Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Trabzonspor'un kamp kafilesi başkanı Halil İbrahim Akçay, 2009-2010 futbol sezonunun ciddi ve önemli geçeceğini belirterek, Trabzonspor'un da bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Trabzonspor, 2009-2010 sezonu öncesi Türkiye'deki kamp çalışmalarını yapmak üzere Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'ndeki Isparta Sirene Davraz Mountain Sport Resort Oteli'nde kampa girdi.

Kafileyle birlikte otele gelen Halil İbrahim Akçay, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kampa yeni başladıklarını ve yeni bir kafileyle otele geldiklerini belirten Akçay, hazırlık çalışmalarına da yarın başlayacaklarını söyledi. Akçay, ''Sezonun çok ciddi ve önemli geçeceğini düşünerek biz de ciddi bir hazırlık kampı için start veriyoruz. Allah kısmet ederse, buradaki hazırlık kampından sonra ikinci etap olan Hollanda'ya geçeceğiz'' dedi.

Yabancı oyuncuların kampa daha sonra katılacaklarını dile getiren Akçay, transferler konusundaysa, ''Trabzon çok büyük bir camia olduğu için transfer hiçbir zaman bitmez. Her an herşey olabilir. Bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Zaten biraz sonra önemli transferimiz olan arkadaşımız kampa katılacak, yoldalar zaten. Transfer çalışmalarımız devam edecek.''

maraton.com.tr
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hoca ne dedi ??? Takimima göre sistem olacak !

ILa 4-4-2 diye bisi yoook
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu sezon geçen sezondan daha çekişmeli geçecek gibi...fatih te kadroya katılırsa yine şampiyonluğa oynayacağımızı düşünüyorum
        YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "TRANSFERLER DEVAM EDECEK"

Trabzonspor'un kamp kafilesi başkanı Halil İbrahim Akçay, 2009-2010 futbol sezonunun ciddi ve önemli geçeceğini belirterek, Trabzonspor'un da bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüğünü söyledi.

Trabzonspor, 2009-2010 sezonu öncesi Türkiye'deki kamp çalışmalarını yapmak üzere Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'ndeki Isparta Sirene Davraz Mountain Sport Resort Oteli'nde kampa girdi.

Kafileyle birlikte otele gelen Halil İbrahim Akçay, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Kampa yeni başladıklarını ve yeni bir kafileyle otele geldiklerini belirten Akçay, hazırlık çalışmalarına da yarın başlayacaklarını söyledi. Akçay, ''Sezonun çok ciddi ve önemli geçeceğini düşünerek biz de ciddi bir hazırlık kampı için start veriyoruz. Allah kısmet ederse, buradaki hazırlık kampından sonra ikinci etap olan Hollanda'ya geçeceğiz'' dedi.

Yabancı oyuncuların kampa daha sonra katılacaklarını dile getiren Akçay, transferler konusundaysa, ''Trabzon çok büyük bir camia olduğu için transfer hiçbir zaman bitmez. Her an herşey olabilir. Bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Zaten biraz sonra önemli transferimiz olan arkadaşımız kampa katılacak, yoldalar zaten. Transfer çalışmalarımız devam edecek.''

maraton.com.tr
          arkada kalmasin
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• 4-2-3-1 olacak o halde sistem hele şu oyuncu transferleri tamamlansın en baba kadroyu çıkarıcam..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hoca ne dedi ??? Takimima göre sistem olacak !

ILa 4-4-2 diye bisi yoook
              bu takımla sistemde çok zor! yattara ve alanzinho aynı anda oynaması çok zor..benim düşüncem böyle..bekleyelim görelim...en az 3 yabacımız satılır...
              poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bu takımla sistemde çok zor! yattara ve alanzinho aynı anda oynaması çok zor..benim düşüncem böyle..bekleyelim görelim...en az 3 yabacımız satılır...
                bu durumda yattara satılsın alanzinho kalsın bence

Yorum

• arkadaslar bence song kalmali cok tecrubeli ve iyi bir oyuncu
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• son birkac macta hatasi oldu diye boyle bir oyuncu gonderilmemeli
                    takima katkisi buyuk oldu
                    kirk yillik trabzonlu gibi uyum saglamisti
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Listemdeki bir adam daha transfer oldu Ümit Tütüncü Antep'de
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• sağbek hamlesi yapılır diye umuyorum zira tayfun ve serkan'la bu iş yürümez...
                        poetricus

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar bence song kalmali cok tecrubeli ve iyi bir oyuncu
                          yabancı kontanjanını açmak lazım isaac gitsin yattara Türk olsun song kalsın

Yorum

4-2-3-1 de olabilir vs. ynai herey olabilir ama hoca illa 4-4-2 oynatacak diye bisi yok demek istyiorum
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

sağbek hamlesi yapılır diye umuyorum zira tayfun ve serkan'la bu iş yürümez...
                              Hamza Misir

Sa
                              ğbek Serkan Mı?
                              Mahmut Aksu ile telefonda görüştüm.
                              ‘Bu takıma sağbek alınmayacak mı?’ diye sordum.
                              Aksu, yeniden anlaşma yapılan Serkan Balcı’yı adres gösterdi.
                              Geçen yıl İhsan Alioğlu ile böyle bir görüşme yapmıştım.
                              Serkan, Tayfun ve Ferhat’ı bana örnek vermişti.
                              Ancak bu 3 oyuncudan da bir sağbek olmadı.
                              Trabzonspor’un eksik mevkilerini herkes biliyor.
                              Tamam, yeni hoca maç kasetlerini izledi eksikleri söyleyecek.
                              Ancak bu takımın devşirme değil hakiki bir sağ kenara ihtiyacı var.

taka

...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• kalmasi gereken yabancilar:

song
                                alanzinho
                                yattara
                                cale
                                syvla

digerleri gidebilir sakincasi yok bence

Yorum