Varmı bır gelisme
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal Abi, bu kez de ben sana inanıyorum.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz olacak bu iş.
Hakikaten olacak yahu
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu gs yi de anlamak güc. Borc batagindalar ama sanki petrol buldular.
Bizim forvet alacak paramiz yok, formamizin arkasinda reklam da yok. Biz bir özellik olsun diye mi reklam almiyoruz arkaya yoksa teklif veren mi yok?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Semih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz olacak bu iş.
Hakikaten olacak yahu- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu gs yi de anlamak güc. Borc batagindalar ama sanki petrol buldular.
Bizim forvet alacak paramiz yok, formamizin arkasinda reklam da yok. Biz bir özellik olsun diye mi reklam almiyoruz arkaya yoksa teklif veren mi yok?
Galatasarayın transferde çok başarılı yönetimi var kabul etmek lazım
Yorum
-
Semih, bu kez derken ilk kez mi bana inanıyorsun?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
futbolaşkı, sen şimdi kefilmisin bu bucalı çocuğa?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAzeri işadamı İsmailov'un holdinginin reklamını alalım. Kulübe bu zengin işadamını yaklaştıralım. Yabancılardan birisini de satıp bu paranın üzerine katalım üstün bir golcü alalım
Yorum
Yorum