İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenkaş dediğin mantıklı geliormu sana adam neden fenerde oynamak avrpada oynamak varken neden 10 sene avrupada oynamak warken 10 sene ankarada oynasın tarafsız objektif gözle bak bence
Bide ben Ankarada kalma olayina ekmek parasi olayi icin yazdim yani aclikdan ölmez herhalde Ankarada kalsa yani maddiyat bahane degil
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_____________Tolga_________________
Aykut____Tayfun_____Sedat____Çağlar
_________Hüseyin___Ragıp___________
Barış__________Özer_________Engin
_____________Tekke_________________
Td: Hami Mandıralı
Nasıl kadro? Safkan Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok vasat bir kadro olur benceHatta Sivas gibi motive olsun şampiyon bile olur bu kadro.....
neyse fazla abartmamak lazım
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ilk 5e girer, ön liberolar koşan kesiciler, bekler iyi, defans hava toplarında iyi, Özer Engin ve ilerde de Fatih Tekke var yeterli.Hatta Sivas gibi motive olsun şampiyon bile olur bu kadro.....
Yorum
-
________________Sylva_________________
Orhan_______Egemen______Song______Cale
_________Hutchinson___Colman___________
Alanzinho___________________(Yattara)Engin
_________Gökhan Ünal____Tekke___________
seneye şampiyonlar liginde çeyrek finali zorlanmadan oynar
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek forvete her zaman karşıyım
Yorum
-
İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktas ben bi TS li olarak ezeli rakibime niye katkida bulunim,.
Bide ben Ankarada kalma olayina ekmek parasi olayi icin yazdim yani aclikdan ölmez herhalde Ankarada kalsa yani maddiyat bahane degilEN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlabilecek en kötü kadroyu yazdın sanırım abiBireysel bakma futbolculara, bölge bölge bak. Ben başarılı olacağına inanıyorum kadromun.
Sadece fantezi ayrıca, belirteyim. Kalede de Tolga var"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence ilk 5e girer, ön liberolar koşan kesiciler, bekler iyi, defans hava toplarında iyi, Özer Engin ve ilerde de Fatih Tekke var yeterli.Hatta Sivas gibi motive olsun şampiyon bile olur bu kadro.....
EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlur mu öyle şeyBireysel bakma futbolculara, bölge bölge bak. Ben başarılı olacağına inanıyorum kadromun.
Sadece fantezi ayrıca, belirteyim. Kalede de Tolga var
Yorum
Yorum