Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İyi bir takımımız kötü bir yönetimimiz var...Şampiyon olacağız inşallah...
    Bence kendini kandıran bir yönetim vaar .

Yorum

• Iskender Gunen cok onemli yazilar yazior bence takimi degerlendiren en iyi yorumcu o bence
      KOTU OYNADIGI MACLARI KAZANAN TAKIM BUYUK TAKIMDIR!!!

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar inanın bana bu işin bileni falan yok...Oynanmamış maçla ilgili söylenen her şey tahminden ibarettir...Şampiyon olacağız diyorum çünkü Trabzonsporluyum...Üstelik "kafa vurabilen" bir forvetle bu takımın çok gol atacağını düşünüyorum. Hatta Gökhan Ünal ın da çok gol atacağını düşüünyorum...İki golü bulduğumuz her maçta savunmanın böylesine konsantrasyon sorunu yaşamayacağını düşünüyorum....
        2 golü bulana kadar sudan cikmis baliga dönüyoruz be abi.

Inan bana gökhan ,umut da tek forvet oynayamaz.

Adam akilli forvet alinmazsa bazi maclarda 4-4-2 ye dönmeliyiz bence.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bence kendini kandıran bir yönetim vaar .
          ...ve bize "mantıksız" diyen bir yönetim...
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Farklı nitelikte bir forvetle 4-4-2 ye dönülebilir...Bucalı uşak bu tanıma uyuyor...Ayrıca Gökhan la bu takımı görmek lazım...Ayrıca Gabriç e güveniyorum...Ayrıca hazırlık maçları ve Sivas maçı hatta Diyarbakır maçının belli bölümleri bana umut veriyor....İyi bir takım kötü bir yönetim...Israrlıyım
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Israrla Ali Güzeldal diyorum. Sonra cok pisman olacagiz..

Ibrahim Akin'da oldugu gibi..
              Ali çok yetenekli katılıyorum
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ali çok yetenekli katılıyorum
                Top tutabiliyor mu,hayir.

Özevlat olsa da o zaman geciniz efendim.

Yorum

• Matrix, şimdi gidip Fatih i alabilecek kadar paramız var mı? Fatih ile bu kadro tek forvet oynar mı?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Top tutabiliyor mu,hayir.

Özevlat olsa da o zaman geciniz efendim.
                    Top tutamadigini nerden anladin acaba?
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

2 golü bulana kadar sudan cikmis baliga dönüyoruz be abi.

Inan bana gökhan ,umut da tek forvet oynayamaz.

Adam akilli forvet alinmazsa bazi maclarda 4-4-2 ye dönmeliyiz bence.
                      Şu Gökhan Ünal'ı niye bu kadar basit görüyoruz anlamış değilim. Dün de dedim bu oyuncu alındığında forum nerdeyse yıkılacaktı tüm takımlar bu transfere imrenerek bakmıştı.

Kimse kimseyi kandırmasın burdaki herkes Gökhan'ın rakip için çok tehlikeli oyuncu olduğunu biliyor ama inkar ediyor. Geçen yıl formda olmamasına rağmen bir çok maçı kurtaran isim oldu. Hazırlık maçlarında ben Gökhan'daki performans artışını gerçekten sezdim tamamen takıma oyuna endekslenmiş Gökhan vardı. Yine ısrarla söylüyorum Gökhan takıma pozitif yönde katkı sağlayacak ofansif anlamda takımı olumlu yönde şekillendirecek, gol atcak attıracak.
                      Trabzon SK 1967
                      #8 Adam Maher

Yorum

• Erdal abi Merak edıyorum..Seni Umutlandıran ne var bu takımda.. ama kısa ve öz...? cidden merak edıyorum..Sayın abim ciddi anlamda Kotuyuz,Umut Gokhan inan forvet değiller.
                        ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                        KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Top tutamadigini nerden anladin acaba?
                          Tanimadigimi mi zannediyorsun?

Bizde zamaninda oynadi iste,tamam yetenekli futbolcu ama bizim aradigimiz kan degil....

Yorum

• Napoli, hazırlık maçları dahil 8 maç oynadık...Sonradan da olsa 6 sını seyrettim...Ben umutluyum...

Yorum

• Erdal pes sana ya söylemek istediğin her şeyi o kısa cümlelerle nasıl söylüyorsun anlamıyorum helal sana
                              Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

Tanimadigimi mi zannediyorsun?

Bizde zamaninda oynadi iste,tamam yetenekli futbolcu ama bizim aradigimiz kan degil....
                                Bende tanıyorum topu ayağında tutabiliyor..Evet yetenekli bir oyuncu bizden neden gönderildi anlamış değilim
                                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                                As Roma
                                Francesco Totti "10"
                                Twitter:cemtotti61

Yorum

Çalışıyor...
                                X