ibrahim şahin mehmet yıldız gibi güçlü bir oyuncu. top tekniği hemen hemen onunla aynı. sol kanatta top tutabiliyor,fiziğini kullanarak rakiplerini ekarte edebiliyor. gol vuruşları da fena değil. o yuzden iyi bir alternatif. düşünün adnan gungor un yıllık 500 bin ytl alacağını ona verirsek kadro için iyi bir alternatif ve para bakımından da karlı oluruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu transferden yüzümüzün akıyla çıkamadık..Yazık oldu,Yusuf bize gelmez diyenler haklı çıktı..
Bu saatten sonra diyecek birşey bırakmadı yönetim,sağolsunlar pasif kaldılar gibi geliyor bana..
............ bejeke.HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Beşiktaş Aydın Karabulut'u vermiş Bursaspor'a. Al senin soluna gencecik çocuk. Ümit milli takımda izlemiştim, Beşiktaş'da forma giydiği maçlarda da görme fırsatım oldu. Al senin açığına futbolcu. Hem iki kulübede kapak hem de geleceğe yatırım.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNtvsporda altyazı geçiyo, Sadri Şener:Türkiyede Colman'dan iyi 10 numara yok, biz sadece sola adam alacağız
Çok doğru olur işte bu sadece sola almak yeterli Colman da 10 numaraya geçer , aslında ben sağ bek de istiyorum ama o seneye artık Serkan çok kaptırıyo kendini açık veriyo
forumdaki çoğu kişi de aynen bunu söylüyordu ama hocamız yusuf dediği için yönetim ve bizler bu transferi desteklemiştik, bu olaylar dan sonra asıl eksik olan sol açık mevkisine dönülmesi iyi oldu.ATAMIYANA ATARLAR...galatasaray fransadır !
Yorum
-
İlk olarak Şahin_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu transferden yüzümüzün akıyla çıkamadık..Yazık oldu,Yusuf bize gelmez diyenler haklı çıktı..
Bu saatten sonra diyecek birşey bırakmadı yönetim,sağolsunlar pasif kaldılar gibi geliyor bana..
............ bejeke.gelseyide olurdu ama gelmedi diye de üzülecek halimiz yok.alt tarafi bursaspor gibi bir takimin oyuncusuydu
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ''Colman'a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman'dan daha iyi Türkiye'de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız'' diye konuştu.
Yorum
-
İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaydin + tuna + 600.000€ vermisler la bunlar harbi malDDDD
Helal be . Ne güzel tespit etmişsin . Harbi mal bunlar .Trabzon / Çarşıbaşı / Kerem Köyü .
Yorum
-
bjk nin neden bu kadar borç batağında olduğu belli...
Aydın gibi bir topcuyu nasıl veriyorlar anlamadım...
Bildiğim kadarıyla bonservisiyle vermişler...
Ne diyeyim Allah borçlarını arttırsın...(amin)Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
yönetimimize hiç kimse kızmasın kargalar bizim verdiğimiz paranın 2 katını + aydın + bir genç daha vermişler yusufada 1 milyon euro vermişler 1 yıllık parası bu almadığımız iyi olmuş kargalar alsın ellerinde nasıl patlayacak görecekler sadri başkanı fena kızdırdılar herkes nasıl transfer yapılırmış görecek
Yorum
-
TS'nin 10 numarası Colman'dır
09 Ocak 2009 / 12:29
Şener, Türkiye'de Arjantinli oyuncu Colman'dan daha iyi 10 numara bulunmadığını savunarak, orta alana transfer düşünmediklerini söyledi.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye'de Arjantinli oyuncu Colman'dan daha iyi 10 numara bulunmadığını savunarak, orta alana transfer düşünmediklerini söyledi.
Şener, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Beşiktaş Kulüpleri'nin dün gece Yusuf Şimşek'in transferi için anlaşmalarına ilişkin, ''Ben zaten uzun süren bu tip transfer görüşmelerini sevmem. Hayırlısı olsun. Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri kendilerine yakışanı yaptı'' dedi.
Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ''Colman'a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman'dan daha iyi Türkiye'de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız'' diye konuştu.
Transferde Yusuf'un eli kolu bağlı olduğunu, çünkü bu oyuncunun bonservisinin Bursaspor'da bulunduğunu dile getiren Şener, şöyle devam etti:
''Bursaspor Başkanı ile bir kez görüştüm. Çünkü bir kulübün mukavelesi olan oyuncusu konusunda çok fazla görüşmek doğru olmazdı. Beşiktaş 5 lira fazla verdi, ora tercih edildi. Ama Beşiktaş Kulübünün de bizim düşüncemizi alması gerekirdi. Her şeyde bir hayır var. Biz artık önümüze bakıyoruz. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.''Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum