Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    JUNİNHO alacağı her kuruşun hakkını verecektir. Tugay 38 yaşında ingilterede oynadığına göre bu adam türkiyede 45 e kadar oynar alın adamı ne on numara ne de ekstra forvet istemez tabi tekke hariç
    juninhonun alacagı para butun ilk 11imizin aldıgı yıllık ucrete eşit olur..ne yonetim ona bu parayı verebilir ne o bu paranın hakkını verebilir...

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      juninhonun alacagı para butun ilk 11imizin aldıgı yıllık ucrete eşit olur..ne yonetim ona bu parayı verebilir ne o bu paranın hakkını verebilir...
      başka topçuya bonservis vereceğine o parayı da ona verirsin sanmıyorum arada çok fark olsun
      alemin keyfi yerinde yine MAAŞALLAH
      yok mu çaresi dostlar FESUBHANALLAH!

Yorum

• Mehmet Nas, ikinci bir Adnan olur..

Gerek yok...

Yorum

• Vazgeçin şu MEHMET TOPUZ dan lütfen ya. Sene içinde saç baş yolmak mı istiyorsunuz anlayamıyorum doğrusu. O paralar ona verilebilenecektiyse gökdeniz niye satıldı. Topuzun takımının topu etmez bi gökdeniz siz o adamı alalım diyorsunuz hayret!

Yorum

• beyler atiba Hutchinson önlibero değil burda bir yanlış anlamadır gidiyor
            atiba hücum oyuncusu kanatlarda ve ikilinin arkasında oynayabiliyor..
            Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

@aksoy_61
              az once burada birisi ozerin fenerbahce ile anlastıgını soylemişti...
              maaştan once bonservis var fenerbahcenin istedigi durumda bizim ozerin bonservisini alıcak paramız yoktur..ama bizim istedigimiz durumda da fenerbahce istedigi parayı versin mehmet topuzu alamaz...

ozerin fenerbahceye gitmesine uzulurum ama ozere kızgınlıgım yok adamı defalarca kez bize onerdiler biz almadık hatta sebata bile almadılar..adama şimdi fener bizim verdigimizden fazla para verirse tabiki feneri sececektir mantıklı olan da bu...
              özer siz kadar ben kadar trabzonlu. trabzona gelmek için kaç yıldır uğraşıyor. ama ne yazık ki trabzon yönetiminden aynı karşılığı alamıyor. özer trabzonlu yöneticilerin beceriksizliği yüzünden ve ersun yanalın "istemiyorum" demesi yüzünden şimdi çok arzuladığı trabzon formasını giyemiyor. şimdi de artık kariyeri için en iyisini düşünmek durumunda. trabzondan eğer hala tek bir yönetici açıp da özeri arayıp sormuyorsa fenerliler transferi için yıllardır uğraşıyorsa bu bizimkilerin beceriksizliğidir. özer için öncelik trabzondur her zaman. gökhan ünala alanzinhoya paralar saçarken kendi içimizden biri olan özere onun kalitesinde biri için çok cüzzi rakamlar teklif edilmiştir. yönetimdekilerin bir an önce özerleri ne pahasına olursa olsun trabzonspora kazandırması ve onları takımlarına küstürmemesi gerekmektedir. aksi halde başarı beklemeyelim. trabzonsporun başarısı için inanç ve bağlılık gerekir. trabzona sonuna kadar bağlı olmayan adamlarla ancak fenere verirsin 96'daki gibi şampiyonluğu.
              birgün mutlaka...

Yorum

• Atiba Hutchinson İçin Özkan Hoca , Ön Libero'da Oynayabiliyor , Kanatlardada Oynayabiliyor Dedi .
                Yönetim O Adamı Ön Libero Olarak İzlediki , Araşatırdılar Ön Libero Oynayabilidğini Öğrendilerki Bu Kadar Israr Ediyorlar .

Yorum

• İlk olarak sorin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  başka topçuya bonservis vereceğine o parayı da ona verirsin sanmıyorum arada çok fark olsun
                  manchester city istiyor bu adamı onlar istedigi durumda biz nasıl alalım??macnhester city her futbolcuya rekor ucret oneriyor juninhoya da en az 7 8 milyon euro yıllık para onerir...bence boyle adamları burda boş yere tartırmayalım ancak bilgisayar oyunlarında alabilirsin juninhoyu...

Yorum

• bizim yönetim çok ağır davranıyor... şimdiden bi td mizin gelmesi ve 5-6 oyuncuyla protokol imzalamış olmamız gerekir bu takım 1 ay sonra uefa maçlarına çıkacak ... 80 den önce oyuncu değiştiremeyen ahmet özenlemi ???

Yorum

manchester city istiyor bu adamı onlar istedigi durumda biz nasıl alalım??macnhester city her futbolcuya rekor ucret oneriyor juninhoya da en az 7 8 milyon euro yıllık para onerir...bence boyle adamları burda boş yere tartırmayalım ancak bilgisayar oyunlarında alabilirsin juninhoyu...
                      Juninho Genoa'ya yakın gibi gözüküyor..

Yorum

• topuz transferinden bi gelişme varmı ... bu kadar ağır gidersek alamayacağız ama ben şimdiden milletle iddaya girmeye başladım

Yorum

• Samet aybaba gelicekmiş galiba...
                          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Juninho Genoa'ya yakın gibi gözüküyor..
                            farketmez onlar da uçuk bi ucret vermiştir...bize gelmesi imkansız..

Yorum

• özer fb forması giydikden sonra trabzonluyum demesin..

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                topuz transferinden bi gelişme varmı ... bu kadar ağır gidersek alamayacağız ama ben şimdiden milletle iddaya girmeye başladım
                                Hocam aman kaybeden sen olabilirsin

Yorum

Yükleniyor...
                                X