Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir dakika yahu..Benim beklentim var...Şampiyon olacağız...
    Ağzından bal damlıyor, inşallah şampiyon oluruz hayatı durdururuz vallahi...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir dakika yahu..Benim beklentim var...Şampiyon olacağız...
      Abi zor artik. Bak yonetim gidiyormus. Daha transfer yapilmayacak. Imkansiz gibi birsey sampiyonluk. Tamda tatilimi Mayis'a ayarlamistim.
      1

Yorum

• Song'un takim da kalmasini istiyorum diyen Broos simdi neden gitmesini istiyor acaba ?

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Afolabi+Atiba operasyonunu yapabilseydik bu forvet hattına rağmen ciddi bir şampiyonluk şansımız olurdu.
          Atibayı alsak eleştiriden geçilmezdi. Orta saha alternatifli zaten felan derlerdi. Bizim taraftara sorsan 11 iyi oyuncu yeter zaten

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o zaman şöyle diyeyim daha açık olsun.

kendimce intihara oynayan 3 mevki var:stoper-sağ bek-tjikuzu(özellikle adını yazıyorum çünkü forumda fanları oluşmuş durumda)

bu 3 ünden stoper ve sağ bek öncelikli.

forvet benim sıralamam da yok.
            Sağbek konusunda intiharlık durum yok.Bu ligde tek sağbek var o da Gökhan Gönül.Serkan'ın ilk 2 maçta fena oynamadı ne kadar Tayfun'un oynaması gerektiğini düşünsem de.

Stoper konusunda katılıyorum.Tayfun'u o bölgede değerlendirmediğimize göre Egemen,Song,Giray üçlüsü ile sezonu geçirmek bizim için büyük handikap.

Tjıkuzu Trabzonspor'un aradığı adam değildi aslında ama o mevkide vasatın altına düşmez.Geçen senelere göre artısı bu olsa gerek.

Forvet konusunda anlaşamadık.Ne 4-5-1 ne de 4-4-2 sistemine uygun forvetlerimiz var.Umut ve Gökhan ancak birbirinin yedeği olabilir.
            Bordomavi.net

Yorum

• şu an izleme komitesi stoper forvet ve sağ bek mevkinde futbolcu aramaya çıktı bile ha yönetim alır mı onu bilemem

ama 3 mevki bu
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Matrix abi ne diyorsun? Kim gelecek?
                Hacıosmanoğlu aday olur
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu borca kimse gelmez bence özkan sümer olabilir ha elişni taşın altına koyacak başka biri var mı şu an pek yok
                  Ne borcundan bahsediyorsunuz..? Borc varsa o borcu ödeyecek gelirimizde var.
                  Mali durumumuz hakkında yönetimden bir sürü acıklama geldi.

1.5 yıl önce ortalama 20 trilyonluk dengesi olan bir bir takımdık.......

Yorum

şu an izleme komitesi stoper forvet ve sağ bek mevkinde futbolcu aramaya çıktı bile ha yönetim alır mı onu bilemem

ama 3 mevki bu
                    Abi sen onu birak simdi. Yonetim isine gec abi.
                    1

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Afolabi+Atiba operasyonunu yapabilseydik bu forvet hattına rağmen ciddi bir şampiyonluk şansımız olurdu.
                      afolabinin çok maçını izleme fırsatım oldu forumda adı çıktıgında daha dogrusu medyada adı çıktıgında çok heyecanlanmıştım ama ancak yatıştım.

çok iddialıyım iyi oyuncu öyle böyle değil,tam bizim camiaya uygun,özellikle camiaya dedim,biz onun gibi oyuncuları severiz...

Yorum

• matrix'in mesajlarına göre şuan yapılmak istenen;
                        Eğer ilk maçı -Toulouse maçı için konuşuyorum- iyi bir skor ile kazanırsak elden bir veya iki yabancı çıkarttırılacak gelecek para ile 1 yabancı ve bir forvet alınacak o zaman..

Yorum

bu borca kimse gelmez bence özkan sümer olabilir ha elişni taşın altına koyacak başka biri var mı şu an pek yok
                          hacıosmanoğlu gelir
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hacıosmanoğlu aday olur
                            borçtan önceydi o şimdi sor bak ne diyor: kesinlikle hayır

Yorum

• Valla içim karardı he. Yapmayın abiler birazda iyi yerinden bakalım...

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne borcundan bahsediyorsunuz..? Borc varsa o borcu ödeyecek gelirimizde var.
                                Mali durumumuz hakkında yönetimden bir sürü acıklama geldi.

1.5 yıl önce ortalama 20 trilyonluk dengesi olan bir bir takımdık.......
                                o zaman o gelirlerle transfer yapsınlar

şampiyonlukdan önce avrupa ligine kalınmak istenmesi tamamen duygusal

geçsinler bu işleri

Yorum

Çalışıyor...
                                X