yanlışları söylemeyeceksek ne anlamı kaldı...özgürce fikirlerimizi söyleyemeyecek miyiz...kimseye hakaretimiz yok...öyle bir algı varsa affola...eyvallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi o zaman gokhan unalin adini kullanip golcu istemeyin, gokhan unal gol kacirinca fatih tekke diye de bagirmayin o zaman ... bana gore gokhan unal ust duzey bir golcu sana gore olmayabilir ama bana gore oyle.
ayrıca diyorsunuz ya sana göre bana göre eğer öyleyse yazdıklarımda bana göre alıntılamayın
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriçi satıp parayı kurtarırsın ama fatihi satamazsın,parada kazanamazsın.
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca forvet düşünülmüyor diyenler ;
Ünal Karaman ile Şotanın sohbetini izlemişlerse orda Ünalın agzından kaçanı biliyolardır sanırım
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide Şöyle yapalım Gabriçi aldığın fiyatın altına satarsın zaten şampiyon olamazsın böylece ordan gelecek parayıda alamazsın...Ama Fatihi alırsın şampiyon olursun Fatihi satamazsın ama şampiyonluk avrupa maçları derken zaten fatihe verdiğin parayı 10 'a katlarsın
ya güzel diyorsun da bu takım fatihlede oynadı şampiyon mu olduk avrupada başarı mı gördük tek oyuncuyla olur mu bu işler...
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBide Şöyle yapalım Gabriçi aldığın fiyatın altına satarsın zaten şampiyon olamazsın böylece ordan gelecek parayıda alamazsın...Ama Fatihi alırsın şampiyon olursun Fatihi satamazsın ama şampiyonluk avrupa maçları derken zaten fatihe verdiğin parayı 10 'a katlarsın
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegabriçi satıp parayı kurtarırsın ama fatihi satamazsın,parada kazanamazsın.
Yorum
-
Bana 09-10 şampiyonluğu mu , yoksa 10-11 şampiyonluğu mu deseler , kesinlikle ikincisini tercih ederdim .
Neden her ikisi de olsun diyebiliriz . ancak imkanlar ksıtlı ise , en çok verim sağlayacak şekilde değerlendirmekte fayda var .
Yorum
-
ne kadar abarttınız fatih tekkeyi sanki adam Ronaldo (brezilyalı olan) oldu.
herşey Fatihe mi bağlı yani, madem fatih bizişampiyon ypacak neden 2005te yapmadı futbol bir kişiyle oynanmıyor .
ben de istedim fatihi ama yönetim istemedi bunu da bu kadar uzatmanın anlamı yok ciddi şekilde zarar görüyoruz göreceğizde .Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya güzel diyorsun da bu takım fatihlede oynadı şampiyon mu olduk avrupada başarı mı gördük tek oyuncuyla olur mu bu işler...
İzin verselerdi olurduk şampiyon bunu bilmen gerek... üstelik o zamanki kadroyla bu kadro arasında dağlar kadar fark var ve busefer Fatihe o zamankinden daha çok ihtiyaç var bence..Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya güzel diyorsun da bu takım fatihlede oynadı şampiyon mu olduk avrupada başarı mı gördük tek oyuncuyla olur mu bu işler...
Yorum
-
İlk olarak orhan_05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir inat uğruna ya Rabb ne güneşler batıyor
Yorum
-
İlk olarak lazanya61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet akif ersoy, ama sanırım inat demiyordu
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya biz gorvet istiyoruz satıp para kazanacagımız adam istemiyoruz ki nedir bu futbolcu satısıyla mı ayakta kalacak bu kulup antekple gencler le mi karıstırdınız
sen iste dur hoca istemiyo.ayrıca elbetteki futbolcu satışıyla ayakta duracaksın lafmı bu.çok mu gelirin var.gökdenizin fatihin satılmasıyla klup bukadar güçlü kalabildi.yoksa yine brezilyaya giderdik 2 ay ucuz topçu almaya.başkan satamayacağı futbolcuya bonservis vermez kafanıza sokun bu cümleyi...
Yorum
Yorum