Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktas Futbol hayatini Ankarasporda bile bitirse 10 senede en az 5 milyon kazanir buda normal bi inanin kazanicagini bin kati.
    Yani duygu sömürüsü yapma yeri degil, TR egeldiig ilk gün ben TS icin kahvelerde aglardim diyen biri simdi ben profesyonelim deyip gecemez yana bence.
    O zaman ilk geldiig günkü aciklamasini yapmicakdi. Aclikdan ölmez herhalde Ankarada 500 bin kazanirsa.
    Hay gözünü seveyim aynen katılıyorum.. zaten kızdığım nokta gelmemesi değil yaptığı açaklamalardır olayın para kısmı açıkçası ilgilendirmiyor beni
    En son A.Gökhan AKIN tarafından düzenlendi; 03.06.2009, 22:07. Sebep: edit

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renkaş dediğin mantıklı geliormu sana adam neden fenerde oynamak avrpada oynamak varken neden 10 sene avrupada oynamak warken 10 sene ankarada oynasın tarafsız objektif gözle bak bence
      Renktas ben bi TS li olarak ezeli rakibime niye katkida bulunim,.

Bide ben Ankarada kalma olayina ekmek parasi olayi icin yazdim yani aclikdan ölmez herhalde Ankarada kalsa yani maddiyat bahane degil

Yorum

• İlk olarak Dogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        _____________Tolga_________________

Aykut____Tayfun_____Sedat____Çağlar

_________Hüseyin___Ragıp___________

Barış__________Özer_________Engin

_____________Tekke_________________

Td: Hami Mandıralı

Nasıl kadro? Safkan Trabzon
        Çok vasat bir kadro olur bence

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok vasat bir kadro olur bence
          Bence ilk 5e girer, ön liberolar koşan kesiciler, bekler iyi, defans hava toplarında iyi, Özer Engin ve ilerde de Fatih Tekke var yeterli. Hatta Sivas gibi motive olsun şampiyon bile olur bu kadro..... neyse fazla abartmamak lazım
          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• ____________________Sylva______________________

Orhan ş______Paolao_________Egemen_________Cale

___________M.Topuz___SeLçuk_____CoLman________

Yattara________________________________Alanzinho

__________________TEKKE________________________

Yorum

Bence ilk 5e girer, ön liberolar koşan kesiciler, bekler iyi, defans hava toplarında iyi, Özer Engin ve ilerde de Fatih Tekke var yeterli. Hatta Sivas gibi motive olsun şampiyon bile olur bu kadro..... neyse fazla abartmamak lazım
              Olabilecek en kötü kadroyu yazdın sanırım abi

Yorum

• ________________Sylva_________________

Orhan_______Egemen______Song______Cale

_________Hutchinson___Colman___________

Alanzinho___________________(Yattara)Engin

_________Gökhan Ünal____Tekke___________

seneye şampiyonlar liginde çeyrek finali zorlanmadan oynar

Yorum

• tek forvete her zaman karşıyım

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tek forvete her zaman karşıyım
                    Ama o 4 oyuncuda defansif özellikleri az olan oyuncular.Çok gol yeriz öyle bir kadroyla.

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktas ben bi TS li olarak ezeli rakibime niye katkida bulunim,.

Bide ben Ankarada kalma olayina ekmek parasi olayi icin yazdim yani aclikdan ölmez herhalde Ankarada kalsa yani maddiyat bahane degil
                      abi adm futbolcu sadece aç kalmamak içinmi furbolcu oldu bu adam avrupaya gitmek milli takımda oynamak istemeyecekmi bu açılardan bak lütfen yönetim fatih tekkeyi istemio özeri istemediğini nie kimse kabul etmiot anlamıorum
                      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                      KAZIM KOYUNCU
                      MEHMET DALMAN

Yorum

• sağbek aykutla ilgili olumlu bir söylenti varmı arkadaşlar alınacak gibimi

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olabilecek en kötü kadroyu yazdın sanırım abi
                          Olur mu öyle şey Bireysel bakma futbolculara, bölge bölge bak. Ben başarılı olacağına inanıyorum kadromun.

Sadece fantezi ayrıca, belirteyim. Kalede de Tolga var
                          "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

doğan ne diorsun bu yönetim özeri alabilecekmi yada alırmı diyeyim
                            EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
                            KAZIM KOYUNCU
                            MEHMET DALMAN

Yorum

• hutchinson tek başına kesici , biçici , dağıtıcı, oyun kurucu ,s...i bi oyuncu

Yorum

Olur mu öyle şey Bireysel bakma futbolculara, bölge bölge bak. Ben başarılı olacağına inanıyorum kadromun.

Sadece fantezi ayrıca, belirteyim. Kalede de Tolga var
                                Kaleye Tolga'yı, stopere Tayfun'u,Egemen'i unutup onun yerine Sedat'ı koymuşsun.Acayip bir şekilde fantaziye kaçmışsın abi

Yorum

Yükleniyor...
                                X