Ya şu Abdurrahman ismini duyunca acayip moralim bozuluyor kendisi Serkan'ın sağ kanatta yaptığından neyi fazla yapıyor, bırakın böyle boş adamları alınsa 3 ay sonra gönderilecekler listesine koyacaksınız adamı. Bize yakışan kaliteli adamları yazlım lütfen.
Şu sivasın Tum'uni izledim. Bir Tum Tum'umuz yok valla.
Ah Tum ne yigitoymuşsun behh.
Attı gene iki gol. Bizimler son maçta yine TUM ladı.
Adil abi sivasta tum felan değil 2 tane adam var
biri stoperleri bilika,biri santraforları m.yıldız
bizim stoperden yana sıkıntımız yok bilikaya iç geçirmeye gerek yok
m.yıldız ise m.yıldız işte,(taraftarın antipati ile bakması bende dahil)
sola ve ortaya 2 tane çok klas adam alalım bizim başka eksiğimiz yok
tabi F.Tekke de gelirse santrafor homurtusuda biter o da ayrı bir konu.
(Tekke nin yanında Gökhan veya Umut hangisi hak ederse o oynasın)
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
ya ben pek 10 numara derdinde değilim...
colman ın pası ile gol pozisyonu doğdu,colman o açığı kapatır gibi.
bizim ileride topu tutup oyunu açabilecek oyuncumuz yok.
adres belli herkesin dediği gibi mekmet yıldız tarzı oyuncu.
ne gökhan ne umut bunları karşılayamıyor.
birde sol açık a ibrahim akın alındımı çok iyi olacağını düşünüyorum
Murat Celan alınırsa Hüseyinsiz bir orta saha mümkün olabilir mi?
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Böyle olur.İleriye de kimi koyarsanız artık.
Bu sezon istediğimiz yere gelemezsek bunun nedeni yetersiz hücum oyuncularımız olacaktır.Devre arası takımın hücum gücünü artıracak 2 oyuncu alabilirsek ne ala.
En son skystar tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 10:40.
Ya şu Abdurrahman ismini duyunca acayip moralim bozuluyor kendisi Serkan'ın sağ kanatta yaptığından neyi fazla yapıyor, bırakın böyle boş adamları alınsa 3 ay sonra gönderilecekler listesine koyacaksınız adamı. Bize yakışan kaliteli adamları yazlım lütfen.
Abdurrahman iyi bir sağ bektir. Keşke alabilsek...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
bize sırtıdönük oynayabilecek kaleyi görünce de vuracak bir forvet lazım....ikinci olarak da bir sol kanat oyuncusuna ihtiyacımız var...sol kanat için engin baytar alınabilir...forvet içinse iyi araştırılıp yanabcı bir oyuncu alınmalı bence...
Murat Celan alınırsa Hüseyinsiz bir orta saha mümkün olabilir mi?
Alınmazsa da oynarız. Hüseyin'den ağır değil Colman. Hüseyin'in "Kesici" denilen özelliğini Colman yapacağı diğer katkılarıyla rahat rahat aşar. Böylece Tabata'yı almamızın da önü açılır. Tabata'nın ateş pahası olduğu fikrine katılmıyorum. Gaziantep'in maddi krize girebileceğini aylar öncesinden yazmıştım. Futbolcu+para formülüyle istenirse zorlanmadan alınır. Ayrıca:
"Teknik olarak savunma dörtlüsünün önündeki ikiliden biri olarak ve sürekli ileriye, geriye gidip gelen bir oyun şekliyle oynamayı sevdiğini belirten Colman, Belçika'dayken de böyle oynuyordum ve kendimi bu pozisyonda çok rahat hissediyorum. Ayrıca şimdi olduğu gibi orta sahanın solunda ve sağında da oynayabilme özelliğine sahibim. Ama esas mevkim dörtlü savunmanın önündeki ikiliden biri olarak oynamak diye konuştu."
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Trabzon Özer'de Fiyata Takıldı
14 Aralık 2008 / 19:32
Trabzonspor Kulübü Özer Hurmacı için fiyatta anlaşamadı.
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu Özer Hurmacı'nın transferi ile ilgili açıklama yaptı.
Mahmut Aksu, Özer Hurmacı'yı transfer etmek istediklerini fakat o zaman Ankaraspor ile bir sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Teknik direktörümüz de Özer'in kaliteli bir oyuncu olduğunu belirtmişti. Fakat görüşmelerimiz olduğunda fiyatta anlaşamadık. Bu transfer gerçekleşmedi fakat gerçekleşmeyecek diye de bir şey yok. Ankaraspor'un Başkanı Fenerbahçeli olduğu için Özer'i Fenerbahçe'ye vermek istediğini öğrendik ve bu transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.
"Bu transfer gerçekleşmedi fakat gerçekleşmeyecek diye de bir şey yok. Ankaraspor'un Başkanı Fenerbahçeli olduğu için Özer'i Fenerbahçe'ye vermek istediğini öğrendik ve bu transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı."
Bu ne çelişki?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Aksu Özer Hurmacı'nın transferi ile ilgili açıklama yaptı.
Mahmut Aksu, Özer Hurmacı'yı transfer etmek istediklerini fakat o zaman Ankaraspor ile bir sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Teknik direktörümüz de Özer'in kaliteli bir oyuncu olduğunu belirtmişti. Fakat görüşmelerimiz olduğunda fiyatta anlaşamadık. Bu transfer gerçekleşmedi fakat gerçekleşmeyecek diye de bir şey yok. Ankaraspor'un Başkanı Fenerbahçeli olduğu için Özer'i Fenerbahçe'ye vermek istediğini öğrendik ve bu transfer gerçekleşmedi" ifadelerini kullandı.
Kaynak:
Tamam Başkan fenerlidir vermek isteyebilir elbetteki ama Vermek isteyene değil gitemek isteyene bakacaksın!!!
Kaynak:
Bu haberle ben de;
Ankaraspor'un Başkanı Fenerbahçeli olduğu için Fenerbahçe'ye(azize) "vermek" istediğini.
Yorum