takımda en çok pres yapan adam colman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBulursun bulursunAma söylemem, onlar Yavuz Selim'in efsaneleri.
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatis listem:
Hüseyin
Isaac
Tolga
Ferhat
Kiralik:
Göksu
Papy
Baris
Brüls
Transfer:
Orhan ŞAM
Fatih Tekke
Mehmet Topuz
Hutchinson
Engin Baytar yada Volkan Şen
Benim 2009/10 hayali kadrom
.........................Sylva.................... .....
Orhan........Giray..........Egemen........Cale
.....................Hutchinson................... ....
............Topuz................Alanzinho........ ......
Engin(Volkan)........F.Tekke.............Gökhan Ünal
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Yavuz Selim'de öyle oyuncular tanıyorum ki.Ama söylemem, onlar Yavuz Selim'in efsaneleri.
Bu yaz trabzondayim..gidip görmem lazim o meshur mekani
TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Yavuz Selimi cok merak ettim yaBu yaz trabzondayim..gidip görmem lazim o meshur mekani
Gidip Görmek Lazım
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatis listem:
Hüseyin
Isaac
Tolga
Ferhat
Kiralik:
Göksu
Papy
Baris
Brüls
Transfer:
Orhan ŞAM
Fatih Tekke
Mehmet Topuz
Hutchinson
Engin Baytar yada Volkan Şen
Benim 2009/10 hayali kadrom
.........................Sylva.................... .....
Orhan........Giray..........Egemen........Cale
.....................Hutchinson................... ....
............Topuz................Alanzinho........ ......
Engin(Volkan)........F.Tekke.............Gökhan Ünal
Yorum
-
Eğer özer TRABZON SPORa gelmek isteseydi gelirdi kimse tutamazdı onu. Bıraksın yok zamanında çok uğraştım falan filanları. Şimdi ne değişti şimdi niye gelmek istemiyorsun demek hikayeymiş amacı kendini parlatmak yok kariyermiş falan filan. Ben şahsen istemiyorum bu topcuyu top toplayıcısı olarak bileHerkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlihan Papy Olabilir Ama Brüls'ü Kiralık Gönderme Gibi Bir Düşüncesi Yok .
O zaman Brüls kalabilir..
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHutchinson'un vücudu gerçekten harika.Patrick Viera gibi
Fizik İYi
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZenciler GeliyorFizik İYi
Yorum
-
İlk olarak powerts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda en çok pres yapan adam colman
Yorum
Yorum