Bıraksın Özer bu lafları beni almadılar şudur budur... Beni 80 kere almasalar 81. kez gelirim trabzonsporlu olmak öyle kolya birşey değildir öyle olsaydı bugün 20 milyon taraftarımız olurdu..Anlaşılan oki Özer'e trabzonsporluluğu dayısı Lemi de pek anlatamamış ha bize gelmek zorunda mı? kesinlikle değil bu yüzden onu suçluyormuyum? ona da hayır tek kızdığım nokta beni almadılar da şu olduda bu oldu bırak yahu sıkıldık artık git nereye istersen ve mümkünsede çok başarılı ol..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tuncay1984 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin baytar a.dereli25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıraksın Özer bu lafları beni almadılar şudur budur... Beni 80 kere almasalar 81. kez gelirim trabzonsporlu olmak öyle kolya birşey değildir öyle olsaydı bugün 20 milyon taraftarımız olurdu..Anlaşılan oki Özer'e trabzonsporluluğu dayısı Lemi de pek anlatamamış ha bize gelmek zorunda mı? kesinlikle değil bu yüzden onu suçluyormuyum? ona da hayır tek kızdığım nokta beni almadılar da şu olduda bu oldu bırak yahu sıkıldık artık git nereye istersen ve mümkünsede çok başarılı ol..EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
KAZIM KOYUNCU
MEHMET DALMAN
Yorum
-
İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağ bek topuz ve yedege forvet bunlar yeter....
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülea. dereli nezaman uzattı sözleşmesini vural25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıraksın Özer bu lafları beni almadılar şudur budur... Beni 80 kere almasalar 81. kez gelirim trabzonsporlu olmak öyle kolya birşey değildir öyle olsaydı bugün 20 milyon taraftarımız olurdu..Anlaşılan oki Özer'e trabzonsporluluğu dayısı Lemi de pek anlatamamış ha bize gelmek zorunda mı? kesinlikle değil bu yüzden onu suçluyormuyum? ona da hayır tek kızdığım nokta beni almadılar da şu olduda bu oldu bırak yahu sıkıldık artık git nereye istersen ve mümkünsede çok başarılı ol..
Yorum
-
xxb
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopuz yeter bu takima engin baytarla
topuzun ve enginin bizde olduğuna artık tam olarak inanayımmı milletle iddaya girdim gelecek diye ... gelmezlerse yandım... yok sende eminsen daha çok adamla iddaya gireyim
Yorum
-
alone8161 tarafından yazılan
-------------------sylva------------------
orhan şam-----paulo----egemen----cale---
------------------------------------------
---------------appiah(olmadı benzeri)-----
------m.topuz-----selçuk------özer ------
-----------------alanzinho----------------
-----------------------------------------
-----------------gökhan------------------
güzel kadro fatih tekke olmalı özer hariç ben istanbulu istiyorum dedi lütfen arkadaşlar artık şu özerden bahsetmeyelim
Yorum
-
İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel abicim özer futbolcu bizler taraftar duygusal davranmaya gerk yok özer 80 defa geldi alınmadı 81.ye gelmeye hiç gerek yok 80 defa almayan trabzonspor onu 81.ye hiç almayacakttır
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopuzun ve enginin bizde olduğuna artık tam olarak inanayımmı milletle iddaya girdim gelecek diye ... gelmezlerse yandım... yok sende eminsen daha çok adamla iddaya gireyim25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
Taraftar olarak kolay. Ama o cocuk ekmek parasini kazaniyor. Trabzonspor bizim askimis. Herzaman ayri yeri var bizde. Ama biz Trabzonspor'a bagli degiliz. Yasam konusunda.
Özer her sene Trabzonsporun onu almasinimi bekliyecek?
Ahada evlendi. Karisina. Karcigim pahali alisveris yapma. Trabzonspor bana teklif yapsin ozaman gider güzel güzel alisverisini yaparsin mi dicek?
Onunda hayatini unutmamak gerek. Insan'da bunu okuduktan sonra azicik acima duygusu olur. Cocugun yerine koyun siz bir kendinisi. Haa tabiiki Para hersey degil. Öyle olmus olza gecen hafta Lokomotiv Moskovaya veya Suudi Arabistana imza atmis olicakta. O kariyerini'de düsünüyor. Trabzonsporu beklerse daha cok bekler. Simdik'den Ankaraspor'dan kurtulmasi lazim.2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
Yorum