Şu an lig tv futbol life da Özer, Eren ve Bilal var. Lig biter bitmez İstanbul'a gelmişler. Sadece tatile gelmemiştir heralde. İstanbul'a transfer olmayı istermişmiş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer özer TRABZON SPORa gelmek isteseydi gelirdi kimse tutamazdı onu. Bıraksın yok zamanında çok uğraştım falan filanları. Şimdi ne değişti şimdi niye gelmek istemiyorsun demek hikayeymiş amacı kendini parlatmak yok kariyermiş falan filan. Ben şahsen istemiyorum bu topcuyu top toplayıcısı olarak bileEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
Arkadaslar bendede bi karamsarlik hakim ama yerli hocaya karar kilindigina göre transferlerimizde kesinlesdi. Cünkü yerli hocaya o kadar cok yetki yerilmez olanlarla yetinmesi istenir dogal olarak cünkü görebilecekleri en iyi kadroya geciyorlar obir anadolu takimlarina kiyasen.
Yabanci hoca olsaydi onun istedikleri alinmaliydi.
Bakalim hoca yakinda aciklanir bende hemen arkasindan yeni tranferlerde.
Yorum
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Fatih tekke
2-Özer hurmacı
3-murat ceylan
4-engin baytar
5-Orhan şam
bunlar alınsın yeterimzamı atarım altına satılacaklar artı 7milyon euroya alırız bunları
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleimzamı atarım altına satılacaklar artı 7milyon euroya alırız bunları
Yorum
-
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Şenol Güneş’ten umut kesildi ancak rota yine de yerli hocada!..
Lig TV muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre teknik direktör konusuyla bizzat ilgilenen Başkan Sadri Şener’in bu transferi yarın bitirebileceği öğrenildi!..
FC Seoul’un Şenol Güneş’i bırakmak istememesi üzerine yeni arayışlara yönelen bordo mavililerin, 3 yerli teknik direktörü gündemine aldığı belirtildi.
Trabzonspor Yönetimi’nin, Ankaraspor’dan ayrılan Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Samet Aybaba ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme yenilemesine rağmen Abdullah Avcı’yı gündemine aldığı ve yarın yapılacak görüşmelerden sonra büyük bir ihtimalle yeni hocanın açıklanacağı gelen haberler arasında.[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek yattarayı satsan o listedekileri alırsın para kalır bi de..EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke
Özer Hurmacı
Orhan Şam
Ön Libero
ve alınacaksa Mehmet Topuz.
Özer artık zor gibi görünüyor.
.............slyva..............
orhan....giray...egemen...cale
..........biglia...colman.........
...mehmet.........alanzinho
.........gokhan...tekke...
kadroya bak be
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Şenol Güneş’ten umut kesildi ancak rota yine de yerli hocada!..
Lig TV muhabiri Can Karyağdı’nın haberine göre teknik direktör konusuyla bizzat ilgilenen Başkan Sadri Şener’in bu transferi yarın bitirebileceği öğrenildi!..
FC Seoul’un Şenol Güneş’i bırakmak istememesi üzerine yeni arayışlara yönelen bordo mavililerin, 3 yerli teknik direktörü gündemine aldığı belirtildi.
Trabzonspor Yönetimi’nin, Ankaraspor’dan ayrılan Aykut Kocaman, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Samet Aybaba ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme yenilemesine rağmen Abdullah Avcı’yı gündemine aldığı ve yarın yapılacak görüşmelerden sonra büyük bir ihtimalle yeni hocanın açıklanacağı gelen haberler arasında.EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
-------------------sylva------------------
orhan şam-----paulo----egemen----cale---
------------------------------------------
---------------appiah(olmadı benzeri)-----
------m.topuz-----selçuk------özer ------
-----------------alanzinho----------------
-----------------------------------------
-----------------gökhan------------------
yorumlara ve öneriler açığım bekliorumEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
Ja Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
Suan Ankarasporun istedigi miktar 5 (bes !!!) Milyoun €. Takas Makas'da istemiyorlar. Hadi versin bakalim bizim Yönetim o parayi verebiliyormu. Fenerin bütcesi yetiyor. Adamlar Parayi verebiliyorlar. Simdi siz Özer yerinde olsaniz, Ankaraspor'da kalip Kariyerinizi mi sonlandirisiniz yoksa Fener'e gidip ordan Avrupa'ya mi acilmak istersiniz?
ÖZER, Kurban olurum sana. Fenerbahce'ye git. Dünya Star'i ol !!!!
Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJa Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
Suan Ankarasporun istedigi miktar 5 (bes !!!) Milyoun €. Takas Makas'da istemiyorlar. Hadi versin bakalim bizim Yönetim o parayi verebiliyormu. Fenerin bütcesi yetiyor. Adamlar Parayi verebiliyorlar. Simdi siz Özer yerinde olsaniz, Ankaraspor'da kalip Kariyerinizi mi sonlandirisiniz yoksa Fener'e gidip ordan Avrupa'ya mi acilmak istersiniz?
Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJa Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
Yorum