Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Usta öncelikle şunda anlaşalım. Terbiyesiz lafı benim ağzımdan çıkmadı. O mesajı alıntılamamın nedeni çok farklı bir olayı anlatabilmeki. Ama sanki biz demişiz gibi çıktı piyasaya.

Kaldı ki hemen hemen her mesajımda yazmaya çalışıyorum, benim sıkıntım, sorunum başkan ile değil, yönetimdeki bazı isimler. Ama bunu her seferinde bu kadar açık yazmak istemediğimden ynetim diye genel konuşuyorum ve ne hikmetse her seferinde bu yönetime değil başkana mal ediliyor.

Her seferinde söyledim, ben ya başkan ya fatih demiyorum, ben ikisinin de bu takıma beraber hizmet etmesini istiyorum.

Bu yanlış anlaşılma umarım ortadan kalkmıştır.

ben sana itafen demedim zaten ki genel dedim, hocam bu konu hakkinda senle konusmustuk zaten simdi hatirladim. dejavu oldu sanki ya soyle yapsak olmazmi bi gidisata filan baksak ona gore de yonetimi veya forvetleri elestirsek ama objektif olarak kor gozle degil bagimli oldugumuz seyleri bir tarafa atarak, toplamda 120 dakika gibi dakika oynamis golculer gol atamiyor yenisini alalim diye harcamak ne kadar mantikli ben de onu anlamiyorum, ben su an ki kadrodan cok memnunum, yonetimin dusuncesi de fatih tekke hakkinda gecmise donmeme istegi olabilir cunku gelecegin ts sini filan yaratma istegi filan bilmiyorum iste abi birsey vardir yani fatih tekke transferi ile alakali, biraz sabir iyi yoldayiz bence.

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Garcianın tecrübesi Uefa da yarı final oynatır...
      Bir adam hiçbir zaman bir takım değildir denmişti bir ara bu forumda, ama garcia gerçekten uçurur bizi dimi

Hayatımızdaki değişkenlikler ahhhhhh

Yorum

• Garcia haberi www.haber61.net ...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki bu futbolculara ne kadar isteniyor ayrıca neden ilk tercih bu futbolcular değilde Gabric..?
          nekadar istendiğini bilemem izleme komitesi tarafından izlendi ayrıca biayı hoca belçikadan tanıyo gabriç bunlar arasında en ucuz olanıydı
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki bu futbolculara ne kadar isteniyor ayrıca neden ilk tercih bu futbolcular değilde Gabric..?
            acikcasi bia bende iyi futbolcu izlenimi birakmadi, (youtubede izledigim videolari refere aliyorum) bence baris daha iyi futbolcu benim gozumde biadan, gereksiz milyon eurolar verecegimize elimizdeki 19 yasinda ki gelecegin yetenegine biraz deger versek daha iyi olur gibime geliyor...

Yorum

• Çok karışık bir durumdayız.

Luis Garcia hem tecrübesiyle hem de ismiyle Türkiye'yi sallayacak bir oyuncu.
              Gabriç ise 2-3 sene sonra o seviyeye ulaşağına inandığım,çok yetenekli bir oyuncu.

Luis Garcia'nın transfermarkt'e göre 4 Milyon € bonservisi var..İlk bakışta almamız zor gözüküyor.

Ne diyelim Trabzonspor için kim daha çok fayda sağlayacaksa o alınsın diyorum.İkisine de hayır demem .. Tercih yapmak çok zor gerçekten aralarında.

Yorum

• yönetimin bir an önce transfer işini planlı - programlı bir şekle sokması lazım.. ünal karaman -özkan sümer bu konuda ortak hareket etmesi lazım..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok karışık bir durumdayız.

Luis Garcia hem tecrübesiyle hem de ismiyle Türkiye'yi sallayacak bir oyuncu.
                  Gabriç ise 2-3 sene sonra o seviyeye ulaşağına inandığım,çok yetenekli bir oyuncu.

Luis Garcia'nın transfermarkt'e göre 4 Milyon € bonservisi var..İlk bakışta almamız zor gözüküyor.

Ne diyelim Trabzonspor için kim daha çok fayda sağlayacaksa o alınsın diyorum.İkisine de hayır demem .. Tercih yapmak çok zor gerçekten aralarında.

Gabrici nerede seyrettiniz?

Yorum

• Garcia'ya para olsa da o ücreti vermeye cesaret edemeyebilir bence yönetim. Anlarsınız siz

Yorum

• İlk olarak lazfather61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben sana itafen demedim zaten ki genel dedim, hocam bu konu hakkinda senle konusmustuk zaten simdi hatirladim. dejavu oldu sanki ya soyle yapsak olmazmi bi gidisata filan baksak ona gore de yonetimi veya forvetleri elestirsek ama objektif olarak kor gozle degil bagimli oldugumuz seyleri bir tarafa atarak, toplamda 120 dakika gibi dakika oynamis golculer gol atamiyor yenisini alalim diye harcamak ne kadar mantikli ben de onu anlamiyorum, ben su an ki kadrodan cok memnunum, yonetimin dusuncesi de fatih tekke hakkinda gecmise donmeme istegi olabilir cunku gelecegin ts sini filan yaratma istegi filan bilmiyorum iste abi birsey vardir yani fatih tekke transferi ile alakali, biraz sabir iyi yoldayiz bence.
                      Yo gene olarak benden çıkmış gibi anlaşıldı, açıklamak istedim sadece.

Üstad inan bende takımdan memnunum, hele ki GS nin Avrupa maçından sonra, birde bu akşam sivası görelim. Biz takımı bozmadık, iskelet tamamen kaldı, 34 maç oynamış birbirini tanıyan topçular var, az çok bilirler nereye kim kaçar, kim nerde olur.

Benim de çok umudum var, ama inan eleştirmek için eleştirmiyorum. Eksiklik çok net belli. Daha düne kadar birileri forvet isteyin ama isim yani fatih demeyin diyorlardı, bende şimdi aynısını yapıyorum. Forvet istiyorum, ama 3. Bir forvet değil, Gökhan ve umutu kesebilecek gerçek bir forvet. Alınan bütün oyuncular orta saha çevresine alındı, geri 4 lü zaten sağlam, yattara daha şimdiden belki de bütün sezonu yavaş yavaş gösteriyor bize, elimizde kalıyor alanzinyo. Umarım ona bir şey olmaz.

Umut’a da gökhan’a da her zaman destek oldum, ama elimizde gerçekten çok iyi ve ileriye pas yapabilen bir orta saha var, hani herkes fatihin arkasındaki orta sahayı konuşuyor ya, aslında şimdiki orta sahanın da bundan farkı yok. Tek fark ileri uç elemanlarının atamayışı. Düşünün ligin en çok pozisyona giren takımıyız, en çok pas yapan takımıyız, en çok şut atan takımıyız ama 191 pozisyon 55 gol J Sizce de ilginç değil mi ?

Ben görevimi yapan bir taraftar olarak geçen senenin ortasından beri forvet istiyorum tanıyan okuyan bilir, en uygunu Fatihdi, almadılar, demek ki bir şey biliyorlar. Ama bunları kabul etmem bu yanlışı da kabul edeceğim, ve gün yüzüne çıkarmayacağım anlamına gelmez.

Hepimiz için hayırlı ve güzel sonuçlu bir lig olsun.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Transfer polemiklerine bambaşka bir açıdan yaklaşayım dedim.
                        Malum açılardan yaklaşan bir çok arkadaş var zira.

Dün Spor Servisi programını izlerken bir istatistik verildi.
                        Dört büyük takımın kadrolarında bulunan altyapı oyuncularının geçen sezon aldıkları sürelerle ilgili.

Tam rakamlar değil ama durum şu.

GS 2500 dakika, BJK 770 dakika, FB 500 dakika.

Trabzonspor'un ise altyapıdan gelen oyuncularının toplam süresi 1500 dakika.

Bu dakikaların çoğunda Hüseyin'in rolü yadsınmaz elbette.

Bu sene takımımızda bulunan altyapı menşeili futbolcular ise;

Tolga, Tayfun, Mustafa Yumlu, Barış ve Göksu.

Mustafa, Barış ve Göksu'dan umutluyum açıkcası.

Bu futbolculardan herhangi birinin uzun süreler alması ve takıma pozitif yönden katkılar yapabilmesi de çok önemli.

Ben Mustafa ve Göksu'ya hatta Barış'a yeni transferler gözüyle bakmak istiyorum.

Önümüzdeki yolun zorluğunu ya da kolaylığını bu isimler de belirleyecek hiç süphesiz.
                        Savunulan görüşlerin doğruluğunu ve önemini değiştirmeyecek olsa da ufak bir düzeltme yapmak gerekiyor sanırım..

Hüseyin'in geçen sezon 30 maçta ortalama 80 dakika oynadığını varsayarsak toplam oynadığı süre 2400 dakikayı buluyor...

Bu durumda Spor Servisi hesabı yaparken Hüseyin'i hesaba katmamış oluyor..

Yorum

• simdiye kadar tranzsfer için toplam 1.1 milyon dolar harcayan ve fatih tekkeyi yksek ücrtinden dolayı almayan takım bu saatten sonra transfere çok büyük bi mevla ayırmaz bence

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Gabric Olmazsa Hoca Bia'yı İsteyecek Kesin

Belçika'dan Tanıyor , Alınırsa Geleceğe Yönelik Güzel Bir Yatırım Olur .

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nekadar istendiğini bilemem izleme komitesi tarafından izlendi ayrıca biayı hoca belçikadan tanıyo gabriç bunlar arasında en ucuz olanıydı
                              bence gabriç olmayacak büyük ihtimalle diğerleri de pahalı gelir yine oldu bittiye getirip transfer yapmazlar malum alışkınlar
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Hadi Gabriç.Bekliyoruz.
                                Més Que Un Club

Yorum

Yükleniyor...
                                X