Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'un gündemindeki tek isim olan gabric için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor .
    Her İhtimale Karşın Alternatif Liste Hazırlanıyormuş . Gabric'i Aldıkdan Sonra Bonserivisi Elinde 1-2 futbolcu ile görüşeceğiz .

DHA

Yorum

• Futbolda tek doğru yoktur. Yönetimin Fatih'i almamasını şuanda yanlış olarak nitelendirenler sadece ön yargı ile hareket ediyorlar. Benmerkezcilikten kurtulmakta fayda var. Herkesin farklı görüşleri var ve illa sen haklı olacaksın diye bir durum da yok. Yanlış olanın Fatih'i isteyen taraftar mı yönetim mi olduğunu anlamanın bir yolu yok malesef. O yüzden peşin hükümlü olmayın..
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz talep ederken normal mi talep ettiniz de, normal açıklama bekliyorsunuz yönetimden?

İdarenin "istemiyorum" dediği adamı zorla gündeme soktunuz, zorla aldırmaya kalktınız !

Bu hareket ne kadar normal?

Buna karşılık hangi mantıklı cevabı bekliyorsunuz?

Siz ne kadar haddinizi aştıysanız yönetim de aynı oranda aşarak cevap verdi.

Yönetim istememesine rağmen bir oyuncuyu hangi mantık bu takıma aldırmaya çalışır?

Bunun isminin fatih olması hiçbir şeyi değiştirmez. Yönetim istemiyor.

İstemiyorsa o oyuncunun bu takıma ne faydası olacak, alındığı zaman?

Al, al, al...

İstemiyor yahu?

Daha neyin açıklamasını bekliyorsunuz?

İstemiyor. Bitti.
        Bu taraftar geçen senenin ortasından beri bağırıyor, şampiyonluk gidecekse forvetler yüzünden gidecek diye, Tekke ismi gelmeden gündeme yapacaktın hamleni, Kaldı ki bu yönetim ne zaman çıkıp dedi Fatih alınmayacak, yada istemiyoruz diye, yer yerinden oynadı, ortalık toz duman oldu ondna sonra.

Bar mı böyle dava, o zaman keseceksin kardeşim derenin suyunu baştan, çıkıp bizim değerimiz, şartlar şurtlar demeyeceksin, adamın parasına, karakterine laf atmayacaksın.

Yönetimin en üstündeki 3 isim 1-2 gün aralıklar ile çıkıp başka başka konuşmayacak, her fırsatta bu halkı çok iyi tanırım, bilirim diyeceksin, ama birşeyi kafasına taktı mı sonuna kadar gideceğini hesap etmeyeceksin.

Kusura bakma da bu taraftar saf da değil, sağmalı inek de değil.

Eğer ben maddi manevi zorluk altına giriyor, kendimi bu takıma fayda olsun diye sıkıntıya sokuyorsam, birileri de (gol atamayanlardan bahsediyorum) ben kaptanı geri isterken sıkıntıya girecek.

Erdal abi ne dedi bugün, barışın yattarata forma vermeyeceğini düşünüyorum, ama arkasında zorlamayan bir yattara olursa beklediğim gibi çıkış yapamayablir. Evet sorun da bu zaten, sen forvet almadıkça ne yazık ki birilerin paçası tutuşmuyor, nasıl olsa yer garanti devam.

» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafindan Düzenlenmistir.
        » Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Uygunsuz hareket/Yazim Kurallari)
        » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
        » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
        » Gerekli durumlarda itirazlariniz için: bordomavi@bordomavi.net
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 28.07.2009, 12:34.

Yorum

Ben kimseyi harcamadım.
          Ben taraftarın vazifesini söyledim.

Tribüne gelen taraftarın vazifesi sahadaki takıma destek vermektir. Onun kazanması için çabalamaktır.

Bunun dışında kalan işlerle uğraşırsan "ev sahibi" olma avantajı diye birşey kalmaz ortada.

Dip not geçelim, kendi canına kıymanın mantıklı bir açıklaması yoktur. Hele bir futbol maçı uğruna intahar etmenin övülmesi, el üstünde tutulması sadece kahraman ve efsane yaratma sevdasındandır.
          Yoksa mantıklı bakıldığında saçmalıktan başka birşey değildir.

Hangi durumlarda canın feda edilmesi gerektiği kitaplarda yazar.
          Bunu normal gören bir inanca da pek rastlamadım.
          Bu mantıksızlığı iyi bir şeymiş gibi göstermeyin....

Herşeyin fazlası zarardır.
          İntahar edecek derecede hasta futbol taraftarı, cidden hastadır.
          Normal bir insan değildir.
          Dediklerinin doğruluğu senin benim yaşımda ki insanlar idrak edebilir ama o çocuk ilkokula gidiyordu onun dünyasını ne sen ne ben anlayamayız
          Takım içinse canını dişine takarak oynamayan her futbolcuyu yuhlarım ben nasıl ekmek param için ter döküyorsam o da dökecek dökmezse sahada cevabını alır.
          alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
          yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen yönetim ile taraftarı aynı kefeye koyuyorsun anladığım kadarıyla. Taraftar ne kadar gerizekalı, ne kadar ahmak olursa olsun yönetimin gerizekalı, ahmak olmaya hakkı yok. Taraftar ne kadar yanlış yaparsa yapsın yönetimin bile bile yanlış yapmaya hakkı yok. Taraftarlar arasında dengesiz, iş bilmez insanlar olabilir. Ama yönetim içinde dengesiz iş bilmez yönetici olamaz, olmamalı. Biz onları en akıllılarımız diye oraya seçtik. Taraftar gibi davranacaklarsa ne anlamı var onları yönetici seçmenin. Taraftar inat etsede sen inat edemezsin, her zaman Trabzonspor'un menfaatlerini düşünmek zorundasın. Öncelikle taraftar ile yöneticilerin aynı kefede değerlendirilemeyeceğini çözmelisin.

Taraftar hangi hareketiyle istemeyi bilmiyor mesela öğrenebilirmiyim veya nasıl istenir? Zorla aldırmak derken kimin kafasına silah dayadılar. Taraftar ısrarla en makul forvet transferini istedi, bunu kendisi için değil bu takım için istedi. Ben bu talepte ve isteme biçiminde her hangi bir gariplik görmedim. Ama Fatih'in istenmemesinde ve istenmeme nedenleri arasında o kadar garip şeyler varki. Bu kadar garip şeye bu kadar sabırı yine az bulmuyorum. Buyrun bu takıma katkı yapmak, adam akıllı yöneticilik yapmak istiyorsanız adam akıllı bir forvet(sadece birşey dikkat edin) istiyoruz. Ben bunu babamın hayrı için istemiyorum. Yıllardır gönül verdiğim, uğruna uykusuz kaldığım, onca yol kat ettiğim, canımdan çok sevdiğim memleketimin takımı için istiyorum. Suçmu adam akıllı bir forvet istemek.
            Yahu istemek suç falan değil.

Ben de sağ bek istiyorum ama gündemde dahi yok.

İSteğin olmadığı zaman bunu tribüne taşımak suç... Bir taraftar için büyük suç. Çünkü zarar verdiği kendi takımı.

Dediğin gibi orası yönetim.
            İstenileni yapmak ya da yapmamak hakkını seçimle almış bir yönetim.

Taraftarın duruşunda garip olan bu olayı 4 ay boyunca gündemde tutmaktır. Yoksa istemek kabahat falan değil. İsim önermek de kabahat falan değil.

Yorum

Siz talep ederken normal mi talep ettiniz de, normal açıklama bekliyorsunuz yönetimden?

İdarenin "istemiyorum" dediği adamı zorla gündeme soktunuz, zorla aldırmaya kalktınız !

Bu hareket ne kadar normal?

Buna karşılık hangi mantıklı cevabı bekliyorsunuz?

Siz ne kadar haddinizi aştıysanız yönetim de aynı oranda aşarak cevap verdi.

Yönetim istememesine rağmen bir oyuncuyu hangi mantık bu takıma aldırmaya çalışır?

Bunun isminin fatih olması hiçbir şeyi değiştirmez. Yönetim istemiyor.

İstemiyorsa o oyuncunun bu takıma ne faydası olacak, alındığı zaman?

Al, al, al...

İstemiyor yahu?

Daha neyin açıklamasını bekliyorsunuz?

İstemiyor. Bitti.
              biz bize yeteriz dusmana gerek yok
              her seyin guzel gittigi bir ortamda
              kendi kendimize sorun yarattik
              bu sene sampiyon olmazsak yonetimin isi zor
              sanki her sene sampiyon oluyorduk
              hic kimse bardagin dolu tarafina bakmiyor
              kimse transfer icin bastirmazken
              bu yonetim devre arasinda alanzinho yu aldi
              almasa kimse bir sey demezdi
              veya o parayla bu sene alanzinho yu alsa
              super baskan olacakti ama simdi
              takimin ilk kotu gidisinde yonetime saldirmak icin bekliyoruz
              kusura bakmayin
              fatihi almadi bu baskan ama
              silva-cale-colman-selcuk-gokhan-alanzinho-song-egemen i bu yonetim aldi
              el insaf
              bir senede kadro kurdu adam
              tjikuzu yu aldi getirdiler
              kesinlikle yilin bomba transferi
              kimse bundan bahsetmiyor
              sanki bu adam gokten dustu
              yonetim akilli isler yapiyor ama maalesef biz
              bazi seyleri cok cabuk UNUTUYORUZ
              Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• hala mı fatih...eh be abi içimiz dşımız fatih oldu..her başlıkta fatih fatih...tamam bizde istiyorduk olmadı...ama uzatmanın her şeyi ona bağlamanın birde iyi bir şeymiş gibi bas bas bağırmanın ne alemi var...
                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

Ben kimseyi harcamadım.
                  Ben taraftarın vazifesini söyledim.

Tribüne gelen taraftarın vazifesi sahadaki takıma destek vermektir. Onun kazanması için çabalamaktır.

Bunun dışında kalan işlerle uğraşırsan "ev sahibi" olma avantajı diye birşey kalmaz ortada.

Sen taraftarın vazifesini söyledin ve haklısın, bir de şu bizim yönetimin vazifesini söylesen.

Yönetimin vazifesi her şeyiyle makul ve mantıklı bir transferi yapmamak mı? Yönetimin işi kendi şahsi problemleri ve çıkarları uğruna bu takımın menfaatine olan bir durumu yok etmek, engellemek mi veya istememek mi? Birde şu bizim yönetimin vazifelerini bir hatırlatsan.

Yönetimin vazifesi bas bas bağıran forvet ihtiyacını görmezden gelip, adam akıllı bir girişim içinde bulunmamak mı? Bu takımı forvet hattında alternatifsiz bırakmak mı?
                  TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Santrafor eksikliği bu kadar barizken, geçen sene boş kalelere, bire birlerde kaçan goller halâ hafızalarda iken belki de bu yüzden şampiyonluk kaçmış iken bu sorun halledilmeden yeni sezona girilir ve aynı sıkıntılar yaşanmaya devam edilirse yönetim tepkiyi haketmiştir.

Tepkinin şekli ve yöntemi tartışılır. 30 bin kişinin olduğu bir ortamda hele de Trabzon'da nasıl bir tepki gösterileceği de önceden kestirilemez.

Bu milletin karakteri, psikolojik yapısı binlerce yıldır aynıdır, kitaplara konu olmuştur. Bu insanlar böyledir. Değişimler kendiliğinden zamanla olur. O yüzden bir toplumu klavye başında oturup bu açıdan eleştirmenin hiçbir faydası yoktur.
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bak bilader son yorumların insanların kişiliklerine gidiyor. Dikkatli ol.

Öncelikle kimi dikkatli ol diye uyaracagını iyi bil

Yönetimi Fatihi almadığı için terbiyesizlikle şuçlayan kişiye söz söylemeyecekmiyiz.

Fatih Tekke biziler için bir oyuncu talebiydi ve gerçekleşmedi.Kabul edeceğiz bunu.Bundan ötesine gitmek hiç bir Trabzonspor taraftarının haddi değildir.Haddinizi haddimizi aşmayacağız.

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen taraftarın vazifesini söyledin ve haklısın, bir de şu bizim yönetimin vazifesini söylesen.

Yönetimin vazifesi her şeyiyle makul ve mantıklı bir transferi yapmamak mı? Yönetimin işi kendi şahsi problemleri ve çıkarları uğruna bu takımın menfaatine olan bir durumu yok etmek, engellemek mi veya istememek mi? Birde şu bizim yönetimin vazifelerini bir hatırlatsan.

Yönetimin vazifesi bas bas bağıran forvet ihtiyacını görmezden gelip, adam akıllı bir girişim içinde bulunmamak mı? Bu takımı forvet hattında alternatifsiz bırakmak mı?
                        bana yönetimin yaptığı yanlışlıkları anlatır mısın kardeşim? fatih olayı dışında neler var? gözümüzü karartmış neden tekke gelmedi diyoruz?elimizdekinin değerini bilemiyoruz malesef..çok değil bir sene önce albayrak yönetimi vardı...biraz insaf yahu..
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• sol tarafa yapılacak gibi transfer,forvete de direkt 11 oynayacak adam olmadıktan sonra almazlar gibime geliyor.daha çok tek santrfor sistemini denediğimizi göz önüne aldığımızda 2 tane santrfor yedek kalacaktır ki bu sayı yeterli.çift forvet oynasak bile yeter.
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son oynadığı sivas maçında ki gibi karaktersiz bi futbolla sivasta yine böyle bi futbolla 3 yiyip gelirlerse ben seni o zaman görürüm bu taraftarı bu kadar çabuk harcamayın beyler bu takım için canını verdi bu taraftar samsun yolunda giresunda bi fidan soldu hapsi bu takım için bu işi yapıp para kazanan ilk fırsatda da arkasına bakmadan kaçan adamlar için (bazı futbolcularımızı tenzi ederim) bu taraftarı harcamayın.
                            dikkatli okursan fatih arkadasim elestirme demiyor ama tribunde yapma bunu diyor, stattan ciktiktan sonra istedigin kadar yap ama stada gitmenin amaci takimi desteklemek ve mac izlemek olsun, ha yonetim oyle bir yonetimdirki herseyi eline yuzune bulastirmis, herseyi berbat etmistir ozaman yonetimi statta istifaya cagir. ama ortada da oyle birsey yok ki yonetimi protesto etmek icin tek neden fatih tekke, inatlasma ugruna propaganda anlamsiz geliyor banada . neyse ya nasil istiyorsa herkes oyle yapsin ama bana gorede mantiksiz geliyor basarisiz olmayipda basarisiz gibi gosterilmesi yonetimin...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporfan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öncelikle kimi dikkatli ol diye uyaracagını iyi bil

Yönetimi Fatihi almadığı için terbiyesizlikle şuçlayan kişiye söz söylemeyecekmiyiz.

Fatih Tekke biziler için bir oyuncu talebiydi ve gerçekleşmedi.Kabul edeceğiz bunu.Bundan ötesine gitmek hiç bir Trabzonspor taraftarının haddi değildir.Haddinizi haddimizi aşmayacağız.
                              Ben burası forumsa istediğimi söylerim, eğer saygı çercevesi dışına çıkarsam gerekli yerlerden gereki uyarıları da alırım. Benim sana gerçekleştirdiğim uyarı bana yönelik lafların yüzüden ve hala daha ısrarcıyım.

Bana haddimi bildirmek de sana ve senin gibilere kalmadı.

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hala mı fatih...eh be abi içimiz dşımız fatih oldu..her başlıkta fatih fatih...tamam bizde istiyorduk olmadı...ama uzatmanın her şeyi ona bağlamanın birde iyi bir şeymiş gibi bas bas bağırmanın ne alemi var...
                                Mevzu Fatih değil artık. Mevzu forvet. Yönetim istese de alamaz artık Fatih'i. Fatih artık gündem dışıdır.

Tek mevzu var artık forvet. Forvetten kastımız Gökhan'dan daha iyisi tabi. Sıradan bir forvet değil.
                                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

Yükleniyor...
                                X