Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yanlışları söylemeyeceksek ne anlamı kaldı...özgürce fikirlerimizi söyleyemeyecek miyiz...kimseye hakaretimiz yok...öyle bir algı varsa affola...eyvallah

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iyi o zaman gokhan unalin adini kullanip golcu istemeyin, gokhan unal gol kacirinca fatih tekke diye de bagirmayin o zaman ... bana gore gokhan unal ust duzey bir golcu sana gore olmayabilir ama bana gore oyle.
      kimse burda fatih Tekke diye bağırmıyor zaten yazılarımda öyle birşey mi var ?

ayrıca diyorsunuz ya sana göre bana göre eğer öyleyse yazdıklarımda bana göre alıntılamayın

Yorum

• İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        gabriçi satıp parayı kurtarırsın ama fatihi satamazsın,parada kazanamazsın.
        birde böyle düşünün; Gabriçmi şampiyonluğu getirir Fatihmi? Şampiyonluk demek 7 milyon euro ve üstü demek.Fatihle gelicek kombineleri saymıyorum bile.

İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ayrıca forvet düşünülmüyor diyenler ;

Ünal Karaman ile Şotanın sohbetini izlemişlerse orda Ünalın agzından kaçanı biliyolardır sanırım
        Fatih Tekke istendi sonuçta,bu forvet düşünülüyor demek zaten.Ayrıca asbaşkanda söylemişti bunu ama şimdi nedense aksini söylüyor..

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bide Şöyle yapalım Gabriçi aldığın fiyatın altına satarsın zaten şampiyon olamazsın böylece ordan gelecek parayıda alamazsın...Ama Fatihi alırsın şampiyon olursun Fatihi satamazsın ama şampiyonluk avrupa maçları derken zaten fatihe verdiğin parayı 10 'a katlarsın

ya güzel diyorsun da bu takım fatihlede oynadı şampiyon mu olduk avrupada başarı mı gördük tek oyuncuyla olur mu bu işler...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bide Şöyle yapalım Gabriçi aldığın fiyatın altına satarsın zaten şampiyon olamazsın böylece ordan gelecek parayıda alamazsın...Ama Fatihi alırsın şampiyon olursun Fatihi satamazsın ama şampiyonluk avrupa maçları derken zaten fatihe verdiğin parayı 10 'a katlarsın

Yorum

gabriçi satıp parayı kurtarırsın ama fatihi satamazsın,parada kazanamazsın.
              ya biz gorvet istiyoruz satıp para kazanacagımız adam istemiyoruz ki nedir bu futbolcu satısıyla mı ayakta kalacak bu kulup antekple gencler le mi karıstırdınız

Yorum

• birisi fatihin zenith teki istatistiklerini yazabilirmi buraya, ben bulamadım..

Yorum

• Bana 09-10 şampiyonluğu mu , yoksa 10-11 şampiyonluğu mu deseler , kesinlikle ikincisini tercih ederdim .

Neden her ikisi de olsun diyebiliriz . ancak imkanlar ksıtlı ise , en çok verim sağlayacak şekilde değerlendirmekte fayda var .

Yorum

• bir inat uğruna ya Rabb ne güneşler batıyor

Yorum

• ne kadar abarttınız fatih tekkeyi sanki adam Ronaldo (brezilyalı olan) oldu.
                      herşey Fatihe mi bağlı yani, madem fatih bizişampiyon ypacak neden 2005te yapmadı futbol bir kişiyle oynanmıyor .
                      ben de istedim fatihi ama yönetim istemedi bunu da bu kadar uzatmanın anlamı yok ciddi şekilde zarar görüyoruz göreceğizde .
                      Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                      Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                      .................Yenişehirli Avni

Yorum

ya güzel diyorsun da bu takım fatihlede oynadı şampiyon mu olduk avrupada başarı mı gördük tek oyuncuyla olur mu bu işler...

İzin verselerdi olurduk şampiyon bunu bilmen gerek... üstelik o zamanki kadroyla bu kadro arasında dağlar kadar fark var ve busefer Fatihe o zamankinden daha çok ihtiyaç var bence..
                        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

tabi tek oyuncuyla olmaz, gökhanla, umutla, alan, selçuk, colman, yattara ile olur...fatihle yaptıklarımızı arkadaşlar bi araştırsı bakalım

Yorum

• İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir inat uğruna ya Rabb ne güneşler batıyor
                            mehmet akif ersoy, ama sanırım inat demiyordu

Yorum

• İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmet akif ersoy, ama sanırım inat demiyordu
                              bir Hilal ugruna

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya biz gorvet istiyoruz satıp para kazanacagımız adam istemiyoruz ki nedir bu futbolcu satısıyla mı ayakta kalacak bu kulup antekple gencler le mi karıstırdınız

sen iste dur hoca istemiyo.ayrıca elbetteki futbolcu satışıyla ayakta duracaksın lafmı bu.çok mu gelirin var.gökdenizin fatihin satılmasıyla klup bukadar güçlü kalabildi.yoksa yine brezilyaya giderdik 2 ay ucuz topçu almaya.başkan satamayacağı futbolcuya bonservis vermez kafanıza sokun bu cümleyi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X