İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezafer yeleni izleyin görün vallahi ben 1ci ligdeyken seyretmisidm müthis bi teknigi var bide iyi firkikci ;-) ben olumu referans verdim 2 ay da antreman yapdimi tam hazir olurEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleheh yattara buldum seni bende senin giibi düşünüorum yönetim konusunda yöneticilerde değişikler olucak ama bu ne seviyede olur bilmiorum gelelim özereözerde bizi para icin satacak iste
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözerde bizi para icin satacak iste
benimki dursun bu arada özer bizi paraya satmadı bence biz özeri paraya sattık diorum sen gerçekten inanıormusun 3eziklerle enginle abdurrahmanla hüseyinle umutla yarışabileceğimize ?
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş ismin ne söylersen yattara demim sana hepbenimki dursun bu arada özer bizi paraya satmadı bence biz özeri paraya sattık diorum sen gerçekten inanıormusun 3eziklerle enginle abdurrahmanla hüseyinle umutla yarışabileceğimize ?
Sanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş ismin ne söylersen yattara demim sana hepbenimki dursun bu arada özer bizi paraya satmadı bence biz özeri paraya sattık diorum sen gerçekten inanıormusun 3eziklerle enginle abdurrahmanla hüseyinle umutla yarışabileceğimize ?
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
benim ismim Orhan
hüseyin gidiyo zaaten Özeri iyi topcu ama demek istedigim zaaten bize gelmicek ondan real bakmak lazim olaya ondan engini alabilriirz ama özere 6 miliion verip almayiz hayatda....sence sol kanata De Marius Beasleyi alsak nasil olur
Yorum
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takıma özer şart ilk yarı ankarasporu taşıdı ikinci yarı saktlandı ankaraspor ancak 4 galibiyet alabildi.EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim ismim Orhan
hüseyin gidiyo zaaten Özeri iyi topcu ama demek istedigim zaaten bize gelmicek ondan real bakmak lazim olaya ondan engini alabilriirz ama özere 6 miliion verip almayiz hayatda....sence sol kanata De Marius Beasleyi alsak nasil olurEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtına imzamı atarım bu sezon ilk yarıda ankarapsor beşiktalın üzerindemiydi evet bu sezon kim şampion oldu beşiktaş ankaraspor nerde... özer ilk yarı wardı 2. yarı sakat tartışmaya gerek yok katkısını belki daum dik kafalık yapıp istemezse biz alırız ama almancı diede isteyedebilir
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtına imzamı atarım bu sezon ilk yarıda ankarapsor beşiktalın üzerindemiydi evet bu sezon kim şampion oldu beşiktaş ankaraspor nerde... özer ilk yarı wardı 2. yarı sakat tartışmaya gerek yok katkısını belki daum dik kafalık yapıp istemezse biz alırız ama almancı diede isteyedebilirSanman ki taleb-i devlet ü câh etmeye geldik
Biz âleme bir yâr için âh etmeye geldik
.................Yenişehirli Avni
Yorum
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2milyon + isaac a bu iş hallolur mesele özeri iknada tutturdu istanbula gidecem diye
adamı trabzonspor istemiyor sadece istanbul istiyor adam tabiki istanbula gitmek isticek...
sen ozerin kulubuyle anlaş ozer gelmeye dunden razıdır...
Yorum
-
İlk olarak Pro-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2milyon + isaac a bu iş hallolur mesele özeri iknada tutturdu istanbula gidecem diye
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahce kacirmaz onu ve soradanda senin ona verdiign Yildiz sönerEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
Yorum