Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu an lig tv futbol life da Özer, Eren ve Bilal var. Lig biter bitmez İstanbul'a gelmişler. Sadece tatile gelmemiştir heralde. İstanbul'a transfer olmayı istermişmiş...
    All gave some;
    Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• LigTv'yi kapattırdım, o akşam Özer LigTv'de. Şansa bak..

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eğer özer TRABZON SPORa gelmek isteseydi gelirdi kimse tutamazdı onu. Bıraksın yok zamanında çok uğraştım falan filanları. Şimdi ne değişti şimdi niye gelmek istemiyorsun demek hikayeymiş amacı kendini parlatmak yok kariyermiş falan filan. Ben şahsen istemiyorum bu topcuyu top toplayıcısı olarak bile
        abicim zamanında gelseydi ne ya adam bonservisini kendi parasıyla alacak değil ya yönetim onun için zamanında ne işe yaramaz adamlara verdiği paranın yarısını verseydi şu an yattara değil özerdi takımın yıldızı seneye uefa da oynatıp ingiltereye 15milyon euroya satardık ama kaçan balık büyük olacak
        EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
        KAZIM KOYUNCU
        MEHMET DALMAN

Yorum

• Arkadaslar bendede bi karamsarlik hakim ama yerli hocaya karar kilindigina göre transferlerimizde kesinlesdi. Cünkü yerli hocaya o kadar cok yetki yerilmez olanlarla yetinmesi istenir dogal olarak cünkü görebilecekleri en iyi kadroya geciyorlar obir anadolu takimlarina kiyasen.
          Yabanci hoca olsaydi onun istedikleri alinmaliydi.
          Bakalim hoca yakinda aciklanir bende hemen arkasindan yeni tranferlerde.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1-Fatih tekke
            2-Özer hurmacı
            3-murat ceylan
            4-engin baytar
            5-Orhan şam

bunlar alınsın yeter
            imzamı atarım altına satılacaklar artı 7milyon euroya alırız bunları
            KAZIM KOYUNCU
            MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              imzamı atarım altına satılacaklar artı 7milyon euroya alırız bunları
              tek yattarayı satsan o listedekileri alırsın para kalır bi de..

Yorum

• Fatih Tekke
                Özer Hurmacı
                Orhan Şam
                Ön Libero

ve alınacaksa Mehmet Topuz.

Özer artık zor gibi görünüyor.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Şenol Güneş’ten umut kesildi ancak rota yine de yerli hocada!..

Lig TV muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre teknik direktör konusuyla bizzat ilgilenen Başkan Sadri Şener’in bu transferi yarın bitirebileceği öğrenildi!..

FC Seoul’un Şenol Güneş’i bırakmak istememesi üzerine yeni arayışlara yönelen bordo mavililerin, 3 yerli teknik direktörü gündemine aldığı belirtildi.

Trabzonspor Yönetimi’nin, Ankaraspor’dan ayrılan Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Samet Aybaba ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme yenilemesine rağmen Abdullah Avcı’yı gündemine aldığı ve yarın yapılacak görüşmelerden sonra büyük bir ihtimalle yeni hocanın açıklanacağı gelen haberler arasında.
                  [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tek yattarayı satsan o listedekileri alırsın para kalır bi de..
                    doğru diorsun kardeşim ama arkadaş mehmet topuzu yazmamış die yattarayı satmadım mehmet topuzuda yaz listeye yattarayıda satarsın 7milyon euroda cepten koyarsın takım 2yılda 2kupa kazanır en az biri lig kupası olur bu 3 ezik takıın taraftarıda bize en son ne zaman şampiyon oldunuz diemez ama yönetimin böyle bi planı warmı bence yok 2gündür çok karamsarım bu gidişle finallere çalışamicam haftaya kadar açıklansada hoca ve transferler rahat rahat ders çalışsam
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke
                      Özer Hurmacı
                      Orhan Şam
                      Ön Libero

ve alınacaksa Mehmet Topuz.

Özer artık zor gibi görünüyor.
                      on libero yazan yere bigliayı ve bu adamları alırsak hayalimdeki kadro kurulmus oluyor ozer,mehmet farketmez...

.............slyva..............
                      orhan....giray...egemen...cale
                      ..........biglia...colman.........
                      ...mehmet.........alanzinho
                      .........gokhan...tekke...

kadroya bak be

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Şenol Güneş’ten umut kesildi ancak rota yine de yerli hocada!..

Lig TV muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre teknik direktör konusuyla bizzat ilgilenen Başkan Sadri Şener’in bu transferi yarın bitirebileceği öğrenildi!..

FC Seoul’un Şenol Güneş’i bırakmak istememesi üzerine yeni arayışlara yönelen bordo mavililerin, 3 yerli teknik direktörü gündemine aldığı belirtildi.

Trabzonspor Yönetimi’nin, Ankaraspor’dan ayrılan Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Samet Aybaba ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme yenilemesine rağmen Abdullah Avcı’yı gündemine aldığı ve yarın yapılacak görüşmelerden sonra büyük bir ihtimalle yeni hocanın açıklanacağı gelen haberler arasında.
                        aykut kocaman efendi ertuğrul sağlamla ortak yanları çok var o olsa fena olmaz samet aybabada iii adam ve ii hoca abdullah avcıyu pekte ilgi çekici gelmedi bana yıllardır yenide sözleşme yaptı aykut kocaman a fenerde görev verilio kabul eder die düşünüorum elimizde war samet aybaba ve yerlinin yerlisi giray bulak off puff yaw
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

• -------------------sylva------------------
                          orhan şam-----paulo----egemen----cale---
                          ------------------------------------------
                          ---------------appiah(olmadı benzeri)-----
                          ------m.topuz-----selçuk------özer ------
                          -----------------alanzinho----------------
                          -----------------------------------------
                          -----------------gökhan------------------

yorumlara ve öneriler açığım bekliorum
                          KAZIM KOYUNCU
                          MEHMET DALMAN

Yorum

• Ja Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
                            Suan Ankarasporun istedigi miktar 5 (bes !!!) Milyoun €. Takas Makas'da istemiyorlar. Hadi versin bakalim bizim Yönetim o parayi verebiliyormu. Fenerin bütcesi yetiyor. Adamlar Parayi verebiliyorlar. Simdi siz Özer yerinde olsaniz, Ankaraspor'da kalip Kariyerinizi mi sonlandirisiniz yoksa Fener'e gidip ordan Avrupa'ya mi acilmak istersiniz?

ÖZER, Kurban olurum sana. Fenerbahce'ye git. Dünya Star'i ol !!!!

Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!
                            2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ja Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
                              Suan Ankarasporun istedigi miktar 5 (bes !!!) Milyoun €. Takas Makas'da istemiyorlar. Hadi versin bakalim bizim Yönetim o parayi verebiliyormu. Fenerin bütcesi yetiyor. Adamlar Parayi verebiliyorlar. Simdi siz Özer yerinde olsaniz, Ankaraspor'da kalip Kariyerinizi mi sonlandirisiniz yoksa Fener'e gidip ordan Avrupa'ya mi acilmak istersiniz?

Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!
                              Herşey tamam da sonuncu cümle olmamış...Fenerbahçeye gidip te dünya starı olan???
                              Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ja Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?

kardeşim ağzından bal damlamış helal olsun sana ben de defalarca yazdım ama anlayan oldumu pek olmadı herkes görecek özer fenerde ne kadaer başarlı olacak ersun yanalı istemesi yönetim hataları yüzünden elimizden büyük bi yıldız kaydı gitti yapıcak bişey yok en fazla 3 sene sonra avrupa izleyip göreceğiz
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X