İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir dakika yahu..Benim beklentim var...Şampiyon olacağız...1
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfolabi+Atiba operasyonunu yapabilseydik bu forvet hattına rağmen ciddi bir şampiyonluk şansımız olurdu.
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman şöyle diyeyim daha açık olsun.
kendimce intihara oynayan 3 mevki var:stoper-sağ bek-tjikuzu(özellikle adını yazıyorum çünkü forumda fanları oluşmuş durumda)
bu 3 ünden stoper ve sağ bek öncelikli.
forvet benim sıralamam da yok.
Stoper konusunda katılıyorum.Tayfun'u o bölgede değerlendirmediğimize göre Egemen,Song,Giray üçlüsü ile sezonu geçirmek bizim için büyük handikap.
Tjıkuzu Trabzonspor'un aradığı adam değildi aslında ama o mevkide vasatın altına düşmez.Geçen senelere göre artısı bu olsa gerek.
Forvet konusunda anlaşamadık.Ne 4-5-1 ne de 4-4-2 sistemine uygun forvetlerimiz var.Umut ve Gökhan ancak birbirinin yedeği olabilir.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix abi ne diyorsun? Kim gelecek?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu borca kimse gelmez bence özkan sümer olabilir ha elişni taşın altına koyacak başka biri var mı şu an pek yok
Mali durumumuz hakkında yönetimden bir sürü acıklama geldi.
1.5 yıl önce ortalama 20 trilyonluk dengesi olan bir bir takımdık.......
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an izleme komitesi stoper forvet ve sağ bek mevkinde futbolcu aramaya çıktı bile ha yönetim alır mı onu bilemem
ama 3 mevki bu1
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAfolabi+Atiba operasyonunu yapabilseydik bu forvet hattına rağmen ciddi bir şampiyonluk şansımız olurdu.
çok iddialıyım iyi oyuncu öyle böyle değil,tam bizim camiaya uygun,özellikle camiaya dedim,biz onun gibi oyuncuları severiz...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu borca kimse gelmez bence özkan sümer olabilir ha elişni taşın altına koyacak başka biri var mı şu an pek yokI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu aday olurBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe borcundan bahsediyorsunuz..? Borc varsa o borcu ödeyecek gelirimizde var.
Mali durumumuz hakkında yönetimden bir sürü acıklama geldi.
1.5 yıl önce ortalama 20 trilyonluk dengesi olan bir bir takımdık.......
şampiyonlukdan önce avrupa ligine kalınmak istenmesi tamamen duygusal
geçsinler bu işleriBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
Yorum