Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ja Arkadslar birakin su hikayeleri. Özer Trabzon'lu diye illa TRABZONSPOR'A mi gelicek? 3 Sene önce beedava'ya yönetim kabul etmedi. PAF'a bile kabul edmediler. Sonra ordan Akcaabat Sebat'a gitti orda istemediler. Lemi nekadar ugrassada onu Trabona veremedi. Sonra Samet Aybaba (Lemi'nin samimi Arkadasi) onu Ankaraspor'a geitr dedi. Orda yildizi parlada. Gecen sene 1.5 Mio. (!!!) €'ya Kulübler anlasdi. Ersun Yanal'in onayi bekleniyordu, ama o Zafer'de diretdi. Kapimizdan ikincekez geri cevirdik cocugu. Simdi onun yerinde'de olsaniz kirkin olmazmisiniz?
    Suan Ankarasporun istedigi miktar 5 (bes !!!) Milyoun €. Takas Makas'da istemiyorlar. Hadi versin bakalim bizim Yönetim o parayi verebiliyormu. Fenerin bütcesi yetiyor. Adamlar Parayi verebiliyorlar. Simdi siz Özer yerinde olsaniz, Ankaraspor'da kalip Kariyerinizi mi sonlandirisiniz yoksa Fener'e gidip ordan Avrupa'ya mi acilmak istersiniz?

ÖZER, Kurban olurum sana. Fenerbahce'ye git. Dünya Star'i ol !!!!

Sanki ben istemem'mi kendini Avrupay'a bizde tanitsin? Ama 5 Mio. verecek gücte degiliz!!!
    bedavaya hee tabi canim ozmlar özer efendi banko oynamak istiodu ilk 11 özeri de okadar büyülmeyelim .......yok ersun istememis de vs vs bunlar profesyonel oyuncular artik parayi veren düdügü calar misali
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bedavaya hee tabi canim ozmlar özer efendi banko oynamak istiodu ilk 11 özeri de okadar büyülmeyelim .......yok ersun istememis de vs vs bunlar profesyonel oyuncular artik parayi veren düdügü calar misali
      alakası yok renktaş özeri zamanında istemedik oda yaşlanana kadar ankarasporda kalcak hali yok mantıklı düşünmek lazım
      EN BÜYÜK TRABZONSPORLULAR
      KAZIM KOYUNCU
      MEHMET DALMAN

Yorum

• Vural Kardes. Almanya'dan Türkiye'ye gelmesinin nedeni Futbolcu olmak. Hicbir Kulüe imza atmamis TRABZONSPOR'A geldi. Hayalinin Takimin'a!
        Ben olsam, misal veriyorum (2 kez bir disko'ya gitdim, ama iki sever beni istemediler. Ben gururma yediremem. Birdah'a oraya biraz zor giderim.) Ersun istemedi! Ama bence Yönetim onu gine ikna edebilir'di.

Görüceksiniz. Fener'e gidip Alex'i, futboluyla Kulübeye haps etmese adim Erdinc degil!
        2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alakası yok renktaş özeri zamanında istemedik oda yaşlanana kadar ankarasporda kalcak hali yok mantıklı düşünmek lazım
          Cok dogru. Allah korusun, cok kötü sakattlandi. Futbol hayatti birsaha öncesi gibi olmiyacak. Ankaraspor'daki yillik 500.000 € mi gecinicek?

Kim bilir belki elline birdaha böyle bir Teklif gecmez. Biraz'da Futbolcuyu düsünelim...

Yorum

Vural Kardes. Almanya'dan Türkiye'ye gelmesinin nedeni Futbolcu olmak. Hicbir Kulüe imza atmamis TRABZONSPOR'A geldi. Hayalinin Takimin'a!
            Ben olsam, misal veriyorum (2 kez bir disko'ya gitdim, ama iki sever beni istemediler. Ben gururma yediremem. Birdah'a oraya biraz zor giderim.) Ersun istemedi! Ama bence Yönetim onu gine ikna edebilir'di.

Görüceksiniz. Fener'e gidip Alex'i, futboluyla Kulübeye haps etmese adim Erdinc degil!
            özer 3 sene önce neydide ilk 11 oynamak istiodu ne alka ersun istememis özeri
            / Rize Ardesenli

Yorum

renktaş sanada mantıklı geliormu 21-22 yaşında adı şanı duyulmamış adam trabzonsporda 11 garantisi isteyecek yok öle bi durum adamı akçaabat bile kabul etmedi kim böle bi istekte bulunabilir song bile maç başı ücret alıorken
              KAZIM KOYUNCU
              MEHMET DALMAN

Yorum

• İlk olarak alone8161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                -------------------sylva------------------
                orhan şam-----paulo----egemen----cale---
                ------------------------------------------
                ---------------appiah(olmadı benzeri)-----
                ------m.topuz-----selçuk------özer ------
                -----------------alanzinho----------------
                -----------------------------------------
                -----------------gökhan------------------

yorumlara ve öneriler açığım bekliorum
                tek bi şey soracam......

bu takımda golü kim atacak?

Yorum

Ne ilk onbiri kardes? Lemi: "Birinci takimlan antrenmana ciksin ama PAF'da oyansin" diye Teklif yapti. Ilkonbir olayi nerden cikti? Ankaraspor'da sanki ilkonbirde'mi basladi?

Ersun Yanal oyun kurucu olarak Zafer Yelen'len Planlar yapmis ozaman. Sonunda oda olmadi ama neyse...

Bilgiler'de bire bir Özer'den!

Yorum

• nuri şahin çok iyi olur aslında ve de caner bakalım hayırlısı...
                    poetricus

Yorum

• --------------------sylvia
                      -------------------( onur )

Orhan Şam ----Song---- Egemen----Cale
                      (tayfun)------( Giray)------------( ferhat )

------M. Topuz-----Selçuk-----Colman----
                      ------(Ceyhun)-----( Hüseyin)--(faty)-----

-------Yattara------------------alanzinho
                      -------( barış)------------------( Zafer )
                      ------------------Gökhan---------------
                      ------------------( umut)--------------
                      Sana olan sevgimiz, ancak şampiyon olduğun gün düşüşe geçer

Yorum

Ne ilk onbiri kardes? Lemi: "Birinci takimlan antrenmana ciksin ama PAF'da oyansin" diye Teklif yapti. Ilkonbir olayi nerden cikti? Ankaraspor'da sanki ilkonbirde'mi basladi?

Ersun Yanal oyun kurucu olarak Zafer Yelen'len Planlar yapmis ozaman. Sonunda oda olmadi ama neyse...

Bilgiler'de bire bir Özer'den!
                        bilgiler özerdense ozm sor kac paraya gidiomus fb ye
                        / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak dis_hekimi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tek bi şey soracam......

bu takımda golü kim atacak?
                          gökhan bu takımda seneye 20 gol atar imzamı atıorum 10 tana alanzinho 5er tane ortasaha 4lüsü defanslarda toplam 10 gol atarsa yedektekikerde toplam 15 gol atsa bu yıldan çok çok iyi yerde bitiririz yorumlarının sorularnın devamını bekliorum
                          KAZIM KOYUNCU
                          MEHMET DALMAN

Yorum

• Özer daha imza falan atmadi! Direk Avrupaya da gidebilir. Su Ankaraspor 5 Mio. istemese cok'tan Sevilla'ya gitmisdide. Goya UEfa'ya gidecekti Melih Baskan...

Yorum

• topuz yeter bu takima engin baytarla
                              / Rize Ardesenli

Yorum

topuz yeter bu takima engin baytarla
                                sağ bek topuz ve yedege forvet bunlar yeter....
                                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

Yükleniyor...
                                X