Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence heycan acısından garcia iyi olabilir...
    Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yazdığın ziyadesiyle terbiyesiz birşey istersen doğduğun günden beri hiçbirşey yazma şu an yazmış olduğunu affettirmez.

ortada fatih lafı da yokken nerden aklına geldi bilmiyorum. fatih tekke diye bağıran da mutlaka olmuştur ve olacaktır buna senin bir çok yakının ve akrabalarının da dahil olma olasılığı çok yüksektir.

gençsin bu yaşta bu takıma bu kadar ilgi duymanda benim için çok hoş ama o ifade gerçekden çok çirkin

biz TRABZONSPOR taraftarıyız anadolu karadeniz kültürüyle yetişen insanlarız dolasıyla büyüğe saygıyı küçüğe sevgiyi unutma gibi lüksümüz yok bunu unutursak istanbul takımlarının zibidi taraftarlarından hiç bir farkımız kalmaz.
      aynen katılıyorum abi kimseye böyle diyemez denilmez!!!
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Arkadaşlar, lütfen üsluba biraz dikkat. Stadda Fatih Tekke diye bağıranlar şudur budur meselesi iyice hakaret kıvamına geldi. Fatih Tekke lehine tezahürat yapılmaması fikrinin savunulma noktası, bağıran şöyledir böyledir şeklinde olmamalı. O bağıran kişi de sizler gibi Trabzonspor taraftarıdır. Haklıdır veya haksızdır fakat bu kendisine hakarete varacak sözler sarfedilmesine yol açmamalı. En azından burada.

Teşekkürler.
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bağıracakmısın Sorin?
          stadda asla ama fatihi almadığı için bu takım şampiyonluğu kaçırırsa sonuna kadar yönetime bağırırım.
          alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
          yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TS'un TD'ü Sol Açık istiyor.
            Alanzinho-Engin küsüyor.
            Sağ bek istiyor.
            Tayfun - Serkan güceniyor.
            Taraftar golcü istiyor.
            Gökhan-Umut darılıyor.
            Amma duygusal takım olmuşuzda haberimiz yok.Demek ki TS'a transfer yapılabilmesi için öncelikle takımda mevcut olan futbolculardan icazet alınıyor.
            Ne Profesyonel Kulüpmüşüz be kardeşim.
            Mukavele imzalarken profesyonel olan topçular sıra transfere geldiğinde ''DUYGU TOPAĞINA'' dönüşüveriyorlar.Mevkilerine yapılacak transferin haberini duymak bile Gözlerini ''YAĞMUR BULUTUNA'' çevirebiliyor.
            Ben bu DUYGU HİSTERİSİNE hiç inanmadım.Acaba inanan var mı?

Birbirlerine hakaret edip taraftarlık ispatına giren insanların arasından sıyrılıp bu yorum yazan abime sevgiler, saygılar.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, lütfen üsluba biraz dikkat. Stadda Fatih Tekke diye bağıranlar şudur budur meselesi iyice hakaret kıvamına geldi. Fatih Tekke lehine tezahürat yapılmaması fikrinin savunulma noktası, bağıran şöyledir böyledir şeklinde olmamalı. O bağıran kişi de sizler gibi Trabzonspor taraftarıdır. Haklıdır veya haksızdır fakat bu kendisine hakarete varacak sözler sarfedilmesine izin vermez. En azından burada.

Teşekkürler.
              evet abi aynen katılıyorum hepimiz trabzonsporluyuz ve birbirimize böyle denmesi yanlış...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• sadri başkan artık sınırları zorlamaya başladı.gerçekten anlamsız laflar ediyor.oynatamayacağın oyuncuyu neden alıyorsun.zaten lig başlayacak gelecek 3 hafta sonra.takıma alışacak derken geçecek 5 hafta.zaten avrupada oynatamayacaksın,ligde de kaç hafta boşa gidiyor.ne halt yemeye alırsın o zaman bu adamı?
                gerçekten saçmalık.zaten avrupada oynamayacak bir oyuncunun alınması en baştan saçma.sonumuzu hayırlı görmüyorum.
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyi bir forvet alınsın mı bence de alınsın.
                  iyi bir forvet alıp 6M � luk gökhanı yedekte oturtmak trabzonspor gibi bir bütçeye lüks müdür
                  lükstür.
                  kendimizi 100M bütçesi olanlarla bir tutmayalım. ayağımız yere bassın.
                  ya da deyin ki gökhana 5M veren var. o zaman tamam satıp alalım yenisini. ama gs bile fb bile o bütçesi ile yedek forvetlerine bakın: nonda, semih, nobre...
                  özetle:
                  bu takım para harcayacaksa sağ beke sol açığa harcamalı
                  hala para kaldıysa forvet alınmalı.
                  ya da gökhanı umutu iyi paraya satıp iyi forvet alınmalı... para veren de olmadığına göre ???
                  gökhan+umut
                  baros+nonda
                  guiza+semih
                  nobre+bobo

çok mu büyük fark var? golle sonuçlandıramamak başarısızlık olduğu gibi pozisyona girebilmek de başarıdır. ben geçen seneki %28 lik gol/pozisyon yüzdemisi 3-4 puan arttırsak, 191 gollük pozisyon istatistiğimi bozmasak (-ki bu ikisinden de umutluyum) başarılı geçer bu sezon.

olur mu canım öyle şey
                  biz taraftarız
                  parayı nereden bulacaklarına karışmayız
                  ama 13 trilyonluk forvetin üstüne daha iyisini istemesini iyi biliriz

malum hem hava toplarında etkili hem gol makinesi
                  hem orta sahadan gelenlere servis yapacak
                  hem dribiling kabiliyeti üst düzeyde
                  yaşı geçmemiş, ikinci el piyasası yüksek olabilecek
                  adamlar bize gelmek için can atıyor da
                  tek sorun bonservis
                  onu da yönetim halletsin canım

bu kulüp taraftarındır diye nara atmasını iyi biliriz,
                  ama klübün yapısal ve mali sorunları bizi zerre kadar ilgilendirmez.
                  söylemesi ayıp kafamız basmıyor o işlere...
                  ama bunlarla her bakımdan alakalı olan kadro kurma ve transfer işleri
                  hatta taktiksel mevzularda fütursuzca atıp tutmak tam bize göredir
                  zira işimize gelen budur!!!
                  En son OrkHun tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 13:59.

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar, lütfen üsluba biraz dikkat. Stadda Fatih Tekke diye bağıranlar şudur budur meselesi iyice hakaret kıvamına geldi. Fatih Tekke lehine tezahürat yapılmaması fikrinin savunulma noktası, bağıran şöyledir böyledir şeklinde olmamalı. O bağıran kişi de sizler gibi Trabzonspor taraftarıdır. Haklıdır veya haksızdır fakat bu kendisine hakarete varacak sözler sarfedilmesine yol açmamalı. En azından burada.

Teşekkürler.

Sağ olasın abi...
                    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• sanki dünya yıldızı alıyoruz bu nasıl iş . Gabric transferini anlayamadım

Yorum

• Garcia'nın alınması taraftarı değilim. Bize küçük liglerde büyük başarılarda bulunmuş futbolcu lazım. Ayriyetten yaş ermiş kemâle , satmaya kalksan satamazsın. Gabric tercihimdir.

Yorum

Alanzinho-Engin küsüyor.
                          Sağ bek istiyor.
                          Taraftar golcü istiyor.
                          Gökhan-Umut darılıyor.
                          Amma duygusal takım olmuşuzda haberimiz yok.Demek ki TS'a transfer yapılabilmesi için öncelikle takımda mevcut olan futbolculardan icazet alınıyor.
                          Mukavele imzalarken profesyonel olan topçular sıra transfere geldiğinde ''DUYGU TOPAĞINA'' dönüşüveriyorlar.Mevkilerine yapılacak transferin haberini duymak bile Gözlerini ''YAĞMUR BULUTUNA'' çevirebiliyor.
                          Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Genç futbolcu gelmesini isterim ama ne olucak belli değil....
                            farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadda asla ama fatihi almadığı için bu takım şampiyonluğu kaçırırsa sonuna kadar yönetime bağırırım.

yani sana göre bu takımın şampiyon olabilmesi tamamen Tekke'den mi geçiyor

Yorum

Alanzinho-Engin küsüyor.
                                Sağ bek istiyor.
                                Taraftar golcü istiyor.
                                Gökhan-Umut darılıyor.
                                sadece tembeller rekabetden korkar
                                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

Yükleniyor...
                                X