Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Matrix Gabric Transferinde Bu Hafta Kritik Hafta Diyorsun , Garcia Haberini'de Doğruluyorsun Öyle Mi ?

Yorum

• İlk olarak mustafa yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kardeşim asıl klavyeden yetersiz demek kolay...alınan her oyuncunun bulduğunu atacağını mı düşünüyorsun...kaldı ki hoca da forvet demedi sol açık dedi... zaten tek forvet oynayacağız ve 2 tane forvetimiz var...3'sü lüks olur bana göre...
      Demek klavyeden yetersiz demek kolay, peki geçen seneden beri oynanan maçları ve hazırlık maçlarını göz önüne alarak zor olan nedir. Bizdeki forvetlerin yetersiz olduğunu görmek için ne olmamız lazım söylermisin. 2 tane forvetin var 3. sü lüks olur öylemi. İyide biz zaten 3.sünü istemiyoruz, birincisini istiyoruz. Vay anasını sayın seyirciler Umut gibi bir forvetin olursa başka birini istemek lüks olurmuş. Bizim taraftar futboldan anlar derler ya koca bir yalan. Baksanıza Umut varken başka bişr forveti istemek lüks oluyormuş. Ey Trabzonspor taraftarları sizce Umut varken başka bir forvet istemek lüks müdür. Umut İbrahimoviç ayarında bir forvet mi ki biz görmedik. Belki biz anlamıyoruzdur futboldan, forvetten.
      TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Transfer konusunu hiç takip etmiyorum sanki dışarıdan bakan birisi gibiyim ve bu kadar zamanda hala kimsenin alınamaması üzücü ve de ilginç.

Yorum

• Garcia nın hiç diilse tecrübesi var bence daha iyi.En azından nasıl adam oldugunu biliyoruz Gabrici hiç izlemedik

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sol açık ve forvette oyanayabilen bi oyuncu lazım bize gerektiğinde sol açıkta gerektiğinde forvette yararlanacağımız bi isim olmalı...
            ibrahim akın
            >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sol açık ve forvette oyanayabilen bi oyuncu lazım bize gerektiğinde sol açıkta gerektiğinde forvette yararlanacağımız bi isim olmalı...
              Valla ben artık sadece sol açık oynayabilen ya da sadece golcü transferi yapılmasını istiyorum. Alan dedik adam sol iç-sol dış dendi. En son hoca sol açık değil dedi. Engin keza yine aynı.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak H.Tolga YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ibrahim akın
                enginden fazlası var mı?

Yorum

• Garcia Fena Olmaz Aslında Ama Getirmesi Zor . Genç Olduğu İçin Gabric Ön Plan'da Tutumalı .

Garcia'da Fena Değil

Yorum

• İlk olarak H.Tolga YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ibrahim akın
                    Güzel bi seçim bitiriciliğide yüksek olanı yokmu
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Garcianın tecrübesi Uefa da yarı final oynatır...
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Matrix Gabric Transferinde Bu Hafta Kritik Hafta Diyorsun , Garcia Haberini'de Doğruluyorsun Öyle Mi ?
                        garcia hakkında şuan bilgim yok gabriç olmazsa onun alternatifleri var

garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.

gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre

Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi Bia
                        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Oldu mu Gabriç işi yoksa daha olmadı mı???
                          farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Demek klavyeden yetersiz demek kolay, peki geçen seneden beri oynanan maçları ve hazırlık maçlarını göz önüne alarak zor olan nedir. Bizdeki forvetlerin yetersiz olduğunu görmek için ne olmamız lazım söylermisin. 2 tane forvetin var 3. sü lüks olur öylemi. İyide biz zaten 3.sünü istemiyoruz, birincisini istiyoruz. Vay anasını sayın seyirciler Umut gibi bir forvetin olursa başka birini istemek lüks olurmuş. Bizim taraftar futboldan anlar derler ya koca bir yalan. Baksanıza Umut varken başka bişr forveti istemek lüks oluyormuş. Ey Trabzonspor taraftarları sizce Umut varken başka bir forvet istemek lüks müdür. Umut İbrahimoviç ayarında bir forvet mi ki biz görmedik. Belki biz anlamıyoruzdur futboldan, forvetten.
                            kusura bakma abicim ama bu takıma ibrahimovic gelse de siz gene transfer isteyeceksiniz...yahu broos'a güveniyor muyuz? güvenmek zorundayız en azından...adam forvet demedi sol açık dedi...kaldı ki hep aynısını söylüyorum ama takımım 4-4-2 oynayamıyor şimdilik dedi...sonra da forvet transferi olmadığından yönetime sallıyorsunuz...

buradaki kimsenin ts sevgisinden şüphem yok....ama bazen yaptıklarımız takımımıza zarar veriyor...

son olarak futboldan anlama işine gelirsek, ben içinde bulunduğumuz durumu açıkladım yeterli demedim...yani ben forvet yeterli demedim...ama futboldan anlamıyor oldum
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• garcia haberinin linki var mı
                              alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
                              yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                garcia hakkında şuan bilgim yok gabriç olmazsa onun alternatifleri var

garcia ya daha önce konuşulmuş ama oyuncu kabul etmemişti.

gabriç olmazsa en önemli alternatif bana göre

Razak Boukari yada Geoffrey Mujangi Bia
                                Peki bu futbolculara ne kadar isteniyor ayrıca neden ilk tercih bu futbolcular değilde Gabric..?
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Yükleniyor...
                                X