Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben bu adamın nasıl biri olduğunu çok merak ediyorum hiç izleyemedim adamı..
    ben izledim teknigi süper frikileride iyi bari kaleyi tutduruiyo selcuk gibi degil

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      zafer yeleni izleyin görün vallahi ben 1ci ligdeyken seyretmisidm müthis bi teknigi var bide iyi firkikci ;-) ben olumu referans verdim 2 ay da antreman yapdimi tam hazir olur
      zafer yelen konusunda sana katılıorum çok ii tekniği war zaten bundesligada adam 10numarasıydı rostockun ama bizle anıldı geldi gitti rostock sildi onu sakatlık falan kötü sezon geçirdi ama girer bi frikik atar çok maç kurtarır bence çok olumlu transfer
      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
      KAZIM KOYUNCU
      MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        heh yattara buldum seni bende senin giibi düşünüorum yönetim konusunda yöneticilerde değişikler olucak ama bu ne seviyede olur bilmiorum gelelim özere
        özerde bizi para icin satacak iste

Yorum

• ALONE8161 engin bence bize özerden daha faydali olur

Yorum

özerde bizi para icin satacak iste
            kardeş ismin ne söylersen yattara demim sana hep benimki dursun bu arada özer bizi paraya satmadı bence biz özeri paraya sattık diorum sen gerçekten inanıormusun 3eziklerle enginle abdurrahmanla hüseyinle umutla yarışabileceğimize ?
            KAZIM KOYUNCU
            MEHMET DALMAN

Yorum

kardeş ismin ne söylersen yattara demim sana hep benimki dursun bu arada özer bizi paraya satmadı bence biz özeri paraya sattık diorum sen gerçekten inanıormusun 3eziklerle enginle abdurrahmanla hüseyinle umutla yarışabileceğimize ?
              bu takıma özer şart ilk yarı ankarasporu taşıdı ikinci yarı saktlandı ankaraspor ancak 4 galibiyet alabildi.
              Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
              Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
              .................Yenişehirli Avni

Yorum

tamam bak ben eskişehir sivas maçında izledim çok beğendim engini sonra daha dikkatli izledim gerçekten yetenekli ama kabul etmek lazım sorunlu adam ha başarılı olamaz demiorum ama şuda bi gerçekki özer bence enginden daha ii ve daha mücadeleli ve daha çok yönlü bi futbolcu
                KAZIM KOYUNCU
                MEHMET DALMAN

Yorum

benim ismim Orhan
                  hüseyin gidiyo zaaten Özeri iyi topcu ama demek istedigim zaaten bize gelmicek ondan real bakmak lazim olaya ondan engini alabilriirz ama özere 6 miliion verip almayiz hayatda....sence sol kanata De Marius Beasleyi alsak nasil olur

Yorum

bu takıma özer şart ilk yarı ankarasporu taşıdı ikinci yarı saktlandı ankaraspor ancak 4 galibiyet alabildi.
                    altına imzamı atarım bu sezon ilk yarıda ankarapsor beşiktalın üzerindemiydi evet bu sezon kim şampion oldu beşiktaş ankaraspor nerde... özer ilk yarı wardı 2. yarı sakat tartışmaya gerek yok katkısını belki daum dik kafalık yapıp istemezse biz alırız ama almancı diede isteyedebilir
                    KAZIM KOYUNCU
                    MEHMET DALMAN

Yorum

• hüseyin büyük ihtimal gidiyor onun bölgesine oyunu iki yönlü oynayabilen güçlü kuvvetli tabiri caizse ayıboğan gibi bir adam almalıyız
                      Dallas Mavericks
                      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

benim ismim Orhan
                        hüseyin gidiyo zaaten Özeri iyi topcu ama demek istedigim zaaten bize gelmicek ondan real bakmak lazim olaya ondan engini alabilriirz ama özere 6 miliion verip almayiz hayatda....sence sol kanata De Marius Beasleyi alsak nasil olur
                        kardeş 6 milyon euro şu ligde transfer olacak adamlardan bi tek topuza verildi oun içinde ülke çalkalanıo özerin hep edeceği 4 milyon euro fener devreye girmeze 3 bilemedin 3buçuğa alırız özere 6 vereceğimize gökdenzi fatihi satmazdık onlar hikaye 3 buçuğa alırız fener devreye girmezse ama göüorumki yönetimde ciddi maddi sıkıntı war beasley derken bu psvde oynuordu bi ara şimdi nerde bilmiorum onumu diorsun galiba ingiltereye gittydi o adamsa ii adamdı amerikalıydı ama bizimkiler gündeme getirirmi bilmiorum
                        KAZIM KOYUNCU
                        MEHMET DALMAN

Yorum

altına imzamı atarım bu sezon ilk yarıda ankarapsor beşiktalın üzerindemiydi evet bu sezon kim şampion oldu beşiktaş ankaraspor nerde... özer ilk yarı wardı 2. yarı sakat tartışmaya gerek yok katkısını belki daum dik kafalık yapıp istemezse biz alırız ama almancı diede isteyedebilir
                          Fenerbahce kacirmaz onu ve soradanda senin ona verdiign Yildiz söner

Yorum

2milyon + isaac a bu iş hallolur mesele özeri iknada tutturdu istanbula gidecem diye
                            Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
                            Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
                            .................Yenişehirli Avni

Yorum

2milyon + isaac a bu iş hallolur mesele özeri iknada tutturdu istanbula gidecem diye
                              yanlışın var ozer tutturmadı istanbula gidicem diye t4k caresi istanbula gitmek oldugu için istanbula gidicem dedi...
                              adamı trabzonspor istemiyor sadece istanbul istiyor adam tabiki istanbula gitmek isticek...
                              sen ozerin kulubuyle anlaş ozer gelmeye dunden razıdır...

Yorum

yok walla ben iddia ediorum özerin gönlü hala bizde ama ilgisizlikten bıktı çünkü kaç sezondur yönetim transfer etmek için bişey yapmadı sonuçta geleceğini düşünek zorunda ben kızmıorum yönetim isterse bu transferi bitirebilir ve yılın transferi olur topuz 1 sene kendine gelemez zaten ayrıca ankaraspr dün beşiktaştan aydın karabulutu aldı sol açık için demekki özer gözden tamamen çıkarılmış duygu sömürüsü yapıp özerin aklını çelmeliyiz
                                İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahce kacirmaz onu ve soradanda senin ona verdiign Yildiz söner
                                orhan kardeşim iddiaya giriormusun özer fenerden doğru avrupaya gider?diorum ben yıldızına bişey olmaz diorum büyük yetenek ayrıca
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X