Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lemi öyle bir şey demedi. Sadece ben o kadar uğraştım almadılar dedi ve daha işim olmaz demeye getirdi olayı.

Yorum

• ilk özer alsinlar cünkü özer cok önemli bir oyuncu sonra brezilyalilarida alirlar
      ins

Yorum

• ÖZERİ İnşallah alırlar bide sola bi yabancı örn:denilson yeter....
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• bu zamana dek yeteri kadar risk alamadığımız için hep birşeyler elimizden kaçtı.risk almalıyız denilson transferi iyi olur diye düşünüyorum
          Kazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."
          Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunun Trabzonspor ile ne alakası var ???
            Ankaraspor'un başkanı Melih Gökçek çünkü.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Özer'e fazla bağlanmayın arkadaşlar. Ola ki feybe alır üzülürsünüz. Özer de aklını kullanmazsa gider oraya harcanır gider, buraya gelmek varken. Aklını karıştırıyorlar. Tuttuğu takım, lider ve doğru hoca. Önümüzde bozulmuş birçok yıldız adayı var
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Özer attığı çalımlarla akıllı olduğunu gösteriyor..Bakalım seçeceği takımdada bu zekasını gösterecekmi...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• özeri istersek alırız.. faruk özak-melih gökçek-lemi üçgeninden baska takım secme ihtimali düşük gibi
                  2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                  2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                  2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• Bu takima FORVET sart. Bu takimin forveti Umut olamaz. Adam neredeyse her mac bos kaleye kaciriyor. Yaninda bombos duran adami göremiyor. Cezasahasinda nereye nasil kosacagini bilmiyor. Bildigi tek sey kosmak, pres yapmak. Iste Umut yüzünden Gökhan´da gereken özgüvenini kazanamiyor. En azindan bu benim fikrim.

Ya Gökhan´la Isaac yanyana oynasin, o da tutar mi ayri konu ya, ya da cezasahasi icinde nereye kosacagini bilen, kolay golleri atabilecek biri alinsin.

Ikinci alinacakta tam manasiyla solacik olmayacaktir. Olursa ki, Yattara veya alinandan biri yedek kulübesinde oturacaktir. Alinmasi gereken defansif özellikleri bulunan hem ortada hemde solda oynayabilen, gol ve asist özelligi bulunan biri olmali.

Faruk Özak ve diger isimler eger söylenildigi gibi aciklamalar yaptiysalar, bu onlarin vizyon sorunu. Zaten Sadri Sener´in kurdugu takimi alip Sampiyon yapamayan ( gereken takviyeleri o zaman da yapmamisti. Ilk onbiri cok iyi olan takimin yedek kulübesinde sonuca etki edecek bir tek Soner vardi ) kendisi ve hala ders alamamis.

Bu takima gereken lider özellikleri olan forvet alinmazsa ben kendi adima Sampiyonluktan umudumu kaybederim. Üstüste alinacak 2-3 kötü sonuctan sonra öyle bir dagiliriz ki, burada simdi böyle rahat rahat yazanlarin, o zaman neler yazabileceklerini cok iyi tahmin edebiliyorum.
                    TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                    TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Hickimse Trabzonsporun kadrosunun kalitesiz oldugunu söylemiyor.
                      Bizim kadro iyi bir kadro ama hücum anlaminda alternatifleri olmayan bir kadro.
                      Yattara ve gökhan-umut ikilisinin performanslarina cok bagli bir takimiz.Bu yüzden rahat bir mac kazanamiyoruz.
                      Bunun giderilmesi adina 2 nokta transfer mutlaka yapilmali.Bunlarda solacik ve forvet transferleridir.Bu takima mutlaka bir 10 numaranin gerekli oldugunu düsünmüyorum.Olsa iyi olur ama asil önemli olan forvet ve solacik transferleridir.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• özer in ben trabzonsporu tutuyorum dedigini duyan yada gören varmı arkadaşlar??
                        ****TRABZONSPOR ÖLÜM KALIM MESELESİ DEGİLDİR DAHA ÖNEMLİDİR****
                        **ARSİNLİ AKREP**
                        **61*77**

Yorum

• Ankaraspor Özer için 3 milyon Euro'dan aşağıya fiyat biçmez diye tahmin ediyorum.Eğer Özer'i alma gibi bir durumumuz olursa Brezilya pazarındaki oyunculardan vazgeçilir devre arasında bu kadar yüksek ücretler ödeyemeyiz.
                          Fenerbahçe'nin Özer'le ilgilendiğini herkes biliyor maddi olarak güçlü bir ekip ayrıca takasta kullanacağı bir çok isim var İlhan Parlak,Ali Bilgin,Deniz,Önder ...vs Aykut Kocaman bu isimlere hayır diyemez Özer devre arasında Fenerbahçe'ye giderse kimse şaşırmasın.
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ankaraspor Özer için 3 milyon Euro'dan aşağıya fiyat biçmez diye tahmin ediyorum.Eğer Özer'i alma gibi bir durumumuz olursa Brezilya pazarındaki oyunculardan vazgeçilir devre arasında bu kadar yüksek ücretler ödeyemeyiz.
                            Fenerbahçe'nin Özer'le ilgilendiğini herkes biliyor maddi olarak güçlü bir ekip ayrıca takasta kullanacağı bir çok isim var İlhan Parlak,Ali Bilgin,Deniz,Önder ...vs Aykut Kocaman bu isimlere hayır diyemez Özer devre arasında Fenerbahçe'ye giderse kimse şaşırmasın.
                            Özer fb ye giderse kaybolup gider.
                            Ama bize gelirse kariyerinde bir sicrama daha yapar.Yani özer fb ye giderse kaybedecek olan Trabzonspor degil,özer hurmaci dir.
                            Trabzonspor baska özer ler bulur ama özer Trabzonspor gibisini bulamaz.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Selçuk ne kadar 3.5 $ hak ediyorsa Özer' de o kadar 1.5-2 $ 'ı hak ediyor.

Yorum

• -Bu takima Denilson tipinde sol acik lazm(yani ugur boral gibi cizgi adami degil)
                                -Orta Sahaya da alternatif isim sart sadece colman-selcukla yürümez....özer mi olur caner mi olur bilemem...ha onlar gelipde hemen oynayacaklar anlamina gelmez ama kesinlikle oraya bi futbolcu sart...

2 transferden fazlasi takimi bozar...ve takim ruhu kayib olur...

---Meltem TV de Lemi Celik bu takiminin "takim ruhu" bizim zamanindaki takimdan daha fazla dedi dün aksam--- Simdi bu takimi fazla bozmamak lazim...
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X