Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu görüyorum artık. Burada bazı Fatih karşıtları ve yönetim şakşakçıları Fatih mevzusunu ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar. Forvet istemek Fatih'i istemekle eş değermiş gibi Forvet isteyenleri sadece ve sadece Fatih'i istemekle suçluyor ve taraftarlığını sorgular hale geliyor.

Artık bırakalım Fatih'i. Olay Fatih olayı değil artık. Olay, sorun forvet olayı ve sorunudur. Fatih'i artık yönetim istese dahi alamaz o paralara. Bu yüzden Fatih mevzusunu artık ısıtıp ısıtıp önümüze getirmeyin diyenler bir zahmet aynı şeyi sizler yapın. Fatih mevzusunu kaşımayı çok seviyorsunuz maşallah. Artık her forvet isteyeni Fatih'i istiyor muamelesi yapıp fatih ismini zikretmeyin.

"Forvet lazım çok acilen bu takıma" diyoruz hemen ardından bu "Fatih olayını kaşımayın artık" deniyor. Buyur burdan yak. Yahu biz forvet diyoruz artık Fatih demiyoruz. Forvet, forvet. Anlayın bunu.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı, Hollanda kampı sonrası takımın yaptığı izinden yararlanarak, kendisine 'doğum günü' hediyesi olarak Ferrari marka bir otomobil aldı. Gökhan, “Uzun süreden beri arabamın gelmesini bekliyordum. Kamp dönüşü bana tam anlamıyl

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        26 senedir beklediğimiz gibi yine sene sonunu bekleyeceğiz öyle mi bi de bu takımın taraftarına sabırsız derler

Bizim herhangi bir X takımın taraftarı gibi rahat raha sezona başlamamız olmayacak mı kardeşim bu ne anlamsız kadercilik alınabilecek oyuncu sayısı verilmiş oldu ısmarlama oluyordu bu işler tek sol açığı kopyalar kopyalar forvete sağ beke koyarız di mi ?

eksiklerini bildiğin halde görmezden geliyorsan şampiyonluğa oynayacağız deyip umut tacirliği yapmayacaksın
        Bu benim gördüğüm eksik.
        Hocanın değil.
        Ya da yönetimin.

Hoca yeterli dediyse benim eksik görmemin bir anlamı yok.

Ki şu anki kadro bir sol açıkla şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Bundan da şüphem yok.

Yorum

• Trabzonspor yönetemi Hırvat Gabriç'de ki geçikme nedeniyle gözünü yeniden İspanyol Garciaya çevirdi

Trabzonspor'da Teknik Direktör Hugo Broos'un sol tarafa oyuncu istemesinin ardından bu mevki için arayışlarını sürdüren Bordo- Mavili yönetim yeniden Garcia'ya yöneldi

Hırvatistan'ın Hajduk Split takımında forma giyen Gabriç'in transferinin 20 Ağustostan önce gerçekleşmeyecek olması ve Sportif Direktör Ünal Karaman'ın izlediği maçta bu futbolcuyu izleyen Ünal Karaman'ın bu futbolcuyu yetirli görmemesi nedeniyle , Trabzonspor yönetimi gözünü İspanya'nın dünyaca ünlü yıldızlarından Luis Garcia'ya çevirdiği öğrenildi

İspanyanın Atletico Madrid 'de forma giyen 31 yaşındaki futbolcu için daha önce Genel Sayman Mahmut Aksu' kulüple bir görüşme yapmış ,ancak olumlu sonuç alamamıştı.

Teknik Direktör Broos'un orta sahanın sol tarafına oyuncu istemesi nedeniyle Başkan Sadri Şener Luis Garcia için İspanyol kulübü ile bir kez daha masaya oturmaya hazırlanıyor.

Yorum

• Şu Garcia medyatrabzon'un haberi mi ?

Yorum

• Transfer polemiklerine bambaşka bir açıdan yaklaşayım dedim.
              Malum açılardan yaklaşan bir çok arkadaş var zira.

Dün Spor Servisi programını izlerken bir istatistik verildi.
              Dört büyük takımın kadrolarında bulunan altyapı oyuncularının geçen sezon aldıkları sürelerle ilgili.

Tam rakamlar değil ama durum şu.

GS 2500 dakika, BJK 770 dakika, FB 500 dakika.

Trabzonspor'un ise altyapıdan gelen oyuncularının toplam süresi 1500 dakika.

Bu dakikaların çoğunda Hüseyin'in rolü yadsınmaz elbette.

Bu sene takımımızda bulunan altyapı menşeili futbolcular ise;

Tolga, Tayfun, Mustafa Yumlu, Barış ve Göksu.

Mustafa, Barış ve Göksu'dan umutluyum açıkcası.

Bu futbolculardan herhangi birinin uzun süreler alması ve takıma pozitif yönden katkılar yapabilmesi de çok önemli.

Ben Mustafa ve Göksu'ya hatta Barış'a yeni transferler gözüyle bakmak istiyorum.

Önümüzdeki yolun zorluğunu ya da kolaylığını bu isimler de belirleyecek hiç süphesiz.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben sana cevap vermekten bıkrım, sen ısrarla sormaktan bıkmadın.

Kişisel tartışmaya girmemek için es geçiyorum ama gene de yok.

Evet Başkanı seviyorum, destekliyorum, ama kendisi ne yazıkki yönetimini güzel kuramadı. Kendimce doğrularım olduğu için bu şekil düşünüyorum ve eleştiriyorum.

Kaldı ki 3 sene sonra diye birşey yok. Başkan kendisi 1,5 yıl sonra bırakacağım dedi. 2010 sonunda bırakacaktır Trabzonsporu.
                3 yılın 1,5 gitti 1,5 kaldı işte.

Yorum

• İlk olarak taner*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  transferde varmı bir gelişme
                  gabriç bu hafta olması bekleniyo olmazsa vazgeçilecek büyük ihtimale

başka alternatiflere yönelinecek

forvet ve başka mevki için araştırmalar var şartlar oluşursa alınacak
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Altyapı konusu uzun vadeli bir konu.

Orayı yakından bilenlerden duyduklarımdan sonra oyuncu çıkmamasını da anlıyorum.

Ahbap çavuş ilişkisinin bugün sona erdirildiğini düşünsek, meyvelerini toplamak 2-3 sene alacaktır.

Yorum

• bu luis garcia olayı ne kadar gerçek?

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      gabriç bu hafta olması bekleniyo olmazsa vazgeçilecek büyük ihtimale

başka alternatiflere yönelinecek

forvet ve başka mevki için araştırmalar var şartlar oluşursa alınacak
                      Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu luis garcia olayı ne kadar gerçek?
                        benim bildiğim oyuncu gelmek istemiyo
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Altyapı konusu uzun vadeli bir konu.

Orayı yakından bilenlerden duyduklarımdan sonra oyuncu çıkmamasını da anlıyorum.

Ahbap çavuş ilişkisinin bugün sona erdirildiğini düşünsek, meyvelerini toplamak 2-3 sene alacaktır.
                          Meseleyi altyapı problemleri olarak algılamadım zaten.
                          Bunu işleyecek yeterli bilgim de yok açıkcası.

Demek istediğim kampa katılan bu gençlerin kendilerini geliştirmeleri halinde en az bir iyi transfer yapmış gibi olacağımızdır.

Olursa olur diyorum yani.

Yorum

• yani ciddi ciddi gidip konusulmuş....acaba para da mı sorun var yoksa ulkeye mı gelmek istemiyor...gelse isim acısından ciddi bir reklam olur...

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            benim bildiğim oyuncu gelmek istemiyo
                            Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Sol açık ve forvette oyanayabilen bi oyuncu lazım bize gerektiğinde sol açıkta gerektiğinde forvette yararlanacağımız bi isim olmalı...
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu benim gördüğüm eksik.
                                Hocanın değil.
                                Ya da yönetimin.

Hoca yeterli dediyse benim eksik görmemin bir anlamı yok.

Ki şu anki kadro bir sol açıkla şampiyonluk yarışının içinde olacaktır. Bundan da şüphem yok.
                                senin gördüğünü herkes görüyor yönetim de hoca da ama borçlanmamak için kaçıyorlar yzık ettiler bi sezona daha
                                alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                                yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

Yükleniyor...
                                X