Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iide hocam burda baskan olmasindan once ts taraftarina yuzyuze karsilasinca belkide fotograf cektirecegin, tokalasacagin adama terbiyesiz diyorsun, sence bu ne kadar dogru, karsilikli yapilan davranis hakaret oluyorda arkasindan yapilan neden hakaret olmuyor, ben sadri seneri kisilik olarak cok seviyorum bunu inkar etmiyecegim, sadri seneride tv den gazetelerden takip ettigim kadari ilede taniyorum yani akrabam filan da degil, ts u biryerlere getirmye calisiyor, ki bunun anlami taraftari mutlu etmeye calisiyor sizce bu lafi hakediyormu, neyse..
    Usta öncelikle şunda anlaşalım. Terbiyesiz lafı benim ağzımdan çıkmadı. O mesajı alıntılamamın nedeni çok farklı bir olayı anlatabilmeki. Ama sanki biz demişiz gibi çıktı piyasaya.

Kaldı ki hemen hemen her mesajımda yazmaya çalışıyorum, benim sıkıntım, sorunum başkan ile değil, yönetimdeki bazı isimler. Ama bunu her seferinde bu kadar açık yazmak istemediğimden ynetim diye genel konuşuyorum ve ne hikmetse her seferinde bu yönetime değil başkana mal ediliyor.

Her seferinde söyledim, ben ya başkan ya fatih demiyorum, ben ikisinin de bu takıma beraber hizmet etmesini istiyorum.

Bu yanlış anlaşılma umarım ortadan kalkmıştır.

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      iide hocam burda baskan olmasindan once ts taraftarina yuzyuze karsilasinca belkide fotograf cektirecegin, tokalasacagin adama terbiyesiz diyorsun, sence bu ne kadar dogru, karsilikli yapilan davranis hakaret oluyorda arkasindan yapilan neden hakaret olmuyor, ben sadri seneri kisilik olarak cok seviyorum bunu inkar etmiyecegim, sadri seneride tv den gazetelerden takip ettigim kadari ilede taniyorum yani akrabam filan da degil, ts u biryerlere getirmye calisiyor, ki bunun anlami taraftari mutlu etmeye calisiyor sizce bu lafi hakediyormu, neyse..
      bende bunu anlamıyorum bir futbolcunun alınmaması Trabzonspor un başkanını nasıl terbiyesiz yapar anlamak elde değil ya.Bunu söyleyince terbiyesiz biz oluyoruz

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Benim sıralamam belli.
        Benim için 2. sırada.

1- sağ bek
        2- forvet
        3- sol açık

Hocanın 1. si sol açık.

O yüzden sol açık alınıyor.

üçünü alırlarsa mükemmel olur tabii. ama biri de yeter.
        birinin yeteceğine emin misin
        alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
        yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Bana göre iyi bir sol acik daha sonra forvet en sonda sag bek lazim..

Ama benim düsüncem sol acik ve forvete deniz yimaz veya turgut sahin alinir transfer kapnir...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Usta öncelikle şunda anlaşalım. Terbiyesiz lafı benim ağzımdan çıkmadı. O mesajı alıntılamamın nedeni çok farklı bir olayı anlatabilmeki. Ama sanki biz demişiz gibi çıktı piyasaya.

Kaldı ki hemen hemen her mesajımda yazmaya çalışıyorum, benim sıkıntım, sorunum başkan ile değil, yönetimdeki bazı isimler. Ama bunu her seferinde bu kadar açık yazmak istemediğimden ynetim diye genel konuşuyorum ve ne hikmetse her seferinde bu yönetime değil başkana mal ediliyor.

Her seferinde söyledim, ben ya başkan ya fatih demiyorum, ben ikisinin de bu takıma beraber hizmet etmesini istiyorum.

Bu yanlış anlaşılma umarım ortadan kalkmıştır.
            alkan61

yani sen başkana destek veriyorsun yönetimdekilere destek vermiyormusun ?

bu yönetim başkanımızın yönetimi bırakın çalışsınlar ne yapcaklarını ne edeceklerini görelim 3 yıl sonrasında değerlendiririz.

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana yönetimin yaptığı yanlışlıkları anlatır mısın kardeşim? fatih olayı dışında neler var? gözümüzü karartmış neden tekke gelmedi diyoruz?elimizdekinin değerini bilemiyoruz malesef..çok değil bir sene önce albayrak yönetimi vardı...biraz insaf yahu..
              İşte anlattıkya. Bu takıma çok iyi bir forvet almamak yanlıştır. fatih olayı yanlıştır da demiyorum üstelik. Benim işim, olayım Fatih değil. Alırsın Fatih gibi birisini kimse itiraz edemez, kimse Fatih alınmadı diye yanlış demez.

Yönetimin bu kadar güzel bir kadroyu bozmaya, heba etmeye hakkı yok. Allah razı olsun bu güne kadar iyi getirdiler ama bu günden sonra geri adım atmanın bir alemi yok. Bu takıma zarar verir. Ben bu kadar iyilik yaptım, bu kadar da yanlış yapmaya(bile bile) hakkım var diyemezler. Her zaman doğru, mantıklı hamleler yapmaya zorundadırlar.

Ha derseniz şu anki forvetler şampiyonluk için de, Avrupa Ligi içinde yeterli o zaman bekleyip görelim yeterli mi değil mi? Peki ya yeterli çıkmazsa ne olacak. Bunun hesabını kim verecek. Klavyeden sallayarak yeterli demek kolay, ama birde elmizin altındaki malı bilip ona göre değerlendirmek var. Bu forvetlerin biri 4 yıldır bizde diğeri ikinci senesine girecek. Gökhan iyi bir golcü tamam ama Allah aşkına Umut'tan hala umudu olan var mı? Gökhan iyi hoş ama bizim için yeterli değil, imkanlar dahilinde daha iyisi lazım.
              TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• bir çok sebepten dolayı Fatih artık kendisini fiziksel ve mental açıdan geliştiremiyor. Menajerler aracılığıyla kendisine yeni bir kulüp arıyoruz" diyerek oyuncunun takımda geleceğinin olmadığını bir kez daha yeniledi.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  birinin yeteceğine emin misin

Yeter mi yetmez mi ancak ilerde anlarız.

Gökhan, umut, serkan, tayfun...

Forvet ve sağ bekin oyuncuları...

Ben özellikle serkan ve tayfunun sağ bek olmadıklarını kesin olarak düşünüyorum.

Biri stoper biri orta saha. Biri sürati diğeri orta kabiliyeti yüzünden orada.
                  İkisinde de ters kademe yeterli değil bana göre.

Ama bu bana göre.

Kulübün üzerine koyabileceği transfer sayısı hocaya verilmiştir.
                  Hoca da önceliğini belirlemiştir.

Adam karar vermiş. Önceliğim sol açık.
                  Sol açık istiyorum diye.

Görüşümüzü söyler sene sonunu bekleriz.

Söylenen yerlerdeki eksikler başımıza bela açarsa yönetimi ve hocayı eleştiririz.

Ama benim için mühim olan kadronun korunması idi.
                  O sağlandı.
                  Hüseyin dışında tüm kadro tam olarak istikrarı sağlandı.

Şu kadarını söyleyeyim, en büyük yıldız transferinden daha önemli bu.

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.goal.com/tr/news/238/avru...C5%9Ftiremiyor

bir çok sebepten dolayı Fatih artık kendisini fiziksel ve mental açıdan geliştiremiyor. Menajerler aracılığıyla kendisine yeni bir kulüp arıyoruz" diyerek oyuncunun takımda geleceğinin olmadığını bir kez daha yeniledi.
                    geliştirememiş hali de bizi ihya eder

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İşte anlattıkya. Bu takıma çok iyi bir forvet almamak yanlıştır. fatih olayı yanlıştır da demiyorum üstelik. Benim işim, olayım Fatih değil. Alırsın Fatih gibi birisini kimse itiraz edemez, kimse Fatih alınmadı diye yanlış demez.

Yönetimin bu kadar güzel bir kadroyu bozmaya, heba etmeye hakkı yok. Allah razı olsun bu güne kadar iyi getirdiler ama bu günden sonra geri adım atmanın bir alemi yok. Bu takıma zarar verir. Ben bu kadar iyilik yaptım, bu kadar da yanlış yapmaya(bile bile) hakkım var diyemezler. Her zaman doğru, mantıklı hamleler yapmaya zorundadırlar.

Ha derseniz şu anki forvetler şampiyonluk için de, Avrupa Ligi içinde yeterli o zaman bekleyip görelim yeterli mi değil mi? Peki ya yeterli çıkmazsa ne olacak. Bunun hesabını kim verecek. Klavyeden sallayarak yeterli demek kolay, ama birde elmizin altındaki malı bilip ona göre değerlendirmek var. Bu forvetlerin biri 4 yıldır bizde diğeri ikinci senesine girecek. Gökhan iyi bir golcü tamam ama Allah aşkına Umut'tan hala umudu olan var mı? Gökhan iyi hoş ama bizim için yeterli değil, imkanlar dahilinde daha iyisi lazım.
                      kardeşim asıl klavyeden yetersiz demek kolay...alınan her oyuncunun bulduğunu atacağını mı düşünüyorsun...kaldı ki hoca da forvet demedi sol açık dedi... zaten tek forvet oynayacağız ve 2 tane forvetimiz var...3'sü lüks olur bana göre...
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• transferde varmı bir gelişme

Yorum

• Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos'un sol tarafa oyuncu istemesinin ardından bu mevki için arayışlarını sürdüren Bordo- Mavili yönetim yeniden Garcia'ya yöneldi Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen Gabriç'in transferinin 20 Ağustostan
                          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            alkan61

yani sen başkana destek veriyorsun yönetimdekilere destek vermiyormusun ?

bu yönetim başkanımızın yönetimi bırakın çalışsınlar ne yapcaklarını ne edeceklerini görelim 3 yıl sonrasında değerlendiririz.
                            Ben sana cevap vermekten bıkrım, sen ısrarla sormaktan bıkmadın.

Kişisel tartışmaya girmemek için es geçiyorum ama gene de yok.

Evet Başkanı seviyorum, destekliyorum, ama kendisi ne yazıkki yönetimini güzel kuramadı. Kendimce doğrularım olduğu için bu şekil düşünüyorum ve eleştiriyorum.

Kaldı ki 3 sene sonra diye birşey yok. Başkan kendisi 1,5 yıl sonra bırakacağım dedi. 2010 sonunda bırakacaktır Trabzonsporu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yeter mi yetmez mi ancak ilerde anlarız.

Gökhan, umut, serkan, tayfun...

Forvet ve sağ bekin oyuncuları...

Ben özellikle serkan ve tayfunun sağ bek olmadıklarını kesin olarak düşünüyorum.

Biri stoper biri orta saha. Biri sürati diğeri orta kabiliyeti yüzünden orada.
                              İkisinde de ters kademe yeterli değil bana göre.

Ama bu bana göre.

Kulübün üzerine koyabileceği transfer sayısı hocaya verilmiştir.
                              Hoca da önceliğini belirlemiştir.

Adam karar vermiş. Önceliğim sol açık.
                              Sol açık istiyorum diye.

Görüşümüzü söyler sene sonunu bekleriz.

Söylenen yerlerdeki eksikler başımıza bela açarsa yönetimi ve hocayı eleştiririz.

Ama benim için mühim olan kadronun korunması idi.
                              O sağlandı.
                              Hüseyin dışında tüm kadro tam olarak istikrarı sağlandı.

Şu kadarını söyleyeyim, en büyük yıldız transferinden daha önemli bu.
                              26 senedir beklediğimiz gibi yine sene sonunu bekleyeceğiz öyle mi bi de bu takımın taraftarına sabırsız derler

Bizim herhangi bir X takımın taraftarı gibi rahat raha sezona başlamamız olmayacak mı kardeşim bu ne anlamsız kadercilik alınabilecek oyuncu sayısı verilmiş oldu ısmarlama oluyordu bu işler tek sol açığı kopyalar kopyalar forvete sağ beke koyarız di mi ?

eksiklerini bildiğin halde görmezden geliyorsan şampiyonluğa oynayacağız deyip umut tacirliği yapmayacaksın

Yorum

• selam ya beniim anlamadığım bu takım emrah erenden sonra sağ beksiz oynuyor ve bunu hiçbir yönetim görmüyor

Yorum

Yükleniyor...
                                X