Matrix Gabric Transferinde Bu Hafta Kritik Hafta Diyorsun , Garcia Haberini'de Doğruluyorsun Öyle Mi ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim asıl klavyeden yetersiz demek kolay...alınan her oyuncunun bulduğunu atacağını mı düşünüyorsun...kaldı ki hoca da forvet demedi sol açık dedi... zaten tek forvet oynayacağız ve 2 tane forvetimiz var...3'sü lüks olur bana göre...Demek klavyeden yetersiz demek kolay, peki geçen seneden beri oynanan maçları ve hazırlık maçlarını göz önüne alarak zor olan nedir. Bizdeki forvetlerin yetersiz olduğunu görmek için ne olmamız lazım söylermisin. 2 tane forvetin var 3. sü lüks olur öylemi. İyide biz zaten 3.sünü istemiyoruz, birincisini istiyoruz. Vay anasını sayın seyirciler Umut gibi bir forvetin olursa başka birini istemek lüks olurmuş. Bizim taraftar futboldan anlar derler ya koca bir yalan. Baksanıza Umut varken başka bişr forveti istemek lüks oluyormuş. Ey Trabzonspor taraftarları sizce Umut varken başka bir forvet istemek lüks müdür. Umut İbrahimoviç ayarında bir forvet mi ki biz görmedik. Belki biz anlamıyoruzdur futboldan, forvetten.
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açık ve forvette oyanayabilen bi oyuncu lazım bize gerektiğinde sol açıkta gerektiğinde forvette yararlanacağımız bi isim olmalı...>>(KaBuSuN_OLuRuM)<<
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açık ve forvette oyanayabilen bi oyuncu lazım bize gerektiğinde sol açıkta gerektiğinde forvette yararlanacağımız bi isim olmalı...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak H.Tolga YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim akın
Yorum
-
İlk olarak H.Tolga YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibrahim akın"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMatrix Gabric Transferinde Bu Hafta Kritik Hafta Diyorsun , Garcia Haberini'de Doğruluyorsun Öyle Mi ?
garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.
gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre
Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi BiaBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek klavyeden yetersiz demek kolay, peki geçen seneden beri oynanan maçları ve hazırlık maçlarını göz önüne alarak zor olan nedir. Bizdeki forvetlerin yetersiz olduğunu görmek için ne olmamız lazım söylermisin. 2 tane forvetin var 3. sü lüks olur öylemi. İyide biz zaten 3.sünü istemiyoruz, birincisini istiyoruz. Vay anasını sayın seyirciler Umut gibi bir forvetin olursa başka birini istemek lüks olurmuş. Bizim taraftar futboldan anlar derler ya koca bir yalan. Baksanıza Umut varken başka bişr forveti istemek lüks oluyormuş. Ey Trabzonspor taraftarları sizce Umut varken başka bir forvet istemek lüks müdür. Umut İbrahimoviç ayarında bir forvet mi ki biz görmedik. Belki biz anlamıyoruzdur futboldan, forvetten.
buradaki kimsenin ts sevgisinden şüphem yok....ama bazen yaptıklarımız takımımıza zarar veriyor...
son olarak futboldan anlama işine gelirsek, ben içinde bulunduğumuz durumu açıkladım yeterli demedim...yani ben forvet yeterli demedim...ama futboldan anlamıyor oldum21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegarcia hakkında şuan bilgim yok gabriç olmazsa onun alternatifleri var
garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.
gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre
Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi Bia"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
Yorum