Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Klasik olucak ama bi soru soramadan edemedim.
    Orhan Samı hiç 90 dk izledin mi??

valla ben izlemedim trabzonda oynayacak kadar en azından serkan yada tayfun da daha mı iyi?bence değil.ama izleyenler iyi diyor

Yorum

• tayfun devşirme sağ bek
      serkan devşirme sağ bek
      orhan da devşirme sağ bek
      ne anladım bu işten...

Yorum

• transfer ile ilgili anketimize katılmayı unutmayın!!!!
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• youtube dan izleyin serkanimi =) üsteliik bu sene serkan veya yattaranin assist krali olmamasinin nedeni onlar degil cakma forvetlerdir
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Klasik olucak ama bi soru soramadan edemedim.
            Orhan Samı hiç 90 dk izledin mi??
            evet...
            bizim ve diğer canlı verilen maçlarda izledim..
            hayırdır niye sordun ki..

Yorum

• ankete oy verin millet.yakında tv de çıkar anketin haberleri.ts taraftarı ezici üstünlükle(bence) forvet istiyor.5.hafta olur....tüm medya;taraftar eksiği gördü,yönetim ve bross uyudu...

Yorum

• acil forvet !!!

Yorum

• ferhatın sağbek versiyonu bulunsun..
                  yavaş yavaş takıma monte edilebilir...

Yorum

• Abdurrahman , Orhan , Tayfun
                    Serkan sonuna kadar inanıyorum bu 3'ündende kat kat daha kaliteli bir sağ bek ki Abdurrahman'ı oldum olası beğenmem , Orjinal sağ bek arıyoruz denip Orhan Şam'ı da işte bu süper olur diyip örnek göstermeleride anormal bir şekilde saçma çünkü Orhan Şam aslen stoperdir. Tayfun'da bu 2'sinden iyi bir çocuk ancak bazen şuursuzca hatalarda bulunması insanın kafasını karıştırıyor vede güvensizlik bırakıyor. Serkan ise aslen Sağ kanat'tır ancak bana göre defansı ofansına göre çok çok daha iyi vede bu yüzden Sağ bek için çok ideal bir futbolcu. Ayriyetten hazırlık maçlarında hatasını göremedim ?

Yorum

• İlk olarak ziyaretci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      orhan sam konusunda ben de katilmiyorum ama Abdurrahman Dereli icin ayni gorusteyim gereksiz
                      Abdurrahmanı şahsen bende begenmiyorum bana göre gereksiz..
                      İlk olarak 61imhotep61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      valla ben izlemedim trabzonda oynayacak kadar en azından serkan yada tayfun da daha mı iyi?bence değil.ama izleyenler iyi diyor
                      Abi yorumun biraz saçma olmamış mı??
                      İzlemedim ama bence Serkan ya da Tayfundan iyi degil...

Ben ligde bircok macını izledim sadece bu sezon degil Önce de izlemiştim Giray alındıgında keşke Orhan da alınsa diyordum ama olmadı..
                      Umit milli olarak 3 4 mac izledim kaptan olarak cıkmıstı maça..

Orhanı anlatmaya gelirsek Defansif olarak Serkan ve Tayfun ile kıyaslanamıcak kadar iyi,hatta defansif olarak Türkiyede en iy sag bek diyebilirim..
                      Ofansif acıdan bakarsak bana göre cok iyi bazıları teknik olmamasından bahsediyor ama bana göre ofans da Cale gibi bi oyuncu,her ataga cıkıyor,Caleden daha aktif ve Serkan ile Tayfun gibi yerini yadırgamıyor..
                      Bitmez tükenmez bi enerjiye sahip,Tayfun ve Serkan ile kıyaslanması bu adama hakaret olur bana göre...

Serkan zaten sag bek degil bekte yapamıyor bunu herkes görüyor,Tayfun içinn asıl mevkisi stoper deniyor ama bana göre Tayfunun mevkisinin onemi yok meslegi Futbol olmamalıydı..
                      Elimizde gercek bi sag bek yok iken medyada İlhan Cavcav Tayfunu istiyor haberleri cıkıyorken Tayfun+para ile Orhan transferi cok mantıklı olur...

Emin olun Cale varken sol kanatta nasıl sıkıntımız yok ise Orhan var iken sag tarafta da olmaz..

Yorum

• Forvet fark atacak gibi gözüküyor, şuanda çok sayıda kişi oy kullanmamış ama gözle görülür bir şekilde forvet diğerlerini sollamış fırtına gibi gidiyor
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet...
                          bizim ve diğer canlı verilen maçlarda izledim..
                          hayırdır niye sordun ki..
                          Orhan Sam hakkında yazdıklarını gerçekci bulmadıgımdan sordum..

Yorum

• Lig başlayacak hala tutturdular bi Gabriç gidiyolar ne diyim size yönetim bilmemki...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Ayriyetten ankette her ne kadar bundan önceki mesajlarımda hep 1.sırada sol kanat eksik diyor olsaydımda şu son Bochum maçından sonra fikrimi değiştirdim vede en önemli eksik forvet bence.

Yorum

• İlk olarak S.DEMİRCİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                orhan şam,abdurrahman dereli gibi isimler sağbeke alınacaksa serkanveya tayfun oynayabiir...
                                sıradan adamlar bunlar..
                                klasik olacak..
                                yavuz selimde çok var...
                                dün maçı izleyenler abdurrahman'ı görmüşlerdir,tayfun bile 10 çeker abdurrahman'a.hele bir ara sola hayrettin gelsin diyenler vardı,dün iyice görmüşlerdir herhalde.
                                ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Yükleniyor...
                                X