Yalan söyleyecek hali yoktur ya abdurrahman kulübümüze hayırlı olsun diyelime ama engine soğuk bakanlardanım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de bir takıma döneceğine ihtimal vermiyorum. Oldu ki geldi, ben ilk tercihinin İstanbul takımlarından biri olacağını düşünüyorum. Zor Tuncay, çok zor Adem abi.
Tuncay'ı bu saatten sonra Arsenal'den aşağısı kesmez.
Gelse yemişim Topuz'u.Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak Mira_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnginle beraber psikiyatrist istiyorum.
Yaptıklarım bir hataydı.Bir daha böyle birşeyi görmeyeceksiniz dedi.
Zaten TRABZONSPOR'da bu tür şeyler yapmaya cesaret de edemez.Bence çok iyi bir transfer oldu
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse söylemedi.Abdurrahman'ın Sivas'la sözleşmesi bitmişmiydi?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
apo da geldiyse...
..............slyva..............
apo.....giray...egemen..cale
..............colman(selcuk)..............
mehmet...................xxxxxx
................alanzinho..........
...........tekke...gokhan.......
Mehmet topuzu da aldıgımızı varsayarsak fatih ve bi orta saha transferi ile as kadroda transferi tamamlarız..
ama benim anlamadıgım bişi var
2 yedek kaleci
ferhat
zafer
barıs
bruls
ceyhun
yedek forvet
tayfun
engin baytar
stoper alınırsa giray
orta saha alınırsa colman ya da selcuk
bu yedekler biraz lüks degiller mi...
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHobaley.. Tey tey tey..
Sevindirik oldum şimdi.
İkisi de istediğim oyunculardandı. Umarım bordo mavi formayı giyerler, Avni Aker'e çıkarlar.Okumuşsundur herhalde
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivas'la bir yıllık sözleşme imzaladı..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Mehmet Topuz haberide net değilmişOkumuşsundur herhalde
trabzonlucocuk;
Öyle bir madde varsa daha güzel olur. Olmazsa da, Sivasspor oyuncuları elinde tutmaya çalışmıyor. En azından ben öyle bir görüntü sezinledim.. Bilica, İbrahim Dağaşan... Abdurrahman'da alınabilir haliyle. Değerini verirsek, neden olmasın...
Yorum
Yorum