Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet ve yönetim kimi alacaksada ligin başında yaptığı gibi kampa yetiştirmeli.Zaten süre kısa adapta ile uğraşmayalım birde.

Yorum

• şimdi gökdeniz fatih tekke de bu takımda olacaklardı.ahh ah
      .

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mesela önce ilk anket:

faih tekke için kulübe para yatırırmısınız?

evet :
        hayır :

daha sonra çıkacak yanıt evet olursa ikinci anket?

yatırmak istediğiniz limit?

0-5
        5-10
        10-20
        20-50
        50-75
        75-100
        100 ve üzeri

Müsadenle şahsım olarak ankete ilk cevabımı vereyim.

Fatih Tekke için kulübe para yatırırım.

Limit 20-50

Yorum

• ikinci yanıt benden gelsin o zman müsadenle

100 ve üzeri. sözüm sözdür.

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            güzel kardeşim üzerine alınma. söyleyeceklerim senin için geçerli değil.

peki gökhana 6 trilyon verildiğinde göbek atanlardan mısın değilmisin?

çünkü şöyle bir baktığımda gökhan bu haliyle bile fatihin yarısını karşılamaz.
            Çok sevindim evet ve Gökhanın şuan da yeterli olmasa da iyi olduğunu düşünüyorum tek sorun Umutla uyuşmamaları
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Tabata ve Tekke derim baska birsey demem.

Gokhan konusunda umutsuz degilim. Ilk maclara gore daha guclu, daha olumlu. Biraz fazla geriye donmese gol bolgelerinde daha etkili olabilir.

Idmanlari izleyen arkadaslar varsa soylesin, bizim forvetler gol vurusu calismiyorlar mi dogru durust?

Yorum

• gökhan iyi arkadaslar ara paslarıyla kaleci ile karsı karsıya bırakıcak pasları atacak biri yok......dikkat edin gökhanın bütün golleri nerdeyse böyle.......
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• ayrıca ben bu takıma ısrarla Erman ergini istiyorum bu sene rize de oynuyor ve uzakta değil yöneticilerimiz keşke bu oyuncuyu izleselerdi

Yorum

• Fatihi kiralik alalim, bu sene bizi sampiyon yapsin, yazin Almanya mi Rusya mi, nereye isterse gitsin...

Yorum

• İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatihi kiralik alalim, bu sene bizi sampiyon yapsin, yazin Almanya mi Rusya mi, nereye isterse gitsin...
                      Şampiyonluk keşke Fatih le gelebilse 20 milyon euro feda edilir.
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Arkadaslar az önce msnde meltem tv spor müdürü Mustafa Kahraman ile görüstüm....
                        Lemi Celik ve Özer Hurmaci ile yakinligi ile biliniyor....
                        Dedigine göre Transfer döneminde Lemi onu Tsye vermeye cok istemis,Özerde cok istemis Ts ye gelmeyi.
                        Anakaraspor 1,5 milyon istemis...Bizimkiler almamis...ve dedigine göre bu ara transferde özere talip degilermis...
                        Trabzon istedide Özermi gelmedi diyor..
                        Detayli bicimde yarin aksam Meltem Tvde acikliycakmis konuk olarakda Serdar Bali varmis..

Yorum

• Her yil Brezilya`ya topcu aramaya kac adam gonderiyoruz, sonra antep gibi bir takim gidiyor, Tabata gibi super bir adami bulup getiriyor. Bizse sonradan kac kati fiyata almaya calisiyoruz. Gelecek sene de yine anadolunun bir takiminda boyle bir yildiz gorursem kahrederim yahu...

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaslar az önce msnde meltem tv spor müdürü Mustafa Kahraman ile görüstüm....
                            Lemi Celik ve Özer Hurmaci ile yakinligi ile biliniyor....
                            Dedigine göre Transfer döneminde Lemi onu Tsye vermeye cok istemis,Özerde cok istemis Ts ye gelmeyi.
                            Anakaraspor 1,5 milyon istemis...Bizimkiler almamis...ve dedigine göre bu ara transferde özere talip degilermis...
                            Trabzon istedide Özermi gelmedi diyor..
                            Detayli bicimde yarin aksam Meltem Tvde acikliycakmis konuk olarakda Serdar Bali varmis..
                            transferle ilgili ne dedi

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              transferle ilgili ne dedi
                              Fatihi kesinlikle almiycaklar bunu bilin..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatihi kesinlikle almiycaklar bunu bilin..
                                Öğrenmek istediğim transfer yönümüz güney amerika mı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X