Fatih Tekke transferi falan yok arkadaşlar kimse heyecan yapmasın bana inanmıyorsanız Başkan kendi açıkladı olmayacağını.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Ara Transfer Dönemi
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kikiemre61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvinde d-smart olan flan varsa spormax acsın ozmn ropartajı izleyin
daha başkan bugün dedi fatih biraz ağır kacar diye...
neyse yarın bakarız artık...Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCEVAT KOL bu haberleri sadece gazeteye yazıyo programında hiç sölemiyo........
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar birz önce bi arkadaşla konuştum Hasan yener babasının arkadaşıymış.Mehmet topuzu Faruk özak bitirdi diyo parasınıda ya Sadri Başkanın kardeşi vercek yada 2 tane zengin işadamından bulcaklarmış.HY67...
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNealaka ya ? Sence silahı o takımlarla oynayacak diyemi götürüyordu ? Yoksa İstanbulamı götürüyordu.. Saçma yerden yaklaşmıssın kardeşim.
Profosyonellik gereğimiGeleceğini düşünmek açısından ? Maddi yönden ? Kusura bakmayında fatihin parası yokmuş gibi konuşmayalım.. Hangi gelecek ya.. Sizce fatih geleceğini hala garanti altına almadımı ? Savunmak için savunmayın adamı bari.
O zaman bende bir taraftar olarak geleceğimi garantiye alıp sürekli şampiyon olan klüplerden birini tutayım.. Hem sportif başarı , hem görsel güzellik..
Ne iyi .. Ne iyi...
Kimse adam toptan ekmek yiyor. Tabiki geleceğini düşünecek demesin. Futbolcu dediğimiz adamlar ekmeği fırın fırın götürüyor. Böyle bir söyleme kesinlikle katılmıyorum.. Helede yaş 30+ iken.
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar birz önce bi arkadaşla konuştum Hasan yener babasının arkadaşıymış.Mehmet topuzu Faruk özak bitirdi diyo parasınıda ya Sadri Başkanın kardeşi vercek yada 2 tane zengin işadamından bulcaklarmış.Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNealaka ya ? Sence silahı o takımlarla oynayacak diyemi götürüyordu ? Yoksa İstanbulamı götürüyordu.. Saçma yerden yaklaşmıssın kardeşim.
Profosyonellik gereğimiGeleceğini düşünmek açısından ? Maddi yönden ? Kusura bakmayında fatihin parası yokmuş gibi konuşmayalım.. Hangi gelecek ya.. Sizce fatih geleceğini hala garanti altına almadımı ? Savunmak için savunmayın adamı bari.
O zaman bende bir taraftar olarak geleceğimi garantiye alıp sürekli şampiyon olan klüplerden birini tutayım.. Hem sportif başarı , hem görsel güzellik..
Ne iyi .. Ne iyi...
Kimse adam toptan ekmek yiyor. Tabiki geleceğini düşünecek demesin. Futbolcu dediğimiz adamlar ekmeği fırın fırın götürüyor. Böyle bir söyleme kesinlikle katılmıyorum.. Helede yaş 30+ iken.
sen taraftar olmaktan para kazanmıyorsun ama o adamlar o işten para kazanıyor. kazandığı parayı kimse bilemez, ne kadarını harcadı ne kadarı duruyor bunun hesabı bize zaten düşmez. ama fatih şimdi çıkıp derse fenere gs ye yada beşiktaşa asla gitmem diye, hadi oldu diyelimki avrupadanda teklif gelmedi, nerde oynayacak bu adam. 30 yaş futbol için yaşlı olabilir ama normal hayat için çok genç, neden kapılarını kendisi kapatsın. her futbolcu her insan gibi parayı düşünür, paranında ölçüsü olmaz, ne kadar çok olursa olsun. fatih dahil olmak üzere bütün futbolcular aynı şeyi düşünür
Yorum
-
İlk olarak Hamza67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInanmiyorum, Baskanimiz demedimi, cok pahalli, 3-4 milyon anca harcariz devre arasinda felan. Beyler aksam aksam heyecanlandirmayin milleti. Ama bu haber eger dogruysa seni kutlarim ve sevinirim
Yorum
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok daha neler artık...Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum