökhan i abartiyorsun.

Gökhan iyi bir forvet ama büyük takimin forveti olabilecegini bile kanitlayamadi..
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Napoli, hazırlık maçları dahil 8 maç oynadık...Sonradan da olsa 6 sını seyrettim...Ben umutluyum...
      Forvetlerle zor erdal abim zor...Umut inan bana Umudumuzu kırıyor..İsmi gibi değil..Yonetımde bir kaç kendini bilmez,Taraftarla makara yapıyor,Forvet yeterliymiş,Bunu bir insan hangi ruh haliyle soyler abi,Soylerken kendine Gulmezmi?
      Yahu bu insanlar bukadarda salak değildir heralde dediklerime inansınlar demezmi..Koskoca 60 yasında adam Bizi aptal yerıne koymaya çalışması neyin nesi..
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• merak ediyorum, bir mac da butun taraftar Fatih Tekke yerine Gokhan Unal diye bagirirsa acaba ne olur

Yorum

Napoli, hazırlık maçları dahil 8 maç oynadık...Sonradan da olsa 6 sını seyrettim...Ben umutluyum...
          Ben hepsini seyrettim hocam. Ben senden daha fazla umutluyum
          1

Yorum

• Şenol abi, iyi bir şey mi dediniz? ...Girin azıcık topa yahu...Bu arada daha Gürcan abi benle maç seyretmez...Kaybettik

Napoli, alacaklar forvet...Mecburlar...Ama mecburuz demezler...Paraları yok, paramız yok demezler...Yardım isteseler yardım edecek birilerini bulurlar...Ama istemezler...Kibir en sevdiğim günah mı demişti şeytan
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Söylemiştim bunu daha önce....Bunca iyi haslet yanında şeytanın en sevdiği günaha düçar olmuşuz..Hani beddua mı ettiler bize diyoruz ya...Bedduaya ne hacet
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Oynadığımız hazırlık maçlarının hepsi ve Sivas maçı hep sahada alan bırakan,rakibi ısırmayan yumuşak oynayan takımlarla oynadık.Diyarbakır maçı bizim sahada adeta savaşan bir takımla oynadığımız ilk maçtı.Birazda takım bunun şokunu yaşadı galiba.Ama bu yenilginin mazereti olamaz, yıllarca leke olarak kalacak üstümüzde...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gökhan i kücümsemiyorum,tek forvet oynayamaz diyorum.

Mesela rakibi savunmayi yipratan bir forvetin yaninda gökhan cok daha etkili olur diye düsünüyorum.

Ayrica gökhan bize yabanci oyuncu da degil yani,gecen sezonki hallerini de gördük.

Hazirlik maclarinda ise ben pozitif oynayan bir gökhan degil,habire top ezen bir oyuncu izlemistim.

Bence sen gökhan i abartiyorsun.

Gökhan iyi bir forvet ama büyük takimin forveti olabilecegini bile kanitlayamadi..

Gökhan'ı yıllardır takip ediyoruz gözümüzün önünde. Tek forvet de oynadı gol kralı oldu ayrıca tek forvetin görevi defansla boğuşmak değil, orta sahayla bağlantı kurup, hücumu zenginleştirmek yani tek forvet oynayan ıssız adam gibi içerde tek başına durmuyor.

Geçen sene ki performansının kötü olduğunu kabul etmiyorum ilk senesinde 15 gol 7 asist iyi bir istatistik ayrıca forvetin gol sayısından ziyade kurtardığı maçlara bakmak lazım Gökhan'ın bu yönde bir çok altın golü var ama ne hikmetse kaçırdığı goller konuşuluyor.

Hazırlık maçlarında top ezmedi aksine o sahada olduğu zaman Alanzinho farklı oynuyor çünkü nereye kaçacaklarını nerde duracaklarını biliyorlar. Bu diğer oyuncular için de geçerli Gökhan tüm oyuncularla bağlantı kurabiliyor ki Colman'ı bile ceza sahasına sokup gol attırmıştı.
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• hodlu abi, sen bunu neden bir leke olarak goruyorsun ben onu bir turlu anlamiyorum. tamam bende kabullenemiyorum yenilgiyi ama bir leke olarak gormuyorum. orada oynayan topcular da insan sonucta. biz gol uretemedik urettigimiz varsa da atamadik.

Yorum

• hodlu, mağlubiyet nasıl leke olur yahu...Gökdeniz hadisesi haricinde bu kulüpte "leke" olarak nitelendirilebilecek tek bir olay yoktur...Bir de ilk şampiyonluğumuzda bjk ye verdiğimiz ( düşmesinler diye) 1 puan....Ne lekesi Allah aşkına...Futbol bu oynarsın yenersin yenilirsin...Yok öyle leke meke...

Yorum

• Avrupa ligine girebilirsek,ordan gelecek parayla yapılacak ilk iş forvet transferi olacaktır.
                        Giremezsek boşuna beklemeyin.
                        Herkese Merhaba

Yorum

Şenol abi, iyi bir şey mi dediniz? ...Girin azıcık topa yahu...Bu arada daha Gürcan abi benle maç seyretmez...Kaybettik

Napoli, alacaklar forvet...Mecburlar...Ama mecburuz demezler...Paraları yok, paramız yok demezler...Yardım isteseler yardım edecek birilerini bulurlar...Ama istemezler...Kibir en sevdiğim günah mı demişti şeytan
                          Dostum ben hiç lafımı esirgedim mi sana karşı tabii ki iyi bir şey topa gircek enerji kimsede kalmadı Erdal hatta sende bile geçen sene çok daha dolu tartışıyorduk artık "taraftardan etkilenen" bir Başkanda yok ne desek karşılıksız kalıyor insanın içinden topa girmek gelmiyor ki
                          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• futbolaşkı, katılıyorum...Ancak boşa akan ırmaklar gibi diye bir benzetme yapmıştı geçen sene bir arkadaş...Gabriç ve Yattara gelince ortaları düşünüyorum

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oynadığımız hazırlık maçlarının hepsi ve Sivas maçı hep sahada alan bırakan,rakibi ısırmayan yumuşak oynayan takımlarla oynadık.Diyarbakır maçı bizim sahada adeta savaşan bir takımla oynadığımız ilk maçtı.Birazda takım bunun şokunu yaşadı galiba.Ama bu yenilginin mazereti olamaz, yıllarca leke olarak kalacak üstümüzde...
                              Ne lekesi sevgili Kardeşim böyle taımlamalar yapmıyalım lekelik bir şey yok
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Rıdvan Dilmen diyor ki bazen sohbetlerde konuşuyoruz Lemi hocayla falan Brezilyada falan futbolcu seyrediyor söylediği oyuncular 2 sene sonra büyük takımlar tarafından alınıyormuş

hııııı pırttt

Yorum

Çalışıyor...
                                X