İlk olarak sorin tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejuninhonun alacagı para butun ilk 11imizin aldıgı yıllık ucrete eşit olur..ne yonetim ona bu parayı verebilir ne o bu paranın hakkını verebilir...alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@aksoy_61
az once burada birisi ozerin fenerbahce ile anlastıgını soylemişti...
maaştan once bonservis var fenerbahcenin istedigi durumda bizim ozerin bonservisini alıcak paramız yoktur..ama bizim istedigimiz durumda da fenerbahce istedigi parayı versin mehmet topuzu alamaz...
ozerin fenerbahceye gitmesine uzulurum ama ozere kızgınlıgım yok adamı defalarca kez bize onerdiler biz almadık hatta sebata bile almadılar..adama şimdi fener bizim verdigimizden fazla para verirse tabiki feneri sececektir mantıklı olan da bu...birgün mutlaka...
Yorum
-
İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka topçuya bonservis vereceğine o parayı da ona verirsin sanmıyorum arada çok fark olsun
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanchester city istiyor bu adamı onlar istedigi durumda biz nasıl alalım??macnhester city her futbolcuya rekor ucret oneriyor juninhoya da en az 7 8 milyon euro yıllık para onerir...bence boyle adamları burda boş yere tartırmayalım ancak bilgisayar oyunlarında alabilirsin juninhoyu...
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuninho Genoa'ya yakın gibi gözüküyor..
Yorum
-
İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopuz transferinden bi gelişme varmı ... bu kadar ağır gidersek alamayacağız ama ben şimdiden milletle iddaya girmeye başladım
Yorum
Yorum