Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne kadar öveni olsa da ben Abdurrahman'ı izlediğim maçlarının hiç birinde beğenmedim. İlla Trabzonlu diye alacaksak Aykut'u alalım.

Topuz'a da alacaklarsa 4 Milyon Euro'dan fazla para vermezler umarım. Gökhandan aldıkları para yeter Kayseri'ye.

Özer'i Topuz'a tercih edenlerdenim...
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      alone8161 tarafından yazılan
      -------------------sylva------------------
      orhan şam-----paulo----egemen----cale---
      ------------------------------------------
      ---------------appiah(olmadı benzeri)-----
      ------m.topuz-----selçuk------özer ------
      -----------------alanzinho----------------
      -----------------------------------------
      -----------------gökhan------------------

güzel kadro fatih tekke olmalı özer hariç ben istanbulu istiyorum dedi lütfen arkadaşlar artık şu özerden bahsetmeyelim
      topuzda dün beşiktaş yada fenerde olabilir dedi sonra gs ile trabzonda olabilir dedi gs ili bizi ikinci planda ssöyledi zaten bu kadro bi araya gelmez bana kalırsa orhan şam yerine abdurrahmanı alır bizimkiler orhan şam hiç gündemde yok zaten tekkeyi bende çok istiyorum ama yönetim istemiormuş arık bende bıktım tekke tekke demekten ayrıca faty papy i geçen sezon 10 maçta oynatsaydık şimdi appiah aurelio kalitesinde adam aramaya gerekte yoktu
      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
      KAZIM KOYUNCU
      MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kaynak forumun yanindaki nihat ustada calisan elemanlar tesislerin hemen yani oldu icin futbolcular sabah aksam orda ve kayserili ragib basdag trabzonlu olunca öyle demis topuzun annesi istanbul takimlarini istemiormus trabzonu arastiriormus ve yüzde 80 topuz tmm mi öyle dediler bide onur recep kivrak icin bursaya gitceni söylediler
        dünde yazmistim bügünde yazim kanyagim haberi budur
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Güzel kardeşim Benim anlatmak istediğim sanırım yanlış anlaşıldı. Ben Özer'e bize gelmediği için kızgın filan değilim aslam benim söylemek istediğim sağda solda ağlamasın beni almadılar diye yok şöyle oldu yok böyle oldu.. Biz zamanında fatih tekkeyi kovduk bu takımdan ağlaya ağlaya gitti ama sonra gelmedi mi? Özer Kaptandan daha büyük bir topçu mudur? benim kzıdığım tek nokta bu.Ğelmesin ve nereye giderse gitsin benim demek istediğim budur..Olaya duygusal olarak değil tamamen işin gerçek yönünden bakıyorum.Delikanlı gibi çıksın ben gelmek istemiyorum desin.. ben TS ye gelmek isteyecem ve Ts de beni almak isteyecek Ve olmayacak ha vay anasını sayın seyirciler o zaman?
          abi o zaman çoğu şeyde aynı fikirdeyiz ama özer bizim yönetim bonservisini veremiyeceiğini söylediğinden dolayı artık bizde oyniyamiyacağını anladığı için fenere gitmeyi tercih edicektirki bence kendince haklı
          KAZIM KOYUNCU
          MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            topuzun ve enginin bizde olduğuna artık tam olarak inanayımmı milletle iddaya girdim gelecek diye ... gelmezlerse yandım... yok sende eminsen daha çok adamla iddaya gireyim
            sezonun ortasından bu yana topuzu alacagımız içime doğmuştu inş. yanılmam bize çok faydalı olabılecek bır oyuncu ( yattaranın kaprislerını çekmeyız ayrıca gökhanla çok iyi ıkılı olurlar )
            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Topuz'u sağ bekte oynatmak Hamit'i sağ bekte oynatmak gibi yanlış olur.

yanlış yazdım heralde mehmet topuz ,sağ bek ve forvet transfer edelim yeter demek istemiştim
              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Larissa Ümit ve Umut için geliyor!

Tümer Metin ile sözleşme yenilemeye çalışan Yunanistan'ın Larissa ekibi Ümit Karan ve Umut Bulut için de temaslara başlıyor.

Cuma günü Türkiye'ye gelecek Larissa'nın başkanı Galatasaray'ın tecrübeli golcüsü Ümit Karan ve Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Umut Bulut için görüşmeler yapacak.Umut Bulut için Herta Berlin'in de devrede olduğu ancak Trabzonspor'un golcü futbolcuyu bırakmayacağı ifade edildi.

Bu arada Beşiktaşlı Bobo ile ilgilenen Olimpiakos'un da bu transferin gerçekleşmemesi halinde Umut Bulut'a talip olacağı ifade edildi.

Yorum

• Vay be Umut'un ne kadar talibi varmış. Bizim göremediğimiz ne var acaba bu adamda

Yorum

• umuta gide bilir.............ama gitmesini istemiorum
                    25# Alan Carlos Gomez da Costa
                    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      on libero yazan yere bigliayı ve bu adamları alırsak hayalimdeki kadro kurulmus oluyor ozer,mehmet farketmez...

.............slyva..............
                      orhan....giray...egemen...cale
                      ..........biglia...colman.........
                      ...mehmet.........alanzinho
                      .........gokhan...tekke...

kadroya bak be

kadro güzel ancak malesef !!! hayalden öteye gidemez

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Taraftar olarak kolay. Ama o cocuk ekmek parasini kazaniyor. Trabzonspor bizim askimis. Herzaman ayri yeri var bizde. Ama biz Trabzonspor'a bagli degiliz. Yasam konusunda.
                        Özer her sene Trabzonsporun onu almasinimi bekliyecek?
                        Ahada evlendi. Karisina. Karcigim pahali alisveris yapma. Trabzonspor bana teklif yapsin ozaman gider güzel güzel alisverisini yaparsin mi dicek?
                        Onunda hayatini unutmamak gerek. Insan'da bunu okuduktan sonra azicik acima duygusu olur. Cocugun yerine koyun siz bir kendinisi. Haa tabiiki Para hersey degil. Öyle olmus olza gecen hafta Lokomotiv Moskovaya veya Suudi Arabistana imza atmis olicakta. O kariyerini'de düsünüyor. Trabzonsporu beklerse daha cok bekler. Simdik'den Ankaraspor'dan kurtulmasi lazim.
                        Renktas Futbol hayatini Ankarasporda bile bitirse 10 senede en az 5 milyon kazanir buda normal bi inanin kazanicagini bin kati.
                        Yani duygu sömürüsü yapma yeri degil, TR egeldiig ilk gün ben TS icin kahvelerde aglardim diyen biri simdi ben profesyonelim deyip gecemez yana bence.
                        O zaman ilk geldiig günkü aciklamasini yapmicakdi. Aclikdan ölmez herhalde Ankarada 500 bin kazanirsa.

Yorum

• _____________Tolga_________________

Aykut____Tayfun_____Sedat____Çağlar

_________Hüseyin___Ragıp___________

Barış__________Özer_________Engin

_____________Tekke_________________

Td: Hami Mandıralı

Nasıl kadro? Safkan Trabzon
                          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            _____________Tolga_________________

Aykut____Tayfun_____Sedat____Çağlar

_________Hüseyin___Ragıp___________

Barış__________Özer_________Engin

_____________Tekke_________________

Td: Hami Mandıralı

Nasıl kadro? Safkan Trabzon

süper ligde 5 ile 8 arasında yer bulur

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Renktas Futbol hayatini Ankarasporda bile bitirse 10 senede en az 5 milyon kazanir buda normal bi inanin kazanicagini bin kati.
                              Yani duygu sömürüsü yapma yeri degil, TR egeldiig ilk gün ben TS icin kahvelerde aglardim diyen biri simdi ben profesyonelim deyip gecemez yana bence.
                              O zaman ilk geldiig günkü aciklamasini yapmicakdi. Aclikdan ölmez herhalde Ankarada 500 bin kazanirsa.
                              Abi, Para hersey degil dedimya. Özer Avrupa'ya gitmek istiyor. Hedefi olan bir Futbolcu yani. Simdi Ankaraspor'da kalmak cok mu mantikli olur? Ya Fener'e gidicek (Türkiyede Özerin bonservisini ödiyebilen baska Takim yok) yada direkmen Avrupaya gidecek.

Özer Trabzonspor'a gelebilir. Ama öncelikle Su Yönetim 5 mio. € nerden bulacak? Hele Hele Trabzon kökenli bir Futbolcu icin cok ama cok buyük para. Bi kötü gitdimi bizim Cekirdekciler onu Stada gömerler. Bu riski'de var.
                              2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                renkaş dediğin mantıklı geliormu sana adam neden fenerde oynamak avrpada oynamak varken neden 10 sene avrupada oynamak warken 10 sene ankarada oynasın tarafsız objektif gözle bak bence
                                KAZIM KOYUNCU
                                MEHMET DALMAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X