Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Ara Transfer Dönemi

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3 ?

3 OYUNCU FATİH TEKKE TABATA DENİLSON

atkadaslar ts sampiyonluga bukadar yaklasmısken bu 3 oyuncuyla drek sampiyonuz seneyede hüseyinin yeri
    ne ayagaiyi pasyapan iyi kesici bir adam alırsak sampiyonlar ligi ceyrek final garanti

Yorum

• Brezilya' dan futbolcu yerine bir noter memuru getirsek ve sahaya sürsek gene de transferde adı bizimle anılan ve astronomik fiyatlar talep edilen bazı futbolculardan kötü çıkmayacaktır eminim..
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak leventturksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 OYUNCU FATİH TEKKE TABATA DENİLSON

atkadaslar ts sampiyonluga bukadar yaklasmısken bu 3 oyuncuyla drek sampiyonuz seneyede hüseyinin yeri
        ne ayagaiyi pasyapan iyi kesici bir adam alırsak sampiyonlar ligi ceyrek final garanti
        Senin yazından alıntı yaptım ama genele bir cevap olsun bu da..

Fatih i aldık, tabathayı ve denilsonu da alldık.
        Kuruyoruz kadroyu.

----------tony---------
        Serkan---egemen-song--cale
        ---------------------------
        Yattara---Colman--Tabahta-Denilson
        -----------------------------------
        --------Fatih---umut(gökhan)------

Şu kadronun mücadele direnci sene başı fener kadar olur.
        Orta alanda kaptırdığın her topu kendi ceza sahan üzerinde bulursun.
        Hele ilerde umut u kesip gökhan-fatih oynarsan topsuz oyunda olmayan 5 futbolcu eder.

Fatih-gökhan-yattara-denilson-tabahta..

Bir takım bu tarz 2 topçuyu bile zor kaldırır..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abdurrahman iyi bir sağ bektir. Keşke alabilsek...
          takımın sağ bek ihtiyacı yok eğer alınacaksa Emrah eren hepsine 1000 basar

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gökhan niye tam bir hayal kırıklığı soner onu da anlamadım??
            5 gol 7 asist..
            12 gole direkt katkı yapmış.....
            Fatih, aslında Gökhan için "Bir hayal kırıklığı" derken kendi açımdan hatalı bir tabir kullandım

Zira ben Gökhan' ın alınma aşamasında zaten bu adamın Anadolu takımlarında sıkça şişirilen balonlardan biri olduğunu ve bir takım siyasi ayak oyunları ile takıma "kazandırıldığını" belirtmiştim. Yani benim için bir hayal kırıklı olmadı aslında

Gökhan' ın o 7 asistinin hiçbiri zaten "al da at" cinsi bir asist değil ve en az yarısı asist bile değil ama konumuz bu da değil. Yani 10 gol 15 asist de yapmış olsa Gökhan benim gözümde asla bırakın büyüğü vasat bir futbolcu bile olamaz..

Topu ayağında tutmak, sırtı kaleye oynayabilmek ve gol üretimi açısından bir Umut' dan bile fazlaca özelliği olmadığını gördük..

Oysa ki adam geçme, dripling, top saklama, hız, çabukluk ve hırs bakımından Umut' un çeyreği bile değil..

Yani Gökhan konusundaki fikirlerim önyargı değil, kesin yargı kıvamındadır

Senin ya da bir başkasının onu başarılı buluyor olması top ona geldiğinde karnıma saplanan ağrıları maalesef eksiltmiyor dostum

GW

Yorum

• forvet çok gerekli değil... ama önlibero ve sol kanat olayını artık çözmek lazım.. barışta yavaş yavaş bu işin içine sokulursa probelmeler çözülmüş olur...

Yorum

• Sol kanat Denilson oldukça yerinde olur Sanırsam görüşmeler durdu , Ama gerçeklik payı nedir , oda çelişkili.
                Toulouse takımından Fode Mansare Sol Kanatımız için alternatif düşünülebilir , Birde Ahmet Ağaoğlunun Dediği brezilya konusunda hala ses seda çıkmadı umarım doğrudur.
                Tabata ise devre arasında antepten almak biraz zor hatta mümkün değil , Ama sene sonu ne olur bilemeyiz.
                Tabatalı bir orta alan tadından yenmez olur tabiki orta alanda pas yapar top dağıtır hatta asist kralı bile olur gökhan ünalın gol sıkıntısında Orta alanda gökhan ünal'a göre partner olmayışıdır ha olabilir selçuk , colman kötü oyuncular değil ama gökhan ünal ayarında partner değillerdir.
                Kayserispordayken Mehmet Topuz verir gökhan atardı.Bize ya mehmet Topuz yada onun gibi bir 10 numara lazım sanırsam brezilyadan umduğumuzu bulamadık ama Ahmet Ağaoğlunun dedikleri Bir soru işaretine sebep oluyor acaba kim?
                Bence Transferde Fransa ligi incelenmeli Afrikalı bir çok yıldız yetenek var orda.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fatih, aslında Gökhan için "Bir hayal kırıklığı" derken kendi açımdan hatalı bir tabir kullandım

Zira ben Gökhan' ın alınma aşamasında zaten bu adamın Anadolu takımlarında sıkça şişirilen balonlardan biri olduğunu ve bir takım siyasi ayak oyunları ile takıma "kazandırıldığını" belirtmiştim. Yani benim için bir hayal kırıklı olmadı aslında

Gökhan' ın o 7 asistinin hiçbiri zaten "al da at" cinsi bir asist değil ve en az yarısı asist bile değil ama konumuz bu da değil. Yani 10 gol 15 asist de yapmış olsa Gökhan benim gözümde asla bırakın büyüğü vasat bir futbolcu bile olamaz..

Topu ayağında tutmak, sırtı kaleye oynayabilmek ve gol üretimi açısından bir Umut' dan bile fazlaca özelliği olmadığını gördük..

Oysa ki adam geçme, dripling, top saklama, hız, çabukluk ve hırs bakımından Umut' un çeyreği bile değil..

Senin ya da bir başkasının onu başarılı buluyor olması top ona geldiğinde karnıma saplanan ağrıları maalesef eksiltmiyor dostum

Sadece son iki asistine bak. İkisi de al da at.
                  Hatta sadece dokun..
                  Kocaeli maçındaki de bu maçtaki de.

Gelelim driplinge..

Gene yakından verelim örneği, kocaeli maçında yaptığı asistten önceki driplingini yapabilecek oyuncu sayısı azdır.
                  Hem dripling, hem de adam geçti aynı anda.
                  Ardından da umut u karşı karşıya bıraktı.

Zaten umut un attığ gollerin nerdeyse hepsinin asisti gökhandan.

Gökhandan topu saklayacak, dinlendirecek bir oyun yapısı beklemesin kimse.
                  Kayseride de böyle değildi.
                  Kısa alanda da olsa koşturacaksın gökhan ı.
                  Sırtı dönük oynayacak adam değil.
                  Sahada dikine ya da enine koşacak.

Elindeki oyuncuyu meziyetlerine göre kullanacaksın.

En büyük eksiklik kenar ortalar.
                  Sıfıra inilip ceza sahasına inen bir tek orta yok 10 haftadır.
                  Sürekli geriden kesilen toplar.

Bu hafta bi tane geldi gene sıfırdan da olmasa içeriden, umutun kafası direkten döndü.
                  Elindeki hücumcular sağlam kanat organizasyonu isteyen oyuncular.

Sürekli göbekten sırtı dönük oynamak zorunda bırakıyorsun umut-gökhan ikilisini.
                  Asla beceremeyecekleri iş.

Yattara haftalardır olmayınca tek işleyen kanatta kırıldı.

Bu şartlarda esktradan işler beklemeyeceksin bu ikiliden.
                  Kaldı ki bana göre etkisiz falan da değiller.
                  Birbirlerine alışıyorlar.

Yorum

• En büyük transfer Barış olacak, haydi Barış daha çok çalış...
                    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
                    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gökhan 25 gol 15 assist de yapsa seninde gözünde her zaman vasat bir oyuncu olarak kalacaktır.Gökhan attığı gol atar kadar Umut'a gol attırdı.Peki Umut niye attığı gol kadar assist yapamadı Gökhan'a çünkü Umut da assist yapacak yetenek(futbol zekası)yok.15 hafta oldu Umut'un bir tane doğru düzgün pasını göremedim.

Yorum

• Fatih senin Gökhan' ı savunma yazın bana Hüseyin' in futbolunu savunmaya çalışan bazı yorumları hatırlattı açıkçası)

Onun için de arada bir "Ama bilmem ne maçında bilmem kaçıncı dakikada ileriye doğru attığı bir top vardı" "Şu maçta bir şutu vardı adama çarpmasa kaleye bile girerdi" gibi

"İki tane al da dokun" dediğin asistler zaten topa sadece dokunularak yapılmış bir metre mesafeli asistler, abartmaya gerek yok

Yattara ve Umut da ona çok asist yaptı ama o kaçırınca adı asist oluyor maalesef..

Gökhan' ı bu başlıkta tartışmaya niyetli değilim, istersen kendi başlığına bir uzayalım..

Ben Gökhan' ın topu alıp da ayakta duran bir rakip oyuncuyu geçerken görmedim. Özellikle Yattara' nın sayısız ortalarına kafa toplarında sıkça eleştirdiğimiz Umut bile müdahaleler ederken onun rakip stoperler arasından sıyrılarak net bir kafa vuruşu yaptığına Belediye maçında kafasına çarptırılan top haricinde şahit olmadım..

Hiçbir maçta onu istekli çabuk ve üretken bir forvet tipi içerisinde göremedim. Ruhsuz, gamsız, pısırık ve pasif bir görüntü arz etmek konusunda çok istikrarlı olduğunu da ekleyeyim

Hatta biraz da abartayım. Onun bölgesine dışarıdan bir transfer yapılmayacaksa Isaac ya da Ergin' e bile şans verilmesinden yanayım..

Hiç değilse yemiş olduğumuz astronomik kazığı her maç sahada görerek dertlenmemiş olurdum..

Son olarak; Gökhan bu takıma katıldığında yeni bir Tomas Jun faciası olabileceğini söylemiştim..

Bu vesileyle Tomas Jun' dan da özür dileyeyim. Zira o da en az 25 küsür maç aralıksız şans bulsaydı en az Gökhan kadar gol atardı sanırım
                        En son Great White tarafından düzenlendi; 15.12.2008, 12:42.

GW

Yorum

• gökhan kaliteli bir topçudur. kimse adamın golcülüğünü tartışmasın. kusura bakmayın ama futbolu bilen gökhannın iyi bir oyuncu olduğu anlar.
                          bizim sorunumuz aslında herkesinde farkında olduğu gibi orta sahamızın forvetleri yeterince besleyememesi ve sol kanat eksikliğimiz. ön libero oyuncumuz hüseyin tamamen tek taraflı. hucüma katkısı sıfırın altında. onun yerine marco aerolla gibi hem hucum hem defansif anlamda iyi birini bulmak lazım. sol kanatada bir adam alındımı tamamdır. forvet alımı şu anda lüks gibi. daha isaac i tam izleyemedik. takımda 4 forvet varken 5. ciyi almak trabzonun bütçesi için intihar demek olur.
                          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Gökhan simdiye kadar tam bir hayal kirikligidir,bunu kabul etmek gerekir.
                            Gökhan in performansi atacagi gollerle ölcülür,bu konuda kendisi sinifta kalmistir.
                            Buna ragmen gökhan i silip atmak,ise yaramaz deyip gözden düsürmek kanimca dogru degildir.
                            Kendisi de gercek gökhan i ikinci yarida izleyin dedigine göre bize de en az 6 ay daha sabretmek düsüyor.
                            Lakin bu durum,bize forvet lazim oldugunu gercegini degistirmez.aksi durumda gökhan in toparlanamamasi durumunda kafamizi taslara vurmak zorunda kalabiliriz.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hüseyin ilk 5-6 hafta ekstra işler yaptı.
                              Artık mucize bitti.
                              Hüseyinlik bi durum kalmadı.

Ben dakika ve an veriyorum da eleştiren kaçırdığı golleri gündeme getirirken "anlık" konuşmuyor mu?
                              Patlayan forvet tipi gökhan.
                              Şu anda dünya üzerinde en çok aranan forvet tipidir.

Ama patlayan forveti hareketlendirecek orta saha adamı lazım.
                              Arada bir colman yapıyor.

bu arada gökhanı gamsızlıkla vs. ile suçlayıp, haftalardır yatan yattarayı harala gürele savunmanı hangi kefeye koyacaksın?

Yattara sahada dursa bile artıdır diyecek kadar kör göze parmak savunuyorsun.

Hiç abartmıyorum, ankaragücü maçında sakatlandıktan sonra yattara diye bir adam yok sahada.

İşte geçen hafta bu hafta hafif kıpırdandı o kadar.

Haftalardır yok adam yok.
                              Hiçbir ekstra hareket yok.
                              Adam geçme girişimi bile yoktu yattarada.

Velhasılı oyuncunun sahadaki duruş şeklini, gamsızlığını baz alacak olursak, yattara bu konuda en geride kalacak adamdır.

Sayısız orta dedin ya.
                              Ceza sahası ve gerisinden yapılan(orta sahaya doğru gerisinden) ortalar savunmacılar için en kolay karşılanacak ortalardır.

Fatih gibi kafa toplarında ekstra bir adamın yoksa bunlardan büyük verim elde edemezsin.

Yani sayısız orta, sayısız vasıfsız orta.
                              Yattara barışın sadece 20 dakikada denediği kadar bile dip çizgiye inmedi 10 haftadır.

Yorum

• 2008-2009 futbol sezonunda ikinci transfer ve tescil dönemi 5 Ocak 2009 Pazartesi günü başlıyor. Buna göre 2008-2009 futbol sezonunda ikinci transfer ve tescil dönemi 2 Şubat 2009 günü mesai bitiminde sona erecek
                                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X